• Leverans till önskad adress
  • Varje gåva med ditt foto och text
  • Spread a little happiness
Presenter med Foto, Bild och Text
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Inte Bara för Födelsedagar
Presenter med Foto, Bild och Text
Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.
Inte Bara för Födelsedagar
Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.
Nyckelringar med Egen Bild eller Text
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 2351 recensioner
Jenny
Publicerades 13-10-21

"Så otroligt nöjd med snabb leverans och sjukt fin mugg till sambon som har sin första farsdag! Hade .."

10 av 10
Anneli
Publicerades 13-10-21

"Jag är mycket nöjd.otroligt snabb leverans. "

10 av 10
Rikard ”Curre..
Publicerades 12-10-21

"Denna var klockren!! Högsta betyg!! 🤗 "

10 av 10

Nyckelring med Egen Bild eller Text / Namn

Designa en unik nyckelring med ditt eget foto eller namn. En personaliserad nyckelring är en perfekt present att överraska någon med. Det är någonting som alla använder och behöver. Vi har flera olika varianter av nyckelringar, till exempel i form av ett hjärta, ett trasigt hjärta (en nyckelring för två), nyckelringar med ett foto, eller läder nyckelringar i form av ett hjärta. Du kan anpassa alla våra nyckelringar genom att ladda upp ett foto eller lägga till ett namn / text. En superfin present till din bästa vän, din mamma eller din pojkvän! Vem kommer du att överraska med en personlig nyckelring?

Nyckelring med Foto

En nyckelring med foto är en unik och personlig present. Du väljer själv form och storlek på din nyckelring. Lägg sedan till ditt bästa / galnaste eller vackraste foto i vår editor precis så som du vill att de ska se ut. Det finns två typer av nyckelringar du kan välja bland. Antingen kan du få ditt foto ingraverat på en nyckelring av rostfritt stål. Eller så kan du få bilden utskriven med fotot placerat inuti nyckelringen. Du kan sätta vilket foto du vill på nyckelringen, det finns inga begränsningar! Du kan använda ett foto av dina barn, din älskare, din katt / hund, alla barnbarn...

Tips: En Nyckelring med Foto till Farfar/Morfar och Farmor/Mormor

En nyckelring med ett foto är en perfekt present att ge till dina far / morföräldrar. Ta en fin bild med alla barnbarnen och få den tryckt i en nyckelring. På så sätt kan de titta på sina älsklingar varje dag!

Nyckelring med Namn

Förutom nyckelring med foto kan du också designa din egen nyckelring med namn. Utbudet sträcker sig från läder till silver nyckelringar som alla kan graveras med ett namn. Tips: beställ en nyckelring med namn för hela familjen så att du snabbt kan se vems nyckel det är! Du kan även få ditt namn tryckt på ett gossedjur. Perfekt present till barnen. Du kan få ditt eget eller någon annans namn tryckt på t-tröjan på en giraff, björn eller hund.

Nyckelring med ett Delat Hjärta

En annan idé är att personalisera ett hjärta som är brutet i två delar där du kan ge ena halvan till din partner. En romantisk present som kommer påminna dig om din flickvän / pojkvän, speciellt om ni är ifrån varandra under en längre tid. Eller så kan du dela hjärtat med din bästa vän för att visa hur viktig er vänskap är för dig. Varje hälft av nyckelringen kan graveras med ditt eget namn eller text.

Nyckelring i Läder

Nyckelringarna i läder finns i olika former och färger. Det finns läder nyckelringar med både foto och text. Du kan gravera vilken bild och text som du vill.

Personalisera din Egna Nyckelring

Vill du skapa din egna nyckelring, men saknar du kreativitet? Inga problem! YourSurprise ger dig en hjälpande hand! I vår användarvänliga editor kan du snabbt och enkelt designa en unik nyckelring med ditt eget foto, text eller logotyp!