Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter den perfekta julklappen till pappa? Överraska honom med en personlig och unik julklapp. Utforska vårt breda utbud av gåvor - allt från roliga gåvor och praktiska gåvor till mindre, budgetvänliga gåvor, var och en personlig med namn och/eller foto efter eget val.

159 Gåvor

Du har sett 48 av 159 gåvor

Personlig Julklappar till pappa

Att handla julklappar är inte det lättaste. Det kräver eftertanke för att bli lyckat och det gäller såklart även julklappar till pappa. Men det finns en mängd bra och roliga julklappar till pappor och dem har vi samlat i den här kategorin. Vi hoppas att det underlättar för dig att göra några riktigt bra köp i julklappsväg till far!

Julklappar till pappa tips

Något som har blivit väldigt populärt de senaste åren är personliga presenter. Det kan vara föremål med en bild på din pappa, eller med hans namn på. Sådana julklappar visar att du lagt tid och eftertanke på att välja någonting fint. Om du dessutom väljer något du vet att han kommer att använda blir det en perfekt present till pappa.

Är din pappa en finsmakare som älskar öl eller vin? Då kan glas med hans namn på vara en utmärkt julklapp. Det finns fina ölsejdlar och glas på fot som du kan kombinera med att ge några goda ölsorter. Även vin- och whiskyglas med namntryck är fina och uppskattade presenter.

Om din pappa älskar att grilla, oavsett årstid, finns det också fina julklappar för honom som gör grillningen ännu roligare. Ett snyggt läderförkläde skyddar både mot värmen från grillen och fläckar på kläderna. Lägger du sedan till din pappas namn blir det snäppet bättre. Grillvantar, grillverktyg och andra saker som gör din pappa till en grillmästare brukar också uppskattas som julklapp, speciellt om han grillar året runt.

Julklappar som pappa kan ha på sig

Oftast uppskattar vuxna mjuka paket. Kläder är julklappar du vet att din pappa kommer få användning för. Underkläder kan ingen få för mycket av. Nu kan du dessutom köpa underkläder med fototryck. Tänk att ge kunna pappa strumpor med foto av honom själv, eller varför inte foto på husdjuret?

Eftersom vintern är ganska kall hos oss i Sverige kan en luvtröja vara en utmärkt julklapp till din far. Även tröjor kan göras personliga med allt från foto till namntryck och du kan ibland även välja mellan olika färger på tröjorna. Om din pappa gillar att klä upp sig är en pikétröja ett utmärkt alternativ när du vill ge bort en mjuk julklapp.

Ätbara julklappar till pappa

De flesta uppskattar ätbara gåvor av en favoritprodukt av något slag. Pappor brukar inte vara ett undantag. Bland våra presenter till pappa kan du hitta härliga sötsaker som han garanterat kommer att uppskatta att hitta under julgranen. Dessutom kan en del av dem göras personliga, för att göra presenten ännu mer speciell.

Choklad är en perfekt gåva för finsmakare och det gäller allt från praliner till vanliga chokladkakor. Vi har även andra ätbara godsaker som du kan överraska din pappa med.

Andra roliga och praktiska julklappar till pappa

Men det finns förstås även andra typer av gåvor i vårt utbud att ge till far som också kan göras personliga med namntryck eller foton. Några av våra topptips på bra julklappar till pappa utöver de vi redan nämnt är bland annat:

  • Plånbok
  • Personlig kaffemugg
  • Vattenflaska
  • Nyckelring

Det viktigaste att tänka på när du ska välja en present till din pappa är att den ska passa just honom. Alla pappor är förstås olika och det är också därför vi väljer att ha ett brett utbud av gåvor. Vi vill att alla ska hitta någonting som passar hos oss.

Julklapparna med tryck som är personliga passar för övrigt inte bara till julen, utan du kan också ge den här typen av gåvor vid andra tillfällen, som hans födelsedag eller till fars dag. Vårt sortiment har även gåvor i flera prisklasser för att alla ska kunna överraska sin pappa med en rolig julklapp.