Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Upptäck ett brett urval av presenter till mors dag. Gör din present personlig med valfritt foto, namn och/eller text och gör nästa mors dag till ett oförglömligt och speciellt tillfälle. 

159 Gåvor

Du har sett 48 av 159 gåvor

Mors Dag present 2024

Den sista söndagen i maj varje år är det alla mammors dag. Då firas mors dag i Sverige, vilket datum det är kan därför skilja sig åt från år till år. Men det är ett datum att både kärleksfullt och personligt fira och uppskatta våra mammor. Du kan hitta den bästa mors dag presenten i vårt stora utbud av gåvor.

Bra Mors dag present

Vare sig du givit en mors dagpresent innan eller om det kommer att bli den nyblivna mammans första mors dag present kommer den att betyda lika mycket. Det är inte priset som räknas utan omtanken som ligger bakom. Därför är presenter som du gör personliga suveräna gåvor och blir ett minne för din mamma att vårda. Här kan du få inspiration på vad du kan ge och hur du kan göra den personlig.

Personlig mors dag present

En present som du gör personlig med ett foto, en text eller egen design till mors dag kommer att bli en extra speciell gåva. Tänk på att den bästa mors dag presenten inte behöver vara den dyraste. Det är tiden du lagt ner och tanken som räknas. Välj en present som du har råd med och gör den istället personlig för att visa uppskattning för er unika relation.

Smakfulla mors dag presenter

En smakfull mors dagpresent kan innebära många saker. Det kan vara en god choklad på mors dag eller ett gott vin med en personlig etikett. Men det kan även vara eleganta gåvor som smycken till mors dag present smycken som hon kan använda både till vardags och fest.

En berlock i silver med ett personligt foto ingraverat blir ett minne för livet. Är din mamma mer okonventionell när det gäller smycken är ett läckert läderarmband eller ett armband i rostfritt stål ett alternativ. Gravera in en text eller någon design för att göra smycket unikt. Eller varför inte ge bort ett graverat armband för mor och dotter? Din mamma får ett och du får ett. Ett sätt att uppskatta och hedra er relation!

Roliga mors dags presenter

Uppskattar din mamma ett gott skratt är en present med lite humor ett roligt alternativ. En personlig solhatt med ett tokigt foto av er två kommer garanterat få henne att le. Vill du ge din mamma första pris för bästa mamman är en pokal med en rolig text ingraverad en given gåva. Eller ge henne ett pussel med ett foto som hon får pussla ihop eller som ni gör tillsammans under dagen. För vilken dag passar bättre än att ge något kul som får mamma att skratta?

Mors dag present från barn

Många barn älskar att göra presenter till sin mamma, inte bara på mors dag. En teckning av familjen gjord på förskolan har nog det flesta barn givit sin mamma. Men barnet kanske vill ge en minnessak, antingen välja en själv eller få hjälp av en vuxen.

Det behöver inte vara något storslaget, små presenter till mors dag är precis lika uppskattade. En nyckelring eller kylskåpsmagneter med ett personligt foto eller ett favoritcitat kommer göra mamma glad. Kanske ett foto på barnen eller hela familjen.

Barn älskar dessutom magi! En magisk mugg för morgonkaffet där barnens foto sakta framträder är en perfekt mors dagpresent. Den kommer att uppskattas av både barnet och mamma vid frukostbordet.

Bästa mors dag present

Vilken som är den bästa mors dag present du kan ge är mycket individuellt. Bästa tipset är att utgå från er relation och din mammas tycke och smak eller fritidsintressen.

Våra mammor finns oftast där för att ge råd, trösta eller bara ta en kaffe ihop med. Att ge en gåva som visar din uppskattning för det är den bästa presenten. Utgå från något hon verkligen tycker om eller något ni brukar göra tillsammans. Det är oavsett om det är en vacker bukett med torkade blommor med ett personligt meddelande eller flip-flops med foto för sommarens strandhäng ihop.

Mors dag present tips

Det kan vara svårt att veta vad du ska ge i mors dagpresent. Den ska både vara unik och något din mamma verkligen vill ha. Det bästa sättet att göra en present extra speciell är att göra den personlig. Här ger vi några tips på unika och personliga presenter för mors dag.

