Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Speciellt för alla singlar. Överraska din singelvän, bror, syster eller någon annan älskad! Upp till 40 % rabatt på ALLA personliga presenter!

11 Gåvor

Singeldagens rabatt

Visste du att singeldagen firas varje år? Singeldagen firas den 11 november, men vad är det egentligen? Med start i Kina har det snabbt blivit en global händelse, även känd som motsatsen till Alla hjärtans dag. Det är en dag då ni unnar er själva eller ger varandra presenter om ni är en enda pringle. Nuförtiden är det ett alltmer populärt evenemang för dem som gillar att shoppa och vill ta del av rabatterna.

Alla de bästa Singles' Day-rabatterna för 2024

Här på YourSurprise vill vi gärna delta i Singles' Day, så vi kan fira alla singlar som vill unna sig själva eller sina nära och kära.

Av denna anledning erbjuder vi 20 % rabatt på alla våra gåvor den 11 november.

Passa på att överraska din bästa vän, bror, syster, granne, vän eller annan älskad med en personlig present. Du kan till och med få en rabatterad start på din julklappsshopping!

Singles' Day rabatter

Letar du efter de allra bästa Singles' Day-rabatterna?

Vår 20% rabatt gäller hela dagen den 11 november här på YourSurprise och gäller hela vårt sortiment. Några av våra mest populära kategorier är:

  • Choklad och godis: Inklusive godsaker från de bästa märkena, som Milka, Toblerone, Chupa Chups och många fler
  • Köks- och matsalstillbehör: Som graverade glas, fotomuggar, graverade serveringsfat i trä och många fler presenter
  • Drycker: Champagne, vin, öl och sprit i ett lyxigt träfodral, anpassat för att göra en unik present
  • Presenter till hemmet och väggkonst: Dina favoritbilder visas på en kudde, klocka, ljus, canvas eller andra unika hemtillbehör
  • Smycken och accessoarer: Väskor, ryggsäckar, halsband, armband och fler oförglömliga presenter

Vår Singles' Day-rabatt gäller även kläder, leksaker, böcker och gratulationskort.

Du kan också dra nytta av rabatter på julklappar, eller presenter till andra speciella tillfällen, som födelsedagar och årsdagar!

Singles' Day-erbjudande för alla

Här på YourSurprise kan du skapa en unik present till absolut alla. Dagen kan vara tillägnad ensamstående, men du kan dra nytta av en rabatt på en present till vem som helst i ditt liv, med ett brett utbud av presenter till honom, henne, bebisar, barn och alla andra viktiga personer i ditt liv.

Kan jag dra nytta av Singles' Day-rabatten?

Ja självklart kan du det! Den här sidan innehåller vårt speciella val av presenter för singeldagen. Singles' Day-rabatten gäller endast den 11 november, men gäller hela vårt sortiment och dras automatiskt av i din varukorg. Vad väntar du på? Shoppa och njut av dina rabatterbjudanden för singeldagen!