Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Upptäck ett brett urval av presenter till mors dag. Gör din present personlig med valfritt foto, namn och/eller text och gör nästa mors dag till ett oförglömligt och speciellt tillfälle. 

274 Gåvor

Du har sett 48 av 274 gåvor

Mors Dag Presenter 2024

De bästa mors dag-presenterna

Självklart vill du sätta mamma i rampljuset under mors dag. Det är en perfekt dag att visa att du tänker på henne och hur mycket du uppskattar din mamma. Du kanske vill tacka henne för all den support som hon har gett till dig, hennes kloka råd eller bara för att hon alltid finns där för dig. Oavsett vad så finns det inget bättre sätt att tacka henne än att ge mamma en riktigt personlig present.

För att ge dig lite i inspiration så har vi listat våra presenttips till olika typer av mammor och de 5 mest populära mors dag presenterna.

För mamman som gillar att laga mat

Är din mamma en riktig mästare i köket och älskar allt som har med matlagning att göra? Brukar hon koka upp din favoriträtt varje gång du kommer över? Bakar hon de absolut mest utsökta bullarna i hela världen? Då blir hon kanske glad för en personlig present som hon kan använda sig av i köket. Några av våra tips:

*Skärbräda eller serveringsbräda med hennes namn eller ett fint meddelande på *Ett förkläde med bilder av vackra minnen på *Ett par ugnsvantar med bilder med er två tillsammans eller tillsammans med barnbarnen. *En personaliserad bok med recept där hon kan skriva nera alla hennes briljanta matlagningstips.

För den nyblivna mamman

För den nyblivna mamman så är det extra speciellt att fira sin första mors dag. Ifall du vill imponera på henne som hennes make/sambo så rekommenderar vi att du gör något lite extra just den här dagen. Så varför inte servera henne frukost på sängen tillsammans med en liten present? Eller tänk dig ett halsband med ert barns namn graverat på, en canvas med ett foto på familjen, eller en personaliserad mors dag mugg med texten “För den bästa mamman”

För den avslappnade mamman

Vissa mammor är cool-lugna oavsett vad som händer i deras värld. Det verkar inte finnas någonting som kan få dem ur balans.

Det finns flertalet presenter som passar denna mamman och som kommer göra hennes dag. Hur låter ett par fina vin eller teglas med hennes namn eller ett personligt meddelande graverat på? Eller varför inte en väggklocka med er två tillsammans?

Den bästa mormorn och farmorn

Vart skulle du vara utan en farmor eller mormor som alltid är redo att passa barnen?

Så varför inte tacka dem och ge dem något fint på mors dag. Här har vi ett par förslag du kan göra det på bästa sätt:

 • Underlägg med en bild på barn barnen
 • En kakburk med ett fint foto på
 • En bricka med flera bilder på barnbarnen
 • En emalj mugg med valfri text och mors dag design

För mamman som redan har allting

Vissa mammor säger att de redan har allting som deras hjärta vill ha och det inte finns något de behöver. Vårt tips: Se känslan som presenten ger henne. Självklart kan du ge henne blommor i mors dag-present, men det finns också presenter som får henne att se hur många nära och kära som hon har runt omkring sig. Så tänk på en present med ett foto på familjen eller när vänner och släkt. Kom ihåg, bilder säger mer än tusen ord!

Top 5 Mors Dag Presenter

 • Chokladhjärta med Foto Vår absolut bästsäljare är självklart vårt chokladhjärta med foto. Detta chokladhjärta är gjort av den riktigt goda, och QPP-märkta, belgiska chokladen från Callebau. Ditt foto trycks högst upp på ett lager av vit choklad så att alla färgerna syns tydligt och trycket blir av hög kvalité. Så varför inte ge bort en present som både ser och smakar fantastiskt?
 • Mors Dag Mugg En personlig mugg är något som alltid uppskattas. Du kan välja om du vill ha en bild på mamma, barn barnen, dig själv eller ett favorit foto hon verkligen tycker om. Lägg även till en text med t.ex. "Bästa Mamman i Världen" eller "Super Mamman".
 • Graverade Champagneglas Dessa champagneglas är väldigt populära och av mycket hög kvalité. Du kan fritt välja vilken text som ska graveras och om du vill kan du även lägga till någon av våra förvalda designs.
 • Mors Dag Kudde Vilken mamma gillar inte att ha fina små kuddar i soffan eller fotöljen? Varför inte designa din helt egen unika mors dag kudde. En kudde som hon troligtvist kommer uppskatta mycket mer än en dyr inredningskudde.
 • Chokladpraliner med Foto Alla vet väl att det hör till mors dag att få ligga i soffan med en god bok och ätachokladpraliner?! Ge din älskade mamma några riktigt fina praliner som hon kan njuta både visuellt och smakligt av. Gör en chokladask bara för henne genom att lägga in ett foto av henne eller barnen på varje chokladbit.

