Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vi vet alla att härliga dofter kan väcka minnen till liv, få oss på gott humör eller ge vårt hem en härlig, mysig känsla! Vi har sammanställt våra favoritgåvor med doft, perfekta som en behandling för dig själv eller dina nära och kära!

Presentidé nr 1: Personligt doftljus

Detta doftljus från Your Own Label har en underbar doft av jasmin och vanilj. Jasmin kan vara överväldigande på egen hand, men är perfekt när den kombineras med mjuk vanilj. Detta doftljus är ett underbart tillskott till alla hem, oavsett om du vill unna dig något eller är på jakt efter en unik inflyttningspresent.

Det är enkelt att skapa ditt eget personliga doftljus. Lägg bara till ditt favoritfoto och/eller valfritt namn i vår online-editor!

Presentidé nr 2: Små personliga doftljus

Om du letar efter de perfekta presenterna att dela ut på en fest eller ett firande är dessa små personliga doftljus perfekta! Dessa doftljus i burk har en härlig vaniljdoft och burken kan användas långt efter att ljuset har gått ut!

Doftljusen är enkla att göra personliga med en rolig design, text och/eller foto - möjligheterna är oändliga.

Presentidé nr 3: Personlig diffusor av vassrör

Denna personliga The Gift Label reed diffuser har en fantastisk "kryddig & royal" doft och är en perfekt present till någon som just har flyttat, eller för att låta en älskad person veta att du tänker på dem. Du kan naturligtvis även unna dig själv något!

The Gift Labels produkter är inte bara vackra, utan också 100 % veganska och flaskorna är tillverkade av 100 % återvunnen plast. Att designa dessa personliga doftpinnar är snabbt och enkelt. Fyll bara i det namn du vill ha och/eller ladda upp ett foto tillsammans med ett personligt meddelande till mottagaren.

Presentidé nr 4: Personlig handtvål

Att tvätta händerna har aldrig varit roligare än med en flaska personlig The Gift Label-handtvål och det är det perfekta tillskottet till alla kök eller badrum. Denna The Gift Label-handtvål kan personifieras med din text eller ditt namn, vilket gör den till en verkligt originell personlig gåva.

Handtvålen är skonsam mot händerna och har en fantastisk doft av kumquat & bourbon vanilj. Tvålen är vegansk och fri från sulfater och färgämnen. Du kan personifiera den vattenresistenta klistermärken på den 100% återvunna flaskan med ett namn eller text som du väljer.

Personligt doftljus

Personligt doftljus

The Gift Label Wellness presentset

The Gift Label Wellness presentset

Doftpinnar

Doftpinnar

Handtvål

Handtvål

Presentidé nr 5: Personlig handlotion

All handtvätt kan göra dina händer torra, vilket är anledningen till att det är viktigt att ta väl hand om dina händer. Med denna handlotion från The Gift Label blir dina händer mjuka igen på nolltid. Handlotionen är en utmärkt present till dig själv, och en rolig och originell present till någon du tycker om.

Handlotionen har samma doft som handtvålen, vilket gör dessa två produkter till ett perfekt presentset. Vem kommer du att överraska?

Presentidé nr 6: Personlig presentförpackning med Love, Beauty & Planet

Koppla av med en härlig personlig Love, Beauty & Planet presentförpackning? Överraska de raraste människorna i din omgivning med ett Love, Beauty and Planet-presentpaket med tre fantastiska produkter: schampo, duschgel och bodylotion i doftserien Coconut Water & Mimosa Flower och de ligger i en vacker personlig presentförpackning.

Du kan göra presentförpackningen personlig genom att lägga till ett namn och ett foto i designen för att göra den riktigt personlig.

Axe presentset och Magic Mug

Axe presentset och Magic Mug

Love, Beauty & Planet presentset

Love, Beauty & Planet presentset

Handlotion

Handlotion

Blog

Blog