Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Den perfekta presenten för alla som gillar sötsaker: smarrigt personligt godis! Botanisera i ett omfattande godissortiment, både anpassat och vanligt – perfekt för födelsedagar och andra särskilda tillfällen.

10 Gåvor

Letar du efter goda och unika presenter att ge en riktig godisgris? Dessa smaskiga presenter bör få knorren att räta ut sig på vem som helst! Personaliserade godispresenter passar inte bara till födelsedagar, som tackgåva till sina gäster vid bröllopet eller jubileumet, större fester utan även till företag som vill ge sina affärsrelationer något litet extra!

Godispresent

Om du letar efter en godispresent att ge laget, kören eller varför inte i klassen när någon fyller år, så varför inte tänka på personaliserade godispresenter? Med sina 200 klubbor i olika smaker och en personalisering högst upp passar detta torn från Chupa Chups till otroligt många tillfällen och händelse!

Tackgåva eller i goodi(s)ebagen

Vi gifter oss och vi firar jubileum. Vi representerar företaget på mässa och ibland har vi en familjedag eller öppet hus på arbetsplatsen eller idrottsföreningen. Varför inte lägga ner ett paket Mentos tuggummi personaliserat med er logo och en text? Så skapar du en lite roligare goodiebag som ger ett bättre intryck även veckorna efter tillfället när folk tar ett tuggummi. Dessa tackpresenter eller företagsgåvor går att beställa i både små och stora mängder.

Företagsgåva: Branded Chupa Chups-torn

Ett torn från Chupa chups kan vara en riktig eye catcher i er monter på företagsmässan! Personalisera toppen på tornet med er logo eller ett foto. Med 200 klubbor per torn kommer ni att göra intryck på många besökare eller varför inte helt enkelt sätta ett sådant torn i lobbyn?

Tackpresent eller Goodie: Branded godis i glasburk

En annan väldigt uppskattad företagsgåva att använda på ett event är dessa olika godisar i glasburk. Dessa stilrena give-aways kan du personalisera etiketten med vad du vill och går att beställa från 10 stycken och så många ni vill!

En del av våra kunder har även beställt dessa till bröllop och konfirmationer. Då sätts de bredvid varje gästs tallrik som en liten tackgåva för att de kom. En väldigt uppskattad liten gest!

Tackgåva eller Goodie: branded pepparmyntpastiller i tennburk

Även dessa godisar har beställts som tackgåvor till bröllop och av företag till goodiebags eller att dela ut på en börs. Också dessa kan personaliseras med en logo eller ett fint kort och kan beställas från 10 stycken.

Godisburkar

Dessa present passar till i stort sett allt händelser och events. Nja, kanske inte till tandläkarna, men ni förstår vad vi menar. Det är små roliga presenter att dela ut på bröllop, idrottsevenemang, varför inte använda dem som pris på bingon eller föreningens tipspromenad. Allt är möjligt - det är bara kreativiteten som lägger ribban. De är även mycket passande för företag på otroligt många sätt. Öppet hus, familjedag, event och börser är som sagt redan nämnt, kanske kan du komma på något annat sätt att använda dem för just ditt företag! Personalisera burkarna med er logo, namn och kanske eventuellt kontaktinformation och du har ett riktigt uppskattat visitkort! Du kan välja mellan engelsk lakrits, blandad lakrits, små goda påskägg, söta sockerhjärtan, pepparmint och vingummi.

Mentosrulle XXL

Det finns dem som är helt tokiga i Mentos. De flesta känner någon. Varför inte överraska dem med en enorm rulle Mentos XXL. Här hittar man 21 rullar mentos med mintsmak. Personalisera med mottagarens namn i Mentos berömda typsnitt och ett foto. Det blir en jättestor överraskning!

Alltid mitt i prick: Choklad

Det är något speciellt med choklad. Man blir glad av choklad. Man kan få en konstig pirrig känsla i magen och allt känns genast bättre! En mulen dag skiner upp, ledsamhet går över och byxorna blir mindre.. ehh glöm det där sista. Lägg till ett foto och ett namn på chokladen och det blir genast mer speciellt. Vill du överraska någon med en personaliserad choklad, så titta snabbt på våra andra otroligt goda chokladpresenter. Oavsett vad frågorna må vara - Choklad är svaret! Överraska någon redan idag!