Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

189 Gåvor

Du har sett 48 av 189 gåvor

50 års present man

Att fylla 50 år är stort för de flesta och oftast blir det fest och firande. Det som kan kännas svårt många gånger är vad du ska ge en man som fyller 50. Särskilt om det är en man som har allt. Då kan en present som du kan göra personlig vara ett suveränt alternativ, vare sig det är till en vän, mannen i ditt liv eller din pappa.

50 års present man tips från oss

För att underlätta för dig när du ska hitta den perfekta 50 års presenten har vi på YourSurprise satt samman en lista med tips. Det kan kanske ge dig inspiration att komma på din perfekta och personliga gåva till jubilaren.

  • Läderförkläde för mästerkocken med matchande läderhandskar för ugn
  • Graverad fickplunta för vinterutflykten
  • Personlig emaljmugg för jägaren
  • Graverad karaff för vinälskaren
  • Armbandsur i trä med gravyr för den miljövänliga
  • En mysig morgonrock med namnet broderat
  • Presentförpackning med matchande plånbok och bälte

Ett råd är att om mannen inte är mycket för att ha mängder med prylar framme eller hänga upp mycket på väggarna i hemmet: satsa på något användbart. Personliga glas i alla dess former är användbara både på jobbet och hemma. Detsamma är personliga vattenflaskor, termosmuggar och andra praktiska presenter.

Vad finns det för roliga 50 års presenter till en man?

Det mesta som går att sätta ett foto på kan bli en rolig 50 års present man kan ge bort. Strumpor med foton från en lustig situation kan vara en kul gåva. Har mannen humor lär han använda dem till en snygg kostym på jobbet. Hos oss på YourSurprise kan du få fototryck på det mesta, såsom tröjor, handdukar, tavlor och vattenflaskor. Här gäller det bara att välja ett roligt foto som får den nyblivna 50-åringen att dra på smilbanden.

Vad som är roligt att ge bort beror givetvis på personen som fyller år och på er relation. Att skoja om ålder brukar alltid gå hem. Då kan ett personligt brädspel som Fia med knuff nog roa 50-åringen som har barnasinnet kvar. Eller är det mannen i ditt liv, satsa på en slips med ett foto på dig själv. Det kommer om inte annat vara en mycket unik slips.

Vad finns det för lyxiga 50 års presenter till en man?

Om mannen du ska ge bort en gåva till gillar smycken kan ett lyxigt armband i läder vara en snygg gåva. Antingen flätat eller stilrent med gravyr. Läder känns alltid lyxigt och hos oss hittar du mängder av gåvor som känns exklusiva. En 50 års present där man riktigt känner doften av lyx är just gåvor i läder. Välj bland grillset med läderfodral för grillmästaren, musmatta i läder till kontoret eller kanske en toalettväska i läder för den resande mannen.

Känns inte något sådant rätt kan du aldrig misslyckas med en lyxig vinlåda med graverat glas som 50 års present. En annan lyxig 50 års present man kan ge bort är ett dryckespaket med serveringsbräda. På en sådan är det läckert att servera tapas eller annat tilltugg på till drinkarna.

50 års present till pappa

När våra pappor fyller 50 år känns det lite extra viktigt att hitta en present som är perfekt just för honom. En 50 års present pappa absolut kommer att tycka om är om du ger något med ett kort på familjen eller på dig och eventuella syskon. Det kan vara en nyckelring, en canvastavla eller en kanske en kaffemugg för morgonkaffet.

Vill du ge något exklusivare kan en korthållare i läder, en snygg läderplånbok eller ett telefonfodral i läder vara något du låter gravera in en personlig hälsning på. Är ni fler i familjen kan ni gå samman och ge honom alla tre.

En annan gåva som din pappa kan tycka är lite kul att få testa på kan vara ett ölbryggningspaket med glas. Om han gillar öl vill säga.

Några extra tips på 50 års presenter till en man

Har du fortfarande svårt att bestämma dig? Gör det enkelt för dig och ge ett personligt anpassat presentkort. Då kan mannen köpa precis det han vill ha själv. Asken blir sedan ett perfekt litet minne och kan fungera som förvaring av exempelvis visitkort eller kanske halstabletter.

Är du med och anordnar festen, beställ personliga ballonger att dekorera med och matcha sedan med tallrikar och andra dekorationer. Bara den detaljen är en överraskning och gåva som han kommer att minnas i många år framöver.

Om du inte har möjlighet att vara med och fira din vän eller kanske din pappa kan du alltid skicka en personlig videohälsning med hjälp av våra speciella kort med QR-kod. Det blir en glad överraskning på 50 års dagen. Vill du verkligen visa att du vill vara med på något sätt, skicka en jättenalle med ett kort på dig själv!