Stort chokladkort - Mörk/Vit

195,00 kr

+59 fraktkostnad

På lager,

Order now, delivered before Christmas!
Alla 2 varianter
Valfri leveransadress
Varje present kommer med ett gratis personligt gåvokort!
100% kvalitet garanterad
Presentbeskrivning

Överraska någon med ett utsökt chokladkort med foto och text på, gjort på traditionellt vis!

Skulle du vilja skicka ett kort till någon? En födelsedag eller en speciell händelse? Det här är inte bara ett kort utan ett smakrikt chokladkort med ditt eget foto och text! Skicka ett originellt chokladkort till någon, tryckt speciellt för den du vill överraska!

Välj en fin design i vår användarvänliga fotoredigerare och skapa ett unikt kort med ditt eget foto och text. Kortet görs av traditionell Callebautchoklad och finns i olika sorters choklad.

Observera: För att garantera en hög kvalité så skickar vi inte ut någon choklad om temperaturen överstiger 25 grader. Du kan bara beställa så skickas chokladen ut när temperaturen är tillräckligt låg igen. Om du har några frågor kontakta gärna vår kundtjänst.

Mer information om det stora chokladkortet:
Chokladsmak: Mjölk, mörk eller vit
Storlek: 12x18 cm. / 4,7" x 7,1"
Observera: Chokladkortet har alltid ett vitt toppskikt!
Produktinfo
Mer information om Callebaut Choklad
Chokladen på YourSurprise.se är gjord av traditionell Belgisk Callebaut choklad, ett varumärke som är känt för sina intensiva smaker och enastående kvalitet.

Moralisk choklad: QPP quality mark
Denna choklad är gjord på kakaobönor odlade av bönder i tredje världen som har anslutit sig till Callebaut´s Quality Partner Program. Programmets syfte är att förbättra arbetsvillkoren och den allmänna livskvalitén för bönderna. Nu kan du moraliskt njuta av den godaste chokladen!
+ Läs mer