Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Det finns ett kinesiskt ordspråk som säger: "En god granne är en ovärderlig skatt", och vi är benägna att hålla med! Oavsett om deras barn leker med dina barn, de har låtit dig låna deras gräsklippare eller om ni helt enkelt tycker om att träffas för en pratstund, är goda grannar verkligen de bästa. Därför har vi sammanställt denna blogg full av idéer för hur du kan överraska dina grannar och låta dem veta hur mycket du uppskattar dem.

Hur man tackar sin granne

Vissa grannar hjälper till att hålla ett öga på grannskapet. Andra grannar vattnar dina växter när du inte är hemma. Kanske går grannbarnen ut med din hund ibland eftersom de älskar din gosiga pälsboll. Du kan ofta räkna med dina grannar, så det är viktigt att låta dem veta hur glada du är att ha dem omkring dig. Tacka dina grannar med en XXL Côte d'Or-chokladkaka

Om du vill tacka dina grannar på ett meningsfullt sätt ska du välja denna Côte d'Or-chokladkaka! Denna XXL-bar innehåller 5 chokladkakor i mjölk-, mörk- och mjölk-hasselnötschoklad. Visa dem att du tänker på dem med denna XXL-chokladkaka. Överraska dina grannar med en Frank about-teask

Om ni gillar att träffas och njuta av en god kopp te är denna personliga Frank about-teask perfekt. Förutom teboxen innehåller gåvan även två icke-personifierade teglas och Frank about tea-sorter. Frank about tea föddes ur en passion för förändring inom teindustrin. Frank about tea strävar efter att leverera utsökt te, med färskt te direkt från källan, direkt till din dörr.

Tacka dina grannar med en personlig vattenflaska

Kanske har du en granne som är sportig och tränar regelbundet? Då är det viktigt att ha med sig mycket vatten, särskilt när solen är framme. En vattenflaska är lika praktisk för mindre ansträngande aktiviteter, som att läsa en bok i trädgården. Den här vattenflaskan håller din produkt sval under lång tid, oavsett vilken aktivitet din granne föredrar!

Telåda

Telåda

Mega Cote d'Or choklad

Mega Cote d'Or choklad

Vattenflaska med tryck

Vattenflaska med tryck

Torkad blombukett med personligt träställ

Torkad blombukett med personligt träställ

Tacka dina grannar med något sött

Om grannbarnen ofta kommer över för att leka med dina barn eller hjälper dig att rasta hunden då och då, är denna personliga godisburk full av läckra godbitar det perfekta sättet att få dem att le på läpparna!

Anordna en grannskapsfest

Om du vill lära känna de nya grannarna eller bara umgås med dina gamla grannar är en grannskapsgrillning det perfekta sättet att göra det på! Låt alla förbereda och ta med sig en maträtt, så att det finns gott om mat för alla och ni kan prova nya rätter tillsammans.

Tacka dina grannar med ett personligt grillförkläde

Om du har en granne som är kung eller drottning på grillen kan du överraska honom eller henne med ett alldeles eget förkläde. Detta läderförkläde är tillverkat av högkvalitativt, vegetabiliskt garvat fullnarvat buffelläder. Läderförklädet kan graveras med en cool design och det namn eller den text du väljer.

Personliga förkläden för barn

Om du har småttingar som vill hjälpa till kan du överraska dem med deras egna små hjälpförkläden! Vårt barnförkläde är tillverkat av en bekväm, robust bomullsblandning och finns i flera vackra färger. Lägg till namn, foto eller text efter eget val och se barnens ansikten lysa upp när de får sitt alldeles egna förkläde.

Presentförpackning - Godis

Presentförpackning - Godis

Grillset i läderfodral

Grillset i läderfodral

Läderförkläde med namn

Läderförkläde med namn

Barnförkläde

Barnförkläde

Dekorera ditt bord med personliga servetter

Personliga servetter med foton på alla i grannskapet är ett roligt sätt att dekorera borden på grannskapsmötet. Gör dem personliga med foton, namn eller ett collage. Välj bara hur många servetter du vill beställa och sätt igång! Servetterna är tillverkade av högkvalitativ bomull, vilket gör dem snygga och hållbara.

Håll det kallt med en personlig vinkylare

Vita och roséviner serveras bäst kalla och är underbart uppfriskande på en varm dag, vilket är anledningen till att det är praktiskt att ha vinkylare på bordet när du grillar. Vår vinkylare är tillverkad av rostfritt stål med dubbla väggar, vilket garanterar att vinet förblir kylt till sista droppen. Lägg bara till ditt namn eller text och välj en av våra designer i online-editorn.

Om du organiserar spel, ta en titt på dessa coola prisidéer:

Servetter med tryck

Servetter med tryck

Vinkylare av Rostfritt Stål

Vinkylare av Rostfritt Stål

Pokal

Pokal

Blog

Blog