Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

215 Gåvor

Du har sett 48 av 215 gåvor

50 års present kvinna

Att fylla 50 år är ofta en stor grej för både kvinnor och män. Det är ändå ett halvt sekel och bör firas med uppvaktning och presenter. En stor fråga för de flesta som ska fira jubilaren är: vad ska de ge bort i present? Här hos oss på YourSurprise vill vi gärna hjälpa dig att hitta den perfekta 50 års presenten. I princip varje gåva du hittar här kan du göra personlig utifrån den kvinna du känner som fyller år.

50 års present till en kvinna

En 50 års present till en kvinna kan faktiskt vara vad som helst. Det viktiga är att det passar henne, vare sig det är för jobb, hemmet eller intressen. Givetvis kan det bero lite på vilken relation du har till kvinnan du ska fira. Ni kanske är släkt, nära vänner, har en relation eller är kollegor. Det är avgörande för vilken present du väljer.

  • En mysig filt till bästa väninnan med ett foto på
  • Ett vinpaket med graverade glas till kollegan
  • Kaffekopp till den morgontrötta kvinnan
  • Personlig ryggsäck för pendlaren
  • Graverad telåda för teälskaren
  • Personlig planerare, för både mamma och väninnan

Vi har så mycket mer i vårt sortiment, men det här kanske kan guida och ge dig inspiration till vad du kan ge bort i 50 års present till en kvinna i sina bästa år.

Vad finns det för roliga 50 års presenter till en kvinna?

Vi är många som gärna ger bort något humoristiskt och som kan få 50-åringen att skratta. Oftast handlar det om minnen ihop, vare sig det är ett foto eller något som påminner om en situation vi upplevt tillsammans. Foton är bland det bästa att få med i en present och hos oss på YourSurprise har du alla möjligheter att ordna det.

Att göra en 50 års present personlig med något ni upplevt är ofta pricken över i:et. Välj ut ett foto med ett dråpligt minne eller en rolig situation ni varit med om, den gåva du vill ge bort och få en personlig 50 års present.

Men det kan lika gärna vara någon av våra presenter som påminner er om en specifik händelse, kanske när ni tågluffade eller var iväg på en weekend ihop. Köp den gåva som passar bäst i sammanhanget, exempelvis en resväska, en handduk eller något annat. Tryck datum för när händelsen ägde rum och era namn på gåvan. Det kommer garanterat bli en minnesvärd present!

Vad finns det för lyxiga 50 års presenter till en kvinna?

En lyxig 50 års present kvinna kan uppskatta skiljer sig förstås åt. För en kvinna kan det vara ett wellnesspaket för hudvård, för en annan är det praliner, som du kan få med foto, att njuta av vid brasan. Det beror ju givetvis på vad lyx är för mottagaren. Är det en gåva som kostar mer, eller en present som en upptagen karriärkvinna kan njuta av när hon kopplar av?

Oavsett vilket, om du gör den mer personlig upplevs den ännu lyxigare. Som en guldfärgad kimono med namn broderat. Det är en perfekt gåva för kvinnan som vill koppla av i badet eller på en spaavdelning. En ostbricka för kvinnan som njuter av ett glas vin med en god ost är ett annat bra alternativ.

50 års presenter till mamma

Fyller din mamma år och du vill ge något riktigt speciellt som är både personligt och minnesvärt? En 50 års present mamma säkerligen skulle uppskatta är en mysig fleecefilt med ett foto av er två, kanske på dig när du är barn eller vid ett tillfälle när ni upplevt något ihop.

Du vet säkert vad din mamma gillar mest. Är hon den första personen i löparspåret, satsa då på en vattenflaska med ett foto eller hennes namn på. Är hon matmamman som lagar mat, bakar och bjuder på middagar? Personliga skärbrädor, salt- och pepparkvarnar med namn på eller kanske ett förkläde med foto blir perfekta presenten då.

Ge smycken till henne i 50 års present

När du tänker: "50 års present kvinna smycken" funderar du antagligen också på vad ska du köpa. Det finns mängder av vackra, moderna och snygga smycken du kan ge din mamma. Ett hängsmycke med antingen gravyr eller ett foto kommer blir ett minne för livet. Gillar din mamma armband så gravera in hennes namn och datum för födelsedagen på ett snyggt armband och ge det som gåva.

Guldfärgat, silver eller läder beror på din mammas tycke och smak. Halsband, armband eller klocka? Hos oss kan du låta göra stilrena, hjärtformade eller fyrkantiga hängen personliga, med namn eller ett foto. Vad du ska välja beror givetvis vem kvinnan som fyller 50 år är. Din mamma, din partner, din syster eller en kollega avgör vilket smycke du bör välja.