Julkort i Choklad - Vanligt Vit

151,00 kr

+59 fraktkostnad

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Alla 2 varianter
Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Överraska med ett utsökt julkort i choklad som är tillverkat på traditionellt vis med foto och text på!

Ett riktigt originellt Julkort? Det här är inte bara ett kort utan ett smakrikt julkort med ditt foto och text! Skicka ett originellt chokladkort till någon tryckt speciellt för julen!

Välj en fin Juldesign i vår användarvänliga fotoredigerare och skapa ett unikt julkort med ditt eget foto och text. Kortet är gjort av traditionell Callebautchoklad och finns i olika sorters choklad.

Observera: För att garantera hög kvalité så skickar vi inte ut någon choklad om temperaturen överstiger 25 grader. Du kan bara beställa och chokladen kommer skickas ut när temperaturen är tillräckligt låg igen. Om du har några frågor så ber vi dig kontakta vår kundtjänst.
Produktinfo
Mer information om det vanliga Julkortet:
Chokladsmak: mjölk, mörk eller vit
Storlek: 9 x 13 cm / 3,5" x 5,1"
Vikt: ±130 gram
Observera: Chokladkortet har alltid ett vitt toppskikt!

Mer information om CallebautChoklad
Chokladen på YourSurprise.se är gjord av traditionell Belgisk Callebautchoklad, ett varumärke som är känt för sina intensiva smaker och enastående kvalitet.

Moralisk choklad: QPP quality mark
Denna choklad är gjord på kakaobönor odlade av bönder i tredje världen som har anslutit sig till Callebaut´s Quality Partner Program. Programmets syfte är att förbättra arbetsvillkoren och den allmänna livskvalitén för bönderna. Nu kan du moraliskt njuta av den godaste chokladen!
+ Läs mer