 • Mysig fleecefilt med foto
  • en perfekt present till mamman som vill krypa upp i soffan och läsa en bok. Filten ger både värme invändigt och utvändigt när du väljer ett foto som betyder mycket för din mamma.
 • Lyxig choklad presentförpackning
  • om du inte vet vad du ska ge bort på mors dag är choklad aldrig fel. Ge en extra touch till gåvan med ett foto eller en text. Mors dag presenten kommer garanterat uppskattas av mamman som älskar lite lyxiga godsaker.
 • En snygg mors dag T-shirt med foto och text
  • en T-shirt med texten "Bästa mamman i världen" eller ett foto på dig som barn är en kärleksfull gåva. Perfekt när hon vill ge sig ut på morgonens löprunda.
 • Kakel med foto eller text
  • en annorlunda och unik gåva till mamman som firar sin första mors dag. Gör den personlig med foto, datum och text. Sedan kan du varje år fylla på för att utöka kakelväggen. Den passar även perfekt till mamman som renoverar sitt kök, för att ge en personlig touch och ett minne av året då köket renoverades.
 • Graverat vinglas
  • om din mamma har allt och du inte vet vad du ska ge är ett graverat vinglas en fin present. Gravera in "Grattis på mors dag" och året. Det är en gåva som blir en påminnelse om din omtanke varje gång hon använder det.

Hur du gör din gåva personlig

Beroende på den gåva du väljer finns det olika metoder för att göra en present till mors dag personlig. Det kan vara med tryck eller gravyr. Använd helt enkelt vår editor online och välj gåva, så kan du se de metoder du kan använda för att göra mors dagpresenten personlig. Kom ihåg att förhandsgranska ditt val innan du godkänner det.

När du inte kan fira mors dag med mamma

Om du inte själv kan fira mors dag med din mamma rekommenderar vi att du väljer din gåva i tid. Då kan vi leverera den åt dig till valfri adress så att du ändå kan fira henne på mors dag.

För mamman som gillar att laga mat

Är din mamma en riktig mästare i köket och älskar allt som har med matlagning att göra? Brukar hon koka upp din favoriträtt varje gång du kommer över? Bakar hon de absolut mest utsökta bullarna i hela världen? Då blir hon kanske glad för en personlig present som hon kan använda sig av i köket. Några av våra tips:

Skärbräda eller serveringsbräda med hennes namn eller ett fint meddelande på Ett förkläde med bilder av vackra minnen på Ett par ugnsvantar med bilder med er två tillsammans eller tillsammans med barnbarnen. En personaliserad bok med recept där hon kan skriva nera alla hennes briljanta matlagningstips.

För den nyblivna mamman

För den nyblivna mamman så är det extra speciellt att fira sin första mors dag. Ifall du vill imponera på henne som hennes make/sambo så rekommenderar vi att du gör något lite extra just den här dagen. Så varför inte servera henne frukost på sängen tillsammans med en liten present? Eller tänk dig ett halsband med ert barns namn graverat på, en canvas med ett foto på familjen, eller en personaliserad mors dag mugg med texten “För den bästa mamman”

För den avslappnade mamman

Vissa mammor är cool-lugna oavsett vad som händer i deras värld. Det verkar inte finnas någonting som kan få dem ur balans.

Det finns flertalet presenter som passar denna mamman och som kommer göra hennes dag. Hur låter ett par fina vin eller teglas med hennes namn eller ett personligt meddelande graverat på? Eller varför inte en väggklocka med er två tillsammans?

Den bästa mormorn och farmorn

Vart skulle du vara utan en farmor eller mormor som alltid är redo att passa barnen?

Så varför inte tacka dem och ge dem något fint på mors dag. Här har vi ett par förslag du kan göra det på bästa sätt:

 • Underlägg med en bild på barn barnen
 • En kakburk med ett fint foto på
 • En bricka med flera bilder på barnbarnen
 • En emalj mugg med valfri text och mors dag design

För mamman som redan har allting

Vissa mammor säger att de redan har allting som deras hjärta vill ha och det inte finns något de behöver. Vårt tips: Se känslan som presenten ger henne. Självklart kan du ge henne blommor i mors dag-present, men det finns också presenter som får henne att se hur många nära och kära som hon har runt omkring sig. Så tänk på en present med ett foto på familjen eller när vänner och släkt. Kom ihåg, bilder säger mer än tusen ord!

