Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter inspiration till en överraskningsgåva till din bror? Kolla in våra personliga gåvor för bröder och visa honom hur mycket ert speciella band betyder för dig.

121 Gåvor

Du har sett 48 av 121 gåvor

Överraska din bror med en unik present till bröder

Bröder kan driva oss till vansinne ibland, men det är också de som alltid finns vid din sida. Du växte upp med dem och de är ofta de personer som känner dig bäst.

Det kan vara en svår uppgift att välja presenter till bröder, men det behöver inte vara det. Tänk på hans intressen och hobbyer och försök hitta en present som passar honom. Du kanske kan skapa en rolig present eller satsa på något lite mer känslomässigt, beroende på tillfället och vad du tror att han föredrar.

Oavsett om du letar efter en present till en storebror eller en present till en yngre bror har vi något för dig! Från julklappar till födelsedags- och bröllopspresenter till bröder och presenter bara för att du vill unna honom något eller låta honom veta att du tänker på honom är YourSurprise rätt plats för dig.

De bästa presenterna till bröder från systrar

Om ni växte upp tillsammans har du förmodligen roliga bilder på honom som barn. Varför inte inkludera dessa bilder i en present? Vad sägs om en fleecefilt med foto eller en magisk mugg? För en rolig present kan du anpassa vår ItsieMe-kaninleksak med ett foto av hans ansikte eller använda ett foto för att skapa en personlig slips.

Den mest unika födelsedagspresenten till bröder

Blir din bror äldre? Det är dags att fira honom med en present! Många gånger gör man misstaget att köpa en present som man själv gillar. Tänk istället på vad din bror gillar. Om han är den typen av person som inte berättar mycket om sig själv till familjen kan du fråga hans vänner eller partner. Det kanske har några idéer som kan hjälpa dig.

 • Eller om du undrar vilka som är de bästa födelsedagspresenterna till bröder har vi några förslag till dig.
 • Om han gillar godsaker är en gigantisk chokladkaka en mycket populär present till bröder, inklusive ett urval med hans favoritchokladkakor
 • Om han gillar att festa kan du välja en personlig cocktailshaker och en flaska med hans favoritdryck
 • Om han gillar att ta det lugnt och koppla av kanske det är en bra idé med en morgonrock broderad med hans namn?
 • Om han gillar att spela kanske han gillar en personlig XXL-musmatta
 • För en sportig bror kan du välja en personlig vattenflaska så att han kan dricka under sina träningspass

Den bror som tycker om att laga mat till hela familjen kommer säkert att älska ett personligt kökstillbehör. Det finns mycket att välja på, från skärbrädor till förkläden!

Presentidéer till din bror: låt dig inspireras och överraska honom!

Du kan aldrig få för mycket inspiration och därför vill vi ge dig det allra bästa presentidéerna till bröder för att se till att du har allt du behöver i alla situationer! Det finns många sätt att överraska din bror och få honom att känna sig speciell. Du kan till exempel kombinera en present med att planera en överraskningsutflykt eller aktivitet som du vet att han kommer att gilla, som en dagsutflykt till sin favoritstad eller ett besök på en nöjespark. Du kan också ordna en överraskningsfest för honom med hans vänner och familj. Den definitivt bästa presenten du kan ge honom är att spendera lite kvalitetstid tillsammans! Utöver det kan du också överraska din bror med en present. Här är några presentidéer till bröder som vi är säkra på att han blir glad av:

 • Ett par personliga fotostrumpor
 • En graverad tändare
 • En rolig dörrmatta med foto
 • En uppsättning snapsglas med gravyr
 • En graverad läderplånbok

Bröllopspresenter till bröder

Letar du efter den perfekta bröllopspresenten till din bror? Sluta leta! Vår samling med bröllopspresenter kommer att göra honom glad. Vad sägs om ett par matchande personliga badrockar? Om din bror tycker om vin kan du överväga en uppsättning med vinglas med det lyckliga parets namn, så att de kan skåla med stil. En annan unik presentidé är att sätta ihop ett bröllopsöverlevnadspaket, inklusive olika typer av personliga presenter som både är användbara och roliga. Oavsett vad du väljer kommer vårt urval med unika presenter att göra din brors bröllopsdag ännu mer oförglömlig.

Nyckeln är att ge en personlig och omtänksam gåva och att visa din bror att du uppskattar och bryr dig om honom. För mer inspiration kan du se alla presenter till honom.