Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Visst är det underbart hur de minsta detaljerna kan göra stor skillnad? Särskilt när det gäller att duka bordet till julmiddagen. En vackert vikt servett kan verkligen blända dina gäster och ge din måltid en touch av elegans och festlighet. Oavsett om det är en familjeträff eller en vänskaplig sammankomst förtjänar ditt julbord en speciell touch, och det är där servettvikning kommer in i bilden. Föreställ dig dina gästers förvåning och förtjusning när de ser dina specialvikta servettkreationer pryda deras tallrikar.

Vi är här för att hjälpa dig att uppnå just det med vår förenklade, steg-för-steg-guide till servettvikning. Här behöver du inte ha några origamikunskaper!

Släpp loss din kreativitet med dessa enkla servettvikningstekniker för julen 2024

Vilka är de vanligaste servettvikningsteknikerna till jul?

Du är inte ensam om att fundera över hur du kan göra din julbordsdukning mer festlig och tilltalande. Servettvikning är ett fantastiskt och kostnadseffektivt sätt att ta din julbordsdekoration till nästa nivå. Låt oss utforska några av de mest populära och eleganta servettvikningsteknikerna för julen.

Att komma igång: Vad du behöver

  • Servetter: Du kan använda valfri fyrkantig servett, men för den ultimata festliga känslan, varför inte beställa våra personliga julservetter?
  • Järn: Detta hjälper dig att skapa skarpa veck som behåller sin form.
  • Nålar: För att hålla vikningarna på plats.

Servettvikning med julgran

Detta är ett klassiskt och mycket populärt val under den festliga årstiden. Som namnet antyder är servetten vikt för att likna en julgran, perfekt för att bibehålla julstämningen under hela måltiden. Så här gör du:

  1. Stryk servetten: Börja med att stryka servetten så att eventuella veck försvinner. En slät servett blir lättare att vika och ger ett mer polerat slutresultat.
  2. Vik på mitten diagonalt: Vik servetten på mitten diagonalt för att få en triangel. Den vikta kanten ska vara längst ner och de tre öppna ändarna längst upp.
  3. Gör dragspelsveck: Börja nedtill och gör dragspelsliknande veck, ungefär en tum breda, hela vägen upp till ovansidan. Se till att varje vikning är skarp och jämn.
  4. Säkra vikningarna: Nyp ihop vikningarna nedtill och fäst dem med en nål. Detta kommer att skapa basen för ditt träd.
  5. Fluffa och forma: Slutligen fluffar du ut vikningarna för att skapa grenarna på ditt träd och formar dem som du vill.

Servettvikning med tomtehatt

Du behöver inte vara på Nordpolen för att få lite tomtemagi på bordet! Det här lekfulla servettviket ger en rolig och finurlig touch till din juldekoration. Här är steg-för-steg-guiden:

  1. Vik servetten diagonalt på mitten så att en triangel bildas.
  2. Rulla triangelns långa kant mot spetsen för att skapa en lång, smal form.
  3. Rulla formen till en kon för att skapa tomtens hatt.
  4. Fäst slutligen tomteluvan med ett färgglatt band eller en servettring.

Biskopens mitra servettvikning

Den här vikningen ger en mer sofistikerad och elegant touch och är en riktig höjdare. Den kan se komplicerad ut, men med lite övning kommer du att behärska den på nolltid. Så här gör du:

  1. Vik servetten i fjärdedelar för att skapa en kvadrat.
  2. Vik det övre lagret diagonalt så att det möter det nedre hörnet och upprepa på motsatt hörn.
  3. Vänd servetten och vik den till en triangel och stoppa sedan in sidorna så att det bildas en ficka.
  4. Avsluta med att ställa servetten upprätt och justera så att den ser ut som en biskops mitra.

Kom ihåg att övning ger färdighet. Oroa dig inte om dina första försök inte är felfria. Fortsätt att försöka, och innan du vet ordet av kommer du att vara ett proffs på servettvikning!

Personliga julservetter: det perfekta komplementet till din juldukning

Varför inte göra din jul 2024 ännu mer speciell med våra personliga julservetter än att bara vika servetter? De är ett fantastiskt sätt att sätta en personlig prägel på ditt julbord. Du kommer inte bara att skapa en vacker dukning, du kommer också att skapa minnen.

Våra personliga servetter finns i set om 2, 4 eller 6 och är tillverkade av en högkvalitativ polyester/bomullsmix. De är 45 x 45 cm, tillräckligt stora för att hålla jämna steg med även de stökigaste gästerna. Varje servett har tryck på ena sidan med valfritt foto, namn och/eller meddelande. YourSurprise erbjuder flera roliga mönster att välja mellan, samt möjligheten att anpassa med din egen design. Servetterna kan maskintvättas i 40°C, vilket gör dem enkla att använda om och om igen. De skulle till och med vara en underbar festgåva för dina gäster att ta med sig hem efter ert julfirande tillsammans!

Är du redo att sätta en festlig prägel på ditt julbord? Beställ våra personliga julservetter idag och börja öva. Vi garanterar att de kommer att göra succé bland dina gäster och göra din julmiddag ännu mer minnesvärd.

Om du vill titta på fler fantastiska bordsdekorationer kan du ta en titt på vårt urval avkökstillbehör eller på vårJulklappar.

Servetter med tryck

Servetter med tryck

Bordsdekorationer

Bordsdekorationer

Julklappar

Julklappar

Blog

Blog