Top 5 Mors Dag Presenter för Mors dag 2024

 • Chokladhjärta med Foto Vår absolut bästsäljare är självklart vårt chokladhjärta med foto. Detta chokladhjärta är gjort av den riktigt goda, och QPP-märkta, belgiska chokladen från Callebau. Ditt foto trycks högst upp på ett lager av vit choklad så att alla färgerna syns tydligt och trycket blir av hög kvalité. Så varför inte ge bort en present som både ser och smakar fantastiskt?
 • Mors Dag Mugg En personlig mugg är något som alltid uppskattas. Du kan välja om du vill ha en bild på mamma, barn barnen, dig själv eller ett favorit foto hon verkligen tycker om. Lägg även till en text med t.ex. "Bästa Mamman i Världen" eller "Super Mamman".
 • Graverade Champagneglas Dessa champagneglas är väldigt populära och av mycket hög kvalité. Du kan fritt välja vilken text som ska graveras och om du vill kan du även lägga till någon av våra förvalda designs.
 • Mors Dag Kudde Vilken mamma gillar inte att ha fina små kuddar i soffan eller fotöljen? Varför inte designa din helt egen unika mors dag kudde. En kudde som hon troligtvist kommer uppskatta mycket mer än en dyr inredningskudde.
 • Chokladpraliner med Foto Alla vet väl att det hör till mors dag att få ligga i soffan med en god bok och ätachokladpraliner?! Ge din älskade mamma några riktigt fina praliner som hon kan njuta både visuellt och smakligt av. Gör en chokladask bara för henne genom att lägga in ett foto av henne eller barnen på varje chokladbit.

Budgetvänliga personliga mors dag presenter

Du vill ge din mamma en gåva som är lika stor som din kärlek till henne, men det är inte alltid möjligt eller ens nödvändigt. Din mamma vet hur mycket du älskar henne och skulle aldrig vilja att du spränger din budget på henne, så kom ihåg att det är tanken som räknas.

Det finns många gåvor som kan få henne att le, till exempel ett kort med ett foto av dig och ett särskilt meddelande eller ett foto tryckt på trä. Välj en present som är speciell, men inte för dyr. Vi har många tips på mindre presenter till mamma som är billigare men inte mindre fina. Några förslag? Ett ljus med ett foto av hennes barnbarn, en låda läcker choklad med ett särskilt meddelande eller ett pussel med ett foto av hennes familj.

Aktuella trender för mors dag-presenter

De flesta mammor är alltid redo att ge dig rätt råd. Hon är alltid den första som lyssnar och stöttar dig när du är osäker på något, hon gör en härlig kopp te eller häller upp ett glas vin och lyssnar på dig när du berättar vad du tycker.

Det finns olika originella gåvor som du kan ge henne för att säga tack och få henne att känna sig speciell. Vad sägs om ett vackert vinglas eller en glasmugg graverad med hennes namn eller ett särskilt meddelande? Eller kanske en vacker väggklocka med ett roligt foto av er två? För en extra speciell present kan du välja en presentförpackning, till exempel med väldoftande badprodukter, så att hon kan njuta av en dag av fullständig avkoppling. På YourSurprise kan du hitta många unika och originella presentidéer till Mors dag.

Personliga mors dags-presenter

En personlig present till din mamma är en gåva som kommer från hjärtat, eftersom den är skräddarsydd för henne! Du har säkert många foton som du har samlat på dig genom åren, och här på YourSurprise kan du använda dem för att göra din gåva personlig tillsammans med ett namn eller meddelande som du själv väljer. Välj bland ett stort urval av personliga presenter till mamma och skapa en gåva som hon aldrig har sett förut!

Personliga blomstergåvor till Mors dag som levereras till en adress som du själv väljer.

