• Varje gåva med ditt foto och text
  • Spread a little happiness
  • Levererat unika och personliga presenter i 15 år
Presenter med Foto, Bild och Text
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Inte Bara för Födelsedagar
Presenter med Foto, Bild och Text
Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.
Inte Bara för Födelsedagar
Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.
Personliga Födelsedagspresenter
Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 745 recensioner
Pennicha
Publicerades 21-05-20

"Större utbud från bättre champagner (inte bara Moet, Veuve Clicquot). Annars jätte bra! "

8 av 10
Linda
Publicerades 20-05-20

"Paketet var öppnat när jag fick det och kvalitén på bilderna hade kunnat varit bättre, annars helt ok.."

8 av 10
Sara
Publicerades 20-05-20

"Har inte öppnat asken än. Men en så otroligt rolig present "

10 av 10
Gratulera någon med en personlig födelsedagspresent!

Födelsedagspresent

Det är en självklarhet att man ger en födelsedagspresent till någon som fyller år. Att komma på en bra present att ge bort är inte alltid det lättaste. Ska det vara en fin, användbar eller en rolig present? Passar det personens ålder? För att hjälpa dig har vi samlat alla de bästa födelsedagspresenterna på ett och samma ställe. Nu kan du enkelt köpa din födelsedagspresent hemifrån.

En personlig födelsedagspresent uppskattas alltid! Du gör varje present unik med en fin bild, passande text eller din egen design! Med hjälp av vår användarvänliga fotoredigerare kan du snabbt och enkelt designa en riktigt fin födelsedagspresent. Oavsett vad du letar efter och vem du ska ge en present till så har vi de mest originella presenterna med eget namn, foto eller text på!

Tips på presenter

Vad sägs om en traditionell födelsedagspresent men med en personlig touch? Vi har de bästa presenterna för alla. En bra present till barn är ett personligt pussel. Till kvinnor har vi vackra smycken och till män har vi härliga ölpaket. Något som faller alla i smaken är läcker choklad, du kan exempelvis ge bort en siffra i choklad som motsvarar antalet år som personen fyller.

Väggklocka

Överraska den som fyller år med en riktigt fin väggklocka. Det här är en perfekt födelsedagspresent till någon som gillar heminredning. Personifiera klockan genom att trycka ett foto och text på den. Vi har ett antal olika klockor av olika material, storlekar och former.

Gosedjur

Något som alltid går hem hos ett barn är ett gosedjur. Ge bort ett personligt gosedjur med foto och text på till födelsedagsbarnet. Fotot och texten trycks på den vita T-shirten som gosedjuret har på sig. Det finns många olika gosedjur att välja mellan, välj det djur som passar barnet bäst.

Underlägg

Vad sägs om att ge bort ett set med underlägg som du gör personligt genom att trycka ett foto och text på? En väldigt bra födelsedagspresent då den är både användbar och fin. Varje gång den som fyller år ska använda underläggen så kommer han/hon påminnas om den som gav presenten. Du kan köpa ett set om 2, 4, 6 eller 8 underlägg.