Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vissa tycker att det är en kommersiell affär, andra tycker att det är viktigt att åtminstone få en ros på Alla hjärtans dag. Vi holländare är ett jordnära folk, men ändå njuter vi i hemlighet av den här typen av dagar. Och naturligtvis är det också trevligt att få en liten present från sin älskade. Du vet förstås att han eller hon älskar dig, men det skadar aldrig att understryka det, eller hur? Men hur ser andra människor i Europa på alla hjärtans dag? Vi frågade våra internationella kollegor som arbetar på YourSurprise!

Uttryck din kärlek på Alla hjärtans dag

I Nederländerna ger vi varandra en ros eller skickar ett kort (anonymt) med ett sött meddelande. Men de flesta skämtar alltid om att brevbäraren hade så mycket post att han inte kunde lyfta påsen. Så nästan ingen får ett kort? I Polen kan eleverna skicka ett kort till varandra via skolans post. Interna brevbärare ser till att korten kommer till rätt elever. I Frankrike delar många skolor ut rosor: beställ en ros i tid från conciergerna och på Alla hjärtans dag får din flamma en vacker blomma.

Om du är singel...

Många singlar kan inte riktigt uppskatta en dag som Alla hjärtans dag. I Sverige, Spanien och alltmer i Italien har singlar kommit på en lösning på detta: att äta ute med sin bästa vän, ta en drink med sin bror eller syster eller bara gå på puben med vänner. Varför bara på Alla hjärtans dag? I Sverige anordnas evenemang för singlar allt oftare... ett bra ställe att träffa din framtida flamma på tycker vi!

Vad ger vi varandra?

I Nederländerna ger vi gärna varandra blommor eller ett fint smycke. Fysiska gåvor är också mycket populära i Belgien, Sverige, Italien och Spanien. Tänk på blommor, choklad, smycken, underkläder (oeh la la la) eller en sött kort. I Frankrike och Polen är det brukligt att göra trevliga saker: bjuda ut din älskade på middag, tillbringa en natt på hotell, gå till bastun tillsammans eller se en film.

Förberedelser är halva sanningen

Det är inte alla som börjar förbereda en gåva till Alla hjärtans dag i god tid, som tur är finns det leverans samma dag så att du ändå kan få din blomsterbukett levererad hem till dig i tid. Fransmännen erkänner också ärligt att de inte börjar förrän i sista minuten. Belgarna och svenskarna hävdar att de är i tid och har allt ordnat några dagar i förväg. Spanjorerna tar hem kronan: de säger att de är redo flera veckor i förväg.

Hur mycket spenderar viOh, sanningens ögonblick, för hur mycket är kärlek värd? Vi tror att det inte spelar någon roll hur mycket du spenderar på en present, äkta kärlek handlar framför allt om att vara uppmärksam på varandra. Hellre något litet och meningsfullt än något dyrt och betydelselöst. Om vi måste nämna belopp: spanjorer och tyskar spenderar mellan 10-20 euro. Fransmän och italienare säger att de spenderar mellan 20 och 30 euro och svenskar spenderar ofta mer än 30 euro. Vi holländare är väl inte helt främmande för detta?

De bästa presenttipsen för Alla hjärtans dagÄr du fortfarande på jakt efter en fin present och kan behöva lite inspiration? Nedan hittar du våra mest populära gåvor till Alla hjärtans dag:

Letar du efter mer inspiration? Kolla då in alla våra Alla hjärtans gåvor.

Chokladtelegram®

Chokladtelegram®

Milka chokladhjärta

Milka chokladhjärta

Personliga champagneflöjter - Alla hjärtans dag

Personliga champagneflöjter - Alla hjärtans dag

Halsband hjärta stor

Halsband hjärta stor

Megabjörn

Megabjörn

Torkad blombukett med personligt träställ

Torkad blombukett med personligt träställ

Torkad blombukett med personligt kort

Torkad blombukett med personligt kort

Blog

Blog