Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Välj ditt personliga ölglas och skapa en unik present till ölentusiasten i ditt liv. Personifiera ölglaset med namn, text eller design nu!

4 Gåvor

Graverade ölglas med namn

Hur överraskar man en riktig ölälskare med en vacker och originell present? Vi vet: med en vacker uppsättning personliga ölglas. Vi graverar mottagarens namn på glaset, så du kan överraska någon med ett unikt och personligt ölglas!

Olika typer av ölglas

Du kan få olika typer av ölglas graverade. Vi har vackra öltulpaner som är perfekta för en speciell öl. Om du är riktigt törstig kan du få en ölmugg i glas på minst en halv liter (50cl) graverad. Föredrar mottagaren veteöl? Välj sedan ett fint veteölglas.

Vad kan du gravera på ölglaset?

Du kan gravera vad som helst på våra ölglas, till exempel ett namn eller ett ordspråk. Du kan välja en av våra vackra mönster i redigeringsverktyget och lägga till ett namn. Vi har vackra mönster för pappor och mammor som också passar särskilt bra för fars dag eller mors dag. Tänk dig ett ölglas med graveringen Daddy Cool, The best dad in the world, The dearest mum, Super dad eller I love dad. Men vi har också vackra mönster för morfar och mormor. Om du föredrar en allmän design med hjärtan, stjärnor eller en initial är det också möjligt. Du kan lägga till mottagarens namn i varje design och skapa ett unikt ölglas på nolltid. Graveringen är laserad i glaset, vilket gör det diskmaskinsäkert och du behöver inte oroa dig för att den ska blekna.

Skapa ditt eget ölglas

För att hjälpa dig att välja det lämpligaste ölglaset att skräddarsy vill vi ge dig några tips för att hitta det bästa och mest originella glaset:

 • Tulpanölglas: Det här glaset är bäst lämpat för att behålla alla ölets aromer, t.ex. ales, lageröl och belgiska öl som bryggs i ett kloster. Perfekt för våra "Westmalle Double and Triple" och "La Trappe Isid'or" öl. Dessutom hjälper tulpans stjälk till att få ett fast grepp och förhindrar att ölen blir varm i handvärmen.
 • Personlig ölmugg: Dessa ölglas är de mest populära och särskilt lämpliga för Ale- och Stout-öl, eftersom de behåller sitt skum längre. Glasets tjocklek och det styva handtaget gör det här glaset lämpligt för alla skålar! På så sätt behöver du inte hålla dig tillbaka från att skåla, t.ex. till en födelsedag eller en speciell händelse. Du kan få namnet på födelsedagsbarnet och datumet för födelsedagen ingraverat i glaset.
 • Weiss ölglas: Det här glaset är lämpligt för älskare av blondiner och Weiss öl. Halsens form förhindrar att skummet flyter ut, medan den smala basen förstärker den sura eftersmaken hos dessa vetebaserade öl. Det gör också att sedimentet kan lägga sig på botten så att smaken inte påverkas.
 • Ölmugg med foto: Har du ett fint foto av någon och vill överraska den personen med ett unikt ölglas? I vårt sortiment hittar du en ölmugg i keramik som rymmer en halv liter öl. Vi trycker muggen med ditt bästa foto.

Presentförpackningar med öl

Vill du lägga till ännu mer färg och smak till dina graverade ölglas? Du kan göra detta i kombination med en vackert utformad, utsökt ölgava.

Upptäck alla graverade glas för ett urval av de bästa glasen för alla drycker eller kolla in våra vinglas.

Välj din typ av personligt ölglas

I vårt sortiment finns en mängd olika ölglas med tryck, vart och ett perfekt för en annan typ av öl och en unik upplevelse: Det klassiska pintglaset, robust och stort; tulpanölglaset, känt för sin bulbform och utbuktning upptill eller XL Weiss-ölglaset, perfekt för generösa portioner.

Om du vill överraska en speciell person i ditt liv eller ge bort ett ölglas till ett speciellt tillfälle, kolla in våra ölglas med tema eller vår presentförpackning med ett urval av ölgåvor och, naturligtvis, ett personligt ölglas!

Hur mycket öl rymmer ett personligt ölglas?

Är du osäker på vilket ölglas du ska köpa? Våra glas har olika kapacitet:

 • Vårt Tulip-ölglas har en kapacitet på 490 ml öl
 • Vårt Pint-glas rymmer upp till 500 ml öl
 • Vårt XL-ölglas har en kapacitet på upp till 680 ml öl

Hur kan jag personifiera ett ölglas?

När du har valt ditt ölglas är det dags att göra det personligt! Följ dessa steg:

 1. Gå till avsnittet "Personliga ölglas".
 2. Välj önskad typ av ölglas och välj det.
 3. När du har valt glaset ser du alternativet "Börja personifiera". Klicka på det för att börja anpassa.
 4. Du kommer till sidan för personlig anpassning. Här har du en mängd olika alternativ. Du kan välja vilken text du vill lägga till på glaset, välja en av våra designer och alla detaljer för den personliga anpassningen.
 5. Om du vill lägga till en text kan du också justera teckenstorlek och stil för att uppnå ditt föredragna utseende.
 6. Granska din personliga anpassning innan du slutför designen.
 7. När du är nöjd klickar du på "Lägg i korg" för att fortsätta med köpet.

Och voilà! Du har gjort ditt ölglas personligt!

Våra graverade ölglas med namn eller text kan köpas från 1 styck och finns även i set om 2, 4 och 6 stycken. Genom att köpa dina ölglas i en uppsättning kan du njuta av en stor rabatt!

Kan jag gravera ett foto eller en logotyp på ett personligt ölglas?

Det är möjligt att göra ett ölglas med gravering av ett foto eller en logotyp för beställningar på 18 stycken eller fler. Om du vill ha din logotyp eller ditt foto graverat på ett ölglas, vänligen kontakta vår affärsavdelning.