Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter en födelsedagspresent till en 60-åring? Överraska födelsedagsbarnet med en speciell personlig gåva. Alla våra födelsedagspresenter för 60-åringar kan personaliseras med ett foto eller en valfri text.

271 Gåvor

Du har sett 48 av 271 gåvor

60-årsdag? Upptäck våra presentidéer

Letar du fortfarande efter en present till någon som är 60 år eller snart fyller 60 år och snart firar sin födelsedag? Överraska 60-åringen med en frukost. Detta är inte vilken frukost som helst, den verkliga överraskningen är brickan med foto och text. Välj en av de roliga designerna och ladda upp ett foto av personen som fyller 60 år. Du sparar också inpackningspapper på det här sättet! ;) Du kan också överraska födelsedagsbarnet med en mysig kväll med ostbord. På det här sättet serverar du de läckra tilltuggorna på en personlig serveringsbräda i trä. Eller överraska personen med ett överlevnadskit 60 år, hitta de finaste idéerna för överlevnadskit på vår webbplats.

60 års present

När en person fyller jämna år är det alltid något att fira och en 60-åring kräver verkligen extra uppmärksamhet. Vill du ge något unikt till personen som fyller år så har vi de perfekta gåvorna. Gör 60 års presenten personlig med ett foto eller ett namn ingraverat. Hos oss kan du hitta helt rätt gåva, oavsett om det är till mamma, pappa, en vän eller en partner.

60 års present till en kvinna

Vill du visa din uppskattning till en kvinna i ditt liv som fyller 60 år, ta dig tiden och välj ut något som verkligen passar henne. Ett graverat armband till din partner, ett värmeljus med gravering till din väninna eller en musmatta med foto till kollegan på jobbet. Bara genom att göra en 60 års present personlig gör gåvan extra minnesvärd.

60 års present till mamma

Om din mamma fyller 60 år och du vill fira henne lite extra är en personlig gåva det bästa du kan ge henne. Vare sig hon tycker om inredning, mode, smycken eller matlagning har vi en 60 års present som du kan göra personlig i vårt sortiment. Välj ut ett hängsmycke och gravera det med namn och datum som en påminnelse om hennes 60 års dag. Har hon barnbarn är en personlig fotobok en annan 60 års present mamma kommer att uppskatta. Eller kanske en mugg med ett fint foto på er två tillsammans?

Tips på 60 års presenter

Vare sig du vill ge en seriös eller rolig 60 års present kan du hitta det i vårt utbud. Några bra tips på vad som skulle passa någon som exempelvis gillar att laga mat eller som helst myser hemma i soffan kan vara:

  • Ett köksförkläde med ett foto
  • Personlig receptbok med alla favoritrecept
  • En personlig serveringsbricka med foto för fikastunden
  • Mysig lampa med namn att ställa vid favoritfåtöljen
  • Ett wellness presentset med namn för den som gillar att skämma bort sig själv
  • Härlig personlig badrock med namn för spafantasten
  • Graverad telåda till teälskaren
  • Grillset i läderetui för grillmästaren
  • Cocktailpaket med graverade glas för festprissen
  • Chokladpraliner med foto för den sötsugna

Det här är bara några tips på vad du kan ge bort till någon som fyller 60 år. Det spelar ingen roll om det är en 60 års present man kan spara, äta eller dricka. Den blir extra speciell om du gör den personlig.

60 års present till man

Om du har en kommande 60 års fest att gå på för att fira en vän, pojkvän eller kanske en manlig kollega är det dags att komma på vad du ska ge bort i 60 års present. Satsa på något unikt som han kan använda antingen på jobbet, hemma eller när han utövar sin hobby. Ett läderförkläde med namn till vännen för sommarens grillkvällar eller ett vinpaket med snacks till din man för en picknick på tumanhand, är perfekta personliga gåvor.

60 års present till pappa

En 60 års present man kan göra unik och personlig kommer alltid att gå hem hos pappa. Du vill garanterat ge en 60 års present pappa önskar sig eller som kommer att påminna om högtidsdagen. Oftast har en pappa på 60 år allt han kan behöva, så ta ut svängarna och ge något minnesvärt. En egen personlig kaffemugg med kort på dig och honom eller en konjakskupa med hans namn ingraverat för kalla vinterkvällar framför brasan uppskattas garanterat.

Några fler tips på 60 års presenter

Ska du ge någon en 60 års present kvinna eller man, spelar ingen roll, är vårt bästa tips att du anpassar den till den relation ni har. Är det någon du känner väl kan du absolut satsa på att ge en rolig 60 års present. Gärna något som anspelar på er relation och något kul ni upplevt tillsammans. Du kanske har ett foto från en resa eller från när ni var barn? Välj en gåva som passar personen och gör den personlig med fotot.

Är det någon som snarare är bekant än nära vän, kan det vara bättre att ge en mer neutral gåva men ändå göra den unik. Genom att gravera in personens namn blir det ett minne. Ett glas, en karaff eller en flaska med någon dryck jubilaren gillar är en bra 60 års present. Är det en kollega som ska firas kan du satsa på något fint för jobbet. Kanske ett fodral i läder till laptopen eller en personlig penna.

Ett sista tips är att ge bort något som personen kan använda, vare sig det är en mysig fleecefilt med foto för filmkvällarna i soffan eller en termosmugg med namn för pendlingen till jobbet.