Att överraska din mamma med en blombukett är ett fint sätt att fira hennes speciella dag. I år kan du få buketten levererad direkt till hennes dörr - en ännu större överraskning som kommer att göra henne mållös! Ange bara hennes adress och en kurir kommer att leverera din fina gåva. Här på Yoursurprise hittar du ett urval av presenter med torkade blommor, som håller mycket längre än en vanlig bukett blommor och som är vackra i alla hem. Gåvorna med torkade blommor innehåller ett hälsningskort som kan anpassas med en valfri design, ett foto och text, eller en graverad träställning med ett namn eller en valfri text. Ta en titt på våra vackra presenter med torkade blommor >

Personligt wellness-set som present på mors dag

En ständigt populär och klassisk present till Mors dag är ett wellness-presentpaket med ett urval av skönhetsartiklar som din mamma kan skämma bort sig själv med. Vi vill erbjuda dig några färdiga presentförpackningar som du kan ge din personliga prägel genom att lägga till ett foto, ett namn och/eller ett meddelande som du själv väljer. Välj bland lådor från populära skönhetsmärken som Dove eller Love, Beauty and Planet. Till din speciella mamma finns ett urval av badprodukter.

Vad ska jag ge henne på mors dag?

Det finns inga standardrecept när du skapar anpassade mors dag-presenter. Din mamma förväntar sig inget dyrt eller något som överskrider din budget. Mer troligt är att hon inte ens förväntar sig en present, men det betyder inte att du inte kan överraska henne med en meningsfull present.

Från blombuketter till choklad, det finns alltid idéer på populära presenter. Alternativt kan du fokusera mer på känslor och välja en present som hyllar den speciella roll hon spelar i ditt liv. Du kan göra detta med ett foto av er två: ett kort med en speciell mening som betyder något för henne; en mugg med ett roligt foto från den senaste högtiden; en fleecefilt med ett fotocollage för att alltid ha dig vid din sida. Oavsett om du letar efter personliga presenter till dina barns mamma eller till din egen mamma är det alltid helt rätt med personliga presenter på mors dag.

De bästa mors dag presenter för äldre mammor

Mammor ska firas i alla åldrar! Vad ska man ge en mamma som har många års visdom?

Ni har upplevt många vackra minnen tillsammans genom åren, så använd dem för att skapa ett unikt minne:

 • En personlig fotokudde
 • En personlig serveringsbricka
 • En canvastavla som blir snygg i hennes hem
 • En nyckelring med ett foto som hon kan ta med sig vart hon än går

Var kan jag hitta en sista minuten-present till mors dag?

Började ditt sökande efter den perfekta presenten senare än du hade planerat? Det kan vara så att du inte har hittat din present till mors dag än och det där speciella ögonblicket är om bara några dagar. Välj expressfrakt på vår YourSurprise-webbplats och få din gåva på i genomsnitt 48 arbetstimmar!

Presentidéer till mors dag: De bästa presenttipsen för en speciell mamma

Att hitta en present till mors dag är inte alltid lätt. Vad ger du till personen som alltid finns där för dig? Vi har samlat några idéer till mors dag, som alltid är uppskattade och unika på samma gång:

 • Personliga smycken för mors dag: Överraska henne med ett unikt armband eller halsband med hennes namn på. Du kan till och med anpassa smyckena med ett foto!
 • Personlig mors dag choklad: Vem älskar inte choklad? En trevlig stund efter en lång dag är det bästa sättet att fira vardagen och är bara en av våra många fantastiska personliga presenter till mors dag
 • Personlig mugg på mors dag: Så din mamma kan ha dig nära även om du är långt borta. Den här fotopresenten på mors dag påminner henne om dig varje gång hon njuter av en kopp te, kaffe eller varm choklad
 • Personlig fotoram: Med ett foto av ett vackert ögonblick tillsammans, till exempel en födelsedag eller den senaste semestern
 • Torkad blombukett med ett personligt kort: Blommor är alltid uppskattade med sina färger och sin härliga doft, de lyser upp vilket rum som helst och kan göra dem som tar emot dem riktigt glada
 • En bok på mors dag: välj bland personliga anteckningsböcker, receptböcker och unika böcker med hennes namn.
 • Mors dag-presenter med foton

Glöm inte att slå in dina personliga presenter på mors dag snyggt och ordentligt och lägg till ett speciellt kort. Tanken bakom presenten är det som gör den speciell. Skriv på ett kort hur mycket hon betyder för dig och hur mycket du uppskattar hennes insatser.