Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Hemmet speglar vårt väsen och har alltid varit känt som en plats för skydd och hem för familjen, och därför är det viktigt att ta hand om det på bästa möjliga sätt.

Här är några idéer för att ge dina rum i hemmet nytt liv:

1. Gör dig av med onödiga föremål.

Vi vet hur svårt det är att göra sig av med föremål som är kära för oss, men att rensa hemmet från skräp kan verkligen förbättra rummets utseende och ge en känsla av välbefinnande. Ställ dig själv den här frågan: Hur länge sedan var det jag använde det här föremålet? Om du tycker att det har gått lång tid, gör dig av med det! Du kan lägga det i en låda och ha det i garderoben om du inte vill kasta bort det. Du behöver inte slänga allt som du inte har använt på ett tag. Om du har föremål som väcker positiva känslor, som prydnadsföremål eller foton, är det naturligtvis bra att behålla dem, men om du inte märker av dem längre kan du försöka byta ut dem eller flytta dem!

2. Omge dig med grönska.

Växter med sina färger har en positiv effekt på humöret och gör miljön hälsosammare genom att producera syre. Ibland kräver de ansträngning och om du inte har en grön tumme kan du vända dig till suckulenter istället, de har stora överlevnadsinstinkter.

3. Välj rätt belysning.

Mörka utrymmen skapar en obehaglig känsla och förhöjer ofta inte omgivningens potential. Genom att lägga till rätt belysning kan du ge det rum du förskönar ett kvantsprång. Om du kan göra stora förändringar, försök att släppa in mer naturligt ljus från fönstren, men om detta inte är möjligt kan du hänvisa till konstgjorda ljuskällor som neon, lampor eller de gamla goda stearinljusen. Lys upp de platser du vill förbättra, där du tillbringar mest tid eller som förtjänar rätt mängd uppmärksamhet.

4.Välj rätt stil.

Ett hus med slumpmässiga föremål kan vara ett intressant val men kan också vara lite förvirrande. Att veta vilken stil som passar ditt hem bäst kan hjälpa dig att noggrant välja vilka dekorativa element du ska lägga till basmöblerna. Du kan ha ett hem i shabby chic-stil, dvs. antika möbler med en modern look och pastellfärger, eller ha ett hem i industristil, med synliga tegelstenar och rör. Hitta din stil enligt din smak och få inspiration till att förbättra ditt hem.

5. Lägg till lite kärlek.

Att tillföra lite kärlek är enkelt, tänk på vad som får dig att le och försök att lägga till referenser till dessa saker i hela ditt hem. Om den största glädjen är din familj kan du till exempel lägga till en serie fotoarrangemang eller göra ett collage med de vackraste bilderna av dina speciella stunder. Välj rätt ram eller material att trycka på, t.ex. ett foto tryckt på trä om du har en mer rustik stil, eller ett foto på aluminium om du föredrar en modern stil.

Här är våra 5 förslag för att ge ditt hem en ny, raffinerad look. Se vårt sortiment för ny dekorativ inspiration.

Rund Klocka - Stor (Masonit)

Rund Klocka - Stor (Masonit)

Foto på Aluminium

Foto på Aluminium

Handtvål

Handtvål

Ljus med namn

Ljus med namn

Mini-julgran i personlig kruka

Mini-julgran i personlig kruka

Serveringsfat för sallad i bambu

Serveringsfat för sallad i bambu

Gaming bordsunderlägg

Gaming bordsunderlägg

Blog

Blog