25 Anledningar varför din mamma är bäst i världen

Vi har listat 25 anledningar till varför din mamma är bäst i världen. Så letar du efter fler orsaker till att tacka mamma för allt hon har gjort? Vi ger dig 25.

Budgetvänliga morsdagspresenter

Du vill ge din mamma en gåva som är lika stor som din kärlek till henne, men det är inte alltid möjligt eller ens nödvändigt. Din mamma vet hur mycket du älskar henne och skulle aldrig vilja att du spränger din budget på henne, så kom ihåg att det är tanken som räknas.

Det finns många gåvor som kan få henne att le, till exempel ett kort med ett foto av dig och ett särskilt meddelande eller ett foto tryckt på trä. Välj en present som är speciell, men inte för dyr. Vi har många tips på mindre presenter till mamma som är billigare men inte mindre fina. Några förslag? Ett ljus med ett foto av hennes barnbarn, en låda läcker choklad med ett särskilt meddelande eller ett pussel med ett foto av hennes familj.

Aktuella trender för mors dag-presenter

De flesta mammor är alltid redo att ge dig rätt råd. Hon är alltid den första som lyssnar och stöttar dig när du är osäker på något, hon gör en härlig kopp te eller häller upp ett glas vin och lyssnar på dig när du berättar vad du tycker.

Det finns olika originella gåvor som du kan ge henne för att säga tack och få henne att känna sig speciell. Vad sägs om ett vackert vinglas eller en glasmugg graverad med hennes namn eller ett särskilt meddelande? Eller kanske en vacker väggklocka med ett roligt foto av er två? För en extra speciell present kan du välja en presentförpackning, till exempel med väldoftande badprodukter, så att hon kan njuta av en dag av fullständig avkoppling. På YourSurprise kan du hitta många unika och originella presentidéer till Mors dag.

Idéer och tips inför mors dag

Mors dag är snart här igen. En tid att tänka på vad din mamma betyder för dig och tacka henne för hennes kärlek och stöd. Det betyder inte att du inte kan göra det resten av året också, men vid detta tillfälle kan du vara extra uppmärksam och överraska henne på ett speciellt sätt. Oavsett om det handlar om en utflykt, en gåva skapad av barnen eller en rörande överraskning på distans är vi säkra på att du kan hitta den perfekta presenten till din mamma. Kolla in bloggen och upptäck idéer för att fira mors dag på bästa möjliga sätt >

Skicka en present på mors dag

Tyvärr är det inte alltid möjligt att fira en speciell dag som mors dag tillsammans som familj. Kanske är du och din mamma långt ifrån varandra på grund av jobbet, eller så går du på college eller universitet långt hemifrån. Att skapa en present till din mamma på distans kan tyckas vara en svår uppgift, men visste du att du kan skicka en present direkt till hennes adress, oavsett var du befinner dig i världen? Du kan överraska din fina mamma med en gåva som kan överraska henne när den landar i brevlådan eller när kuriren knackar på dörren. Se till att inkludera ett gratis meddelandekort med ditt speciella meddelande till henne! Upptäck alla våra Mors dag-presenter på distans och gör hennes dag speciell även om du inte kan vara med henne. Läs bloggen >

Personligt mors dags-kort

Inget gör en mamma lyckligare på mors dag än att få ett kort med ett meddelande från hjärtat. Du kan skicka kortet till hennes adress, överlämna det personligen eller kombinera det med en fin present.

Vad ska du skriva på ditt Mors dag-kort? Tala om för henne hur viktigt hennes stöd är för dig och varför hon är speciell. Du kan till och med använda hennes favoritdikt eller favoritlåt. Texten behöver inte vara perfekt, bara uppriktig!

Personliga mors dags-presenter

En personlig present till din mamma är en gåva som kommer från hjärtat, eftersom den är skräddarsydd för henne! Du har säkert många foton som du har samlat på dig genom åren, och här på YourSurprise kan du använda dem för att göra din gåva personlig tillsammans med ett namn eller meddelande som du själv väljer. Välj bland ett stort urval av personliga presenter till mamma och skapa en gåva som hon aldrig har sett förut!

Personliga blomstergåvor till Mors dag som levereras till en adress som du själv väljer.

