Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

80 är verkligen en fin milstolpe! Varför firar du inte denna speciella tid med en 80-årspresent? Ta en titt på vårt urval av personliga gåvor och hitta den bästa!

274 Gåvor

Du har sett 48 av 274 gåvor

De mest originella 80 års present

Hurra! 80 år, en ädel ålder som förtjänar en passande present. Men vad ska man ge till någon som redan har allt? YourSurprise har svaret: en personlig gåva!

Present till 80 åring

En personlig gåva är den perfekta presenten för alla äldre personer. När du fyller 80 år har du redan ett helt liv bakom dig. Hos YourSurprise kan du fånga minnen från det förflutna och nuet på ett vackert sätt. Ge till exempel en födelsedagskalender med dina egna foton, en present med ett annat minne varje månad! Den bästa gesten gör du trots allt själv.

Gåva till morfar och mormor

Letar du efter en present till morfar eller mormor? Då är YourSurprise rätt ställe att vara på! Ge en originell gåva i år och låt till exempel ett champagnepaket med graverade glas tillverkas för morfar och mormor. En vacker present som de kan skåla för tillsammans! Mor- och farföräldrar älskar alltid sina barnbarn, så ge ett fotopussel i present, en gåva som garanterar många timmars skoj tillsammans med barnbarnen.

Present till 80 årig kvinna

En kvinna som fyller 80 år har förmodligen redan mycket. Hon kan se tillbaka på ett rikt liv. Ändå finns det gåvor som du garanterat kommer att göra henne glad. Om hon gillar en kopp te då och då, hur trevligt är det då inte att få ett te-glas med personlig prägel? Du kan lägga till ett personligt meddelande på glaset, som kommer att graveras med omsorg och uppmärksamhet. Ett ljus med ett foto är också en fantastisk present. Välj ett foto av barnbarnen eller hela familjen. Eller kanske gör den åldrande festnörden glad med söta godsaker. Visste du att du till och med kan få ett foto tryckt på läcker choklad? Hur överraskad kommer inte födelsedagsbarnet att bli!

Present till 80 årig man

En äldre herre som firar sin födelsedag bör få en passande present. Eftersom alla våra gåvor är personliga ger du alltid en unik present. Hur trevligt är det inte att överraska födelsedagsbarnet med en snygg läderplånbok med hans initialer på? Eller vad sägs om en fin Parker-penna med gravyr? Äldre människor är mindre digitala än yngre och är ännu mer fästa vid att skriva med en penna. Och då är det förstås ännu mer speciellt om det kan göras med favoritpennan med gravyr. En annan värdefull gåva är en träklocka från Hot & Tot där en gravyr kan göras med omsorg och uppmärksamhet. Till exempel av ett bröllopsdatum eller födelsedagsbarnets initialer. Vad är också trevligt att ge: en nyckelring med ett foto. Då kommer den äldre alltid att ha sina nära och kära med sig på sin nyckelring.