Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Miffy
Miffy - Barnbestick
Barn förkläde miffy - Vit
Barnförkläde miffy - Vinrött
Brödbräda - miffy - Medium
Brödbräda - miffy - Liten
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 2509 recensioner
Loan
Publicerades 26-11-21

"Jätte nöjd med de produkter jag beställde. Fina och bra "

10 av 10
Martin
Publicerades 26-11-21

"Snabb leverans, snygg produkt. Bara post att säga. 👍 "

10 av 10
Ros-Mari
Publicerades 26-11-21

"Lätt att beställa, fina produkter snabb leverans "

10 av 10

miffy

Ända sedan "födelsen" av miffy år 1955 har kaninen stulit våra hjärtan. miffy har världsberömd berömmelse. Många av oss växte upp och läste om miffys och hennes vänners äventyr. Den vackra enkelheten i illustrationerna och den kaninens söta och oskyldiga personlighet ger en vinnande kombination. För vem älskar inte miffy? Av den anledningen är miffy teman gåvor populära för alla åldrar! Personifiera din miffy gåva riktigt enkelt med ett namn eller foto för att göra det till en rolig och personlig gåva.

miffy väska

Är du eller dina barn stora miffy fans? Ta miffy med dig och din familj överallt! Den miffiga handväskan gör resor till mataffären roligt. Har ditt namn tryckt på påsen eller välj ditt favoritfoto för att lägga till den speciella miffy designen. Dessa miffiga väskor är inte bara bra som en handväska, men också den perfekta väskan för sleepovers, daghem och skola. Ge den här vackra miffy väskan som en gåva till ett barn eller en vän för en födelsedag, baby shower eller som en gåva till skolan gåva.

miffy telefonväska

Letar du efter en unik och personlig miffy gåva? Ge miffyfläkten ett originalt miffy telefonfall ! Den här presenten kommer att se till att din telefon alltid är säker och ser supersöt ut samtidigt. Miffy telefonväskor finns tillgängliga för olika telefonmodeller och i olika utföranden. Telefonlådorna finns i stilig vit eller svart men också i signaturens miffiga färger. Tillfoga ditt namn till designen för att göra det en personlig gåva. Varje miffy fan kommer att visa upp den här unika telefonen vägen någon chans att de får!