Att överraska din mamma med en blombukett är ett fint sätt att fira hennes speciella dag. I år kan du få buketten levererad direkt till hennes dörr - en ännu större överraskning som kommer att göra henne mållös! Ange bara hennes adress och en kurir kommer att leverera din fina gåva. Här på Yoursurprise hittar du ett urval av presenter med torkade blommor, som håller mycket längre än en vanlig bukett blommor och som är vackra i alla hem. Gåvorna med torkade blommor innehåller ett hälsningskort som kan anpassas med en valfri design, ett foto och text, eller en graverad träställning med ett namn eller en valfri text. Ta en titt på våra vackra presenter med torkade blommor >

Personligt wellness-set som present på mors dag

En ständigt populär och klassisk present till Mors dag är ett wellness-presentpaket med ett urval av skönhetsartiklar som din mamma kan skämma bort sig själv med. Vi vill erbjuda dig några färdiga presentförpackningar som du kan ge din personliga prägel genom att lägga till ett foto, ett namn och/eller ett meddelande som du själv väljer. Välj bland lådor från populära skönhetsmärken som Dove eller Love, Beauty and Planet. Till din speciella mamma finns ett urval av badprodukter.

Presentidéer till mors dag: De bästa presenttipsen för en speciell mamma

Att hitta en present till mors dag är inte alltid lätt. Vad ger du till personen som alltid finns där för dig? Vi har samlat några idéer till mors dag, som alltid är uppskattade och unika på samma gång:

 • Personliga smycken för mors dag: Överraska henne med ett unikt armband eller halsband med hennes namn på. Du kan till och med anpassa smyckena med ett foto!
 • Personlig mors dag choklad: Vem älskar inte choklad? En trevlig stund efter en lång dag är det bästa sättet att fira vardagen och är bara en av våra många fantastiska personliga presenter till mors dag
 • Personlig mugg på mors dag: Så din mamma kan ha dig nära även om du är långt borta. Den här fotopresenten på mors dag påminner henne om dig varje gång hon njuter av en kopp te, kaffe eller varm choklad
 • Personlig fotoram: Med ett foto av ett vackert ögonblick tillsammans, till exempel en födelsedag eller den senaste semestern
 • Torkad blombukett med ett personligt kort: Blommor är alltid uppskattade med sina färger och sin härliga doft, de lyser upp vilket rum som helst och kan göra dem som tar emot dem riktigt glada
 • En bok på mors dag: välj bland personliga anteckningsböcker, receptböcker och unika böcker med hennes namn.
 • Mors dag-presenter med foton

Glöm inte att slå in dina personliga presenter på mors dag snyggt och ordentligt och lägg till ett speciellt kort. Tanken bakom presenten är det som gör den speciell. Skriv på ett kort hur mycket hon betyder för dig och hur mycket du uppskattar hennes insatser.

Vad ska jag ge henne på mors dag?

Det finns inga standardrecept när du skapar anpassade mors dag-presenter. Din mamma förväntar sig inget dyrt eller något som överskrider din budget. Mer troligt är att hon inte ens förväntar sig en present, men det betyder inte att du inte kan överraska henne med en meningsfull present.

Från blombuketter till choklad, det finns alltid idéer på populära presenter. Alternativt kan du fokusera mer på känslor och välja en present som hyllar den speciella roll hon spelar i ditt liv. Du kan göra detta med ett foto av er två: ett kort med en speciell mening som betyder något för henne; en mugg med ett roligt foto från den senaste högtiden; en fleecefilt med ett fotocollage för att alltid ha dig vid din sida. Oavsett om du letar efter personliga presenter till dina barns mamma eller till din egen mamma är det alltid helt rätt med personliga presenter på mors dag.

De bästa presentidéerna för äldre mammor

Mammor ska firas i alla åldrar! Vad ska man ge en mamma som har många års visdom?

Ni har upplevt många vackra minnen tillsammans genom åren, så använd dem för att skapa ett unikt minne:

 • En personlig fotokudde
 • En personlig serveringsbricka
 • En canvastavla som blir snygg i hennes hem
 • En nyckelring med ett foto som hon kan ta med sig vart hon än går

Var kan jag hitta en sista minuten-present till mors dag?

Började ditt sökande efter den perfekta presenten senare än du hade planerat? Det kan vara så att du inte har hittat din present till mors dag än och det där speciella ögonblicket är om bara några dagar. Välj expressfrakt på vår YourSurprise-webbplats och få din gåva på i genomsnitt 48 arbetstimmar!