Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Presentidé nr 1: Personlig balanscykel i trä

Om ditt barn tycker om att köra runt själv, titta på motorcykeltävlingar eller precis har börjat småspringa runt är denna personliga balanscykel i trä perfekt! Den är inte bara cool att titta på, utan kan också hjälpa barnet att hitta balansen när det växer.

Din personliga balanscykel i trä är tillverkad av stark bok multiplex med bokdetaljer. Detta speciella träslag är splitterfritt och därmed helt säkert för barn. Sadeln har en mjuk kudde för extra komfort. Du kan personifiera cykeln med ett namn eller en text som du själv väljer, vilket gör den riktigt personlig, extra söt och väldigt Instagrammable. En perfekt present till ditt eget lilla barn eller andra barn i ditt liv. Vem ska du överraska med denna coola balanscykel? Presentidé nr 2: Personligt brädspel

Om din lillebror, kusin eller son tycker om att spela brädspel med sina vänner eller familjen, varför inte skapa hans alldeles egna personliga brädspel? YourSurprise erbjuder olika personliga brädspel: schack, dam/checkers, Game of the Goose och ett familjespel.

Ditt personliga brädspel är tillverkat av robust hårdpapp och innehåller allt du behöver, t.ex. schack- eller dam-/checkerspjäser eller bönder, så att du kan börja spela direkt. Det är enkelt att skapa ditt eget unika brädspel! Lägg bara till ditt foto, namn och/eller text så trycker vi det på brädet åt dig, perfekt i bild och i fullfärg.

Presentidé nr 3: Personlig barnbok - Den lilla astronauten

Böcker är till för alla, unga som gamla. Den här intressanta barnboken handlar om rymden! I "Den lilla astronauten", som gjorts i samarbete med astronauten André Kuipers, kan ditt barn resa genom rymden, besöka planeterna och lära sig allt om dem. Personifiera boken med namn, foto och ett personligt meddelande för att skapa en rolig och lärorik present. Perfekt för alla små äventyrare - det är bara att sätta på sig rymdhjälmen och ge sig iväg!

Presentidé nr 4: Personlig fotboll

Om barnet i fråga är passionerat fotbollsintresserad kommer du garanterat att göra mål med denna personliga fotboll! Fotbollen har det klassiska svartvita mönstret och kan personifieras med ett valfritt namn på nolltid. Lägg bara till namnet och, om du vill, en av våra roliga designer i vår onlineredigerare. Med massor av coola designer att välja mellan, inklusive flaggor för olika länder, är vi säkra på att du kommer att hitta den perfekta att lägga till. Fotbollen levereras redo att användas, så att barnet kan börja göra mål direkt

Om du fortfarande har svårt att hitta rätt present till en pojke kan du kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig gärna att hitta den perfekta presenten!

Träcykel

Träcykel

Brädspel

Brädspel

Personaliserad bok - Den lilla astronauten av André Kuipers

Personaliserad bok - Den lilla astronauten av André Kuipers

Blog

Blog