Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter en födelsedagspresent till en 60-åring? Överraska födelsedagsbarnet med en speciell personlig gåva. Alla våra födelsedagspresenter för 60-åringar kan personaliseras med ett foto eller en valfri text.

221 Gåvor

Du har sett 48 av 221 gåvor

60 års present

Har din fru eller make fyllt 60 år? Åren flyger förbi, men vi kommer inte att låta denna födelsedag flyga förbi. Det är trots allt en speciell ålder och du vill fira den med en speciell gåva. Överraska 60-åringen i år med en unik gåva. Alla våra gåvor kan utformas med ditt eget namn, text och/eller foto!

60-årsdag? Upptäck våra presentidéer

Letar du fortfarande efter en present till någon som är 60 år eller snart fyller 60 år och snart firar sin födelsedag? Överraska 60-åringen med en frukost. Detta är inte vilken frukost som helst, den verkliga överraskningen är brickan med foto och text. Välj en av de roliga designerna och ladda upp ett foto av personen som fyller 60 år. Du sparar också inpackningspapper på det här sättet! ;) Du kan också överraska födelsedagsbarnet med en mysig kväll med ostbord. På det här sättet serverar du de läckra tilltuggorna på en personlig serveringsbräda i trä. Eller överraska personen med ett överlevnadskit 60 år, hitta de finaste idéerna för överlevnadskit på vår webbplats.

Födelsedagspresent 60 år

Att välja en födelsedagspresent är alltid knepigt, särskilt en födelsedagspresent till någon som fyller 60 år. Du vill inte komma fram med ett gammalt presentkort, så i år köper du något annorlunda. En perfekt överraskning är vår fotoduk där du lägger in ditt eget foto och ett sött meddelande. En bild säger mer än tusen ord så detta kan inte annat än bli en fantastisk present. Föredrar du att ge en lite mindre present och älskar 60-åringen vanilj? Då är det här personliga vaniljljuset också roligt att ge. Ta en snabb titt på våra gåvor och vänta inte längre med att beställa.

Present till 60 årig man

Fyller din pappa, farfar, bror, granne eller vän snart 60 år? Oavsett vilken man i ditt liv som når denna speciella ålder hittar du alltid en fin present enkelt hos oss. Den perfekta presenten man 60 år kan vara väldigt olika för varje man.

Nedan följer några presentidéer; Ett läderförkläde med festmannens namn ingraverat på det, häftigt för bakom grillen eller i köket. För 60-åringar som älskar en drink i tid är det kul att ge deras favoritdryck i en personlig låda. Det gör det ännu roligare att skåla på födelsedagen! Mor- och farföräldrar älskar nästan alltid barnbarnen. Ett tips till morfar som fyller 60 år är att ge en present med ett foto av barnbarnen. Tänk till exempel på en dörrmatta med ett foto av barnbarnen. Eller ett fint foto tryckt på trä för på väggen.

60 års present kvinna

Letar du efter en present till din mamma, mormor, vän, syster eller granne som fyller 60 år? Då vet vi hur du kan överraska henne. Nedan finns några 60 år födelsedagsidéer kvinna att läsa:

Så vad väntar du på? Hitta de finaste fotona och börja göra en present! Kan du inte bestämma dig för vilket foto du ska använda? Gör då en fotobok med alla foton i och ge den i present. För 60-åriga damer som älskar en kopp te kan du låta göra te-glas med ditt namn ingraverat på dem. En trevlig och personlig överraskning! Att dricka te är trots allt mycket trevligare från ditt eget te-glas. Och vet du vad som gör det ännu roligare? När du dessutom sitter under din egen filt i soffan. Så för att verkligen fullborda presenten kan du personalisera en fin fleecefilt med ditt favoritfoto.