Salentein Malbec

310,00 kr

+98 fraktkostnad

10 av 10
1 röster

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Ge bort en läcker flaska salentein malbec med foto- och textetikett i present!

Överraska dina bästa vänner, partner, föräldrar, grannar eller släktingar med en underbar flaska vin i en vacker presentförpackning eller välj vår lyxiga trälåda med eller utan de extra tillbehören.

Gör din present extra speciell genom att skapa en unik fotoetikett eller gåvokort med din egen personliga text. Det går snabbt och lätt att designa en etikett. Vår leverans är snabb och pålitlig.

En annan viktig fördel med vårt utbud är att du kan beställa en enskild flaska vin med eller utan en personlig fotoetikett. På så vis kan du upptäcka läckerheterna och kvaliteten på våra olika viner utan att behöva köpa en hel låda.
Överraska någon riktigt ordentligt genom att ge honom eller henne en flaska läckert vin!
Produktinfo
Mer information om personifieringen:
Personifiering: med egen etikett
Storlek på etikett: 8 x 10 cm
Tryck: Fullfärgstryck i HD-fotokvalitet

Mer information om det här vinet:
Namn: Salentein Reserve Malbec
Ursprungsland: Argentina
Typ av vin: Rödvin
Druva: 100% Malbec
Karaktär: Ytterligare ett stort namn i vårt sortiment, en riktig Salentein. Med den distinkta och intensiva smaken av tundra och högländerna. Ett vin med en individuell karaktär, med aromer som ger vinet en läcker och köttig smak, förstärks av mognad på fat gjorda av fransk ek. En långvarig eftersmak som dröjer sig kvar i munnen. Druvorna skördas för hand och produceras med den senaste tekniken vilket resulterar i det mest perfekta vinet.
Tips: Detta argentinska vin bör förknippas med mört rött kött från grillen och vilt. En ordentlig måltid avslutas perfekt med ett glas av det här vinet. Är även ett bra vin att dricka till hårda ostar.
Kuriosa: Bodegas Salentein har en speciell historia. Det grundades 1992 av den holländska entreprenören Mijndert Pon (som blev rik och berömd genom handel med Volkswagen-bilar). Han bestämde sig för att starta en vingård högt upp på en av de yttre bergskedjorna i Anderna.

Vinkällaren, designad av den berömda arkitekten Mario Day Arenas, är också speciell. Den är konstruerad i form av ett kors där vintunnorna av trä lagras 8 meter under marken så att vinet kan mogna under de mest idealiska omständigheterna.
+ Läs mer