Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Ett personligt serveringsfat eller skärbräda är en bra present till en inflyttningsfest, speciellt när den är graverad med namnet eller texten du väljer! Kolla in vårt breda utbud av serveringsfat och skärbrädor och skapa dina nu.

19 Gåvor

Skärbräda med gravyr

Vår breda samling av serverings- och skärbrädor är perfekta att ge bort i present, men också passande att ha som inredningsdetalj i hemmet. Ge till exempel bort en lyxig träskärbräda med ett namn på, eller designa en glas-skärbräd till köket. Vi graverar alla skärbrädor med lasergravyr och som säkerställer att graveringen är av högsta kvalité. Eftersom trycket är graverat behöver du inte oroa dig för att det försvinner i diskmaskinen.

En skärbräda hemma får inte saknas. De skräddarsydda skärbrädorna är praktiska och användbara i köket, men inte bara det, de är riktiga designobjekt för att presentera aptitretare av charkuterier, ostar och senap.

Skärbrädorna i graverat trä eller tryckt glas är också ett trevligt inslag för att inreda ditt kök med stil eller för en originell present som kommer att överraska mottagaren.

Hur man anpassar skärbrädan

Våra skärbrädor passar för olika användningsområden och tillfällen. Ett sätt att önska grattis på födelsedagen till någon speciell person eller som en gåva till en viktig milstolpe. Skärbrädorna kan anpassas de olika unika sätten:

- Skärbrädor med namn, text och/eller design: Din personalisering lasergraveras direkt på träet. Lägg till kockens namn eller ett speciellt meddelande till födelsedagsbarnet.

- Skärbrädor med foto: Visste du att du kan skriva ut ditt foto på glasskärbrädan? Välj din favorit och vi skapar din skräddarsydda skärbräda åt dig.

- Skärbrädor med logotyp: En skärbräda kan också vara en fin present till anställda eller för att marknadsföra ditt företag med en touch av originalitet!

Skärbrädor i bok eller teak

Våra graverade skärbrädor i trä finns i två olika träslag: bok eller teak.

Skärbrädorna i bok är lättare och lättare att hantera, de har en ljus färg och passar till moderna eller eleganta inredningar.

Skärbrädorna i teak är mer rustika, har en mörk färg, särskilt lämpliga för lanthus eller industriella möbler.

Båda de graverade skärbrädorna är behandlade med en skyddande olja och utrustade med ett läderband för upphängning om man föredrar det.

De kan anpassas i vår online-redigerare och lasergraveras med en bokstav, ett namn och/eller en design.

Graverad Skärbräda som bröllopspresent

Kärlek går genom magen, särskilt när det finns nybakat bröd på bordet. En personlig trä skärbräda är perfekt att ge som bröllopspresent. Få namnet på brudparet graverat på skärbrädan och sätt ihop ditt eget paket. Fyll det till exempel med ett par ugnshandskar och lite snacks. Om de tycker att skärbrädan är alldeles för vacker att använda, så passar den även perfekt att använda som en fin inredningsdetalj för hemmet.

Serveringsbräda i trä för frukost på sängen

Söndag morgon, den perfekta tiden att överraska din älskade med frukost i sängen! Hur fantastiskt skulle det inte vara om du kunde servera frukost på en personlig serveringsbräda? Hos YourSurprise fixar vi enkelt den gravering du vill ha! Du kan designa en vacker serveringsbräda med din egen text på nolltid.

Träskärbräda som ostbricka

Du kan också använda våra träskärbrädor som en ostbricka. Oavsett om du föredrar att servera en ostbricka med läckra franska ostar eller njuta av en medelhavs dryck med oliver och smörgåsar, med en egen personaliserad skärbräda kommer du garanterat att imponera på dina gäster.

Olika mått och designs

Hos oss kan du välja mellan olika former och storlekar. Vi har rektangulära brädor, runda brädor och till och med ett hjärtformat bräde (perfekt för alla hjärtans dag!). Du kan välja mellan olika mönster och texter som vi själva har satt ihop, eller så kan du gravera din egen text, där du kan välja mellan olika teckensnitt och effekter. Du kan få din text graverad i valfri position och i alla storlekar.