Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Hitta den sötaste presenten till en vän, flickvän, kärlek eller familjemedlem som fyller 30 år. Välj den finaste 30-årspresenten och anpassa den nu enkelt i vår redaktör helt enligt dina önskemål!

274 Gåvor

Du har sett 48 av 274 gåvor

30 års present: 30-årspresentidéer för födelsedagar, jul och speciella tillfällen

Många som fyller 30 år står mitt i livet vad gäller karriär, familj och barn. Men lika många pluggar fortfarande. Därför kan det vara svårt att veta vad du ska ge bort i 30 års present. Särskilt om du inte känner personen så väl. Det kanske bara är en ytlig bekant, vilket kan göra valet av gåva till den blivande 30-åringen lite svårare. Är det däremot en syster, mamma, pappa, bästa vännen eller flickvän kan det vara lite enklare. Dock inte alltid.

En blombukett fungerar alldeles utmärkt att gratta någon med på alla andra födelsedagar, förutom när någon fyller jämnt. Då bör det vara något minnesvärt och personligt. Med det sagt behöver det inte utesluta att det kan vara något roligt. Har du fått idétorka? Här ger vi dig en hel del tips och du kan även skrolla igenom vårt utbud för att få inspiration.

En personlig present till en man eller kvinna i 30-årsåldern.

Vill du ge något annat än en bukett blommor eller ett presentkort? På YourSurprise finns det olika gåvor till födelsedagen för en man eller kvinna som fyller 30 år. Välj din gåva och börja personalisera den direkt.

Presenter till kvinnan som fyller 30 år

Att veta vad du ska köpa för 30 års present kvinna kan kräva lite kreativitet och det finns några aspekter att ha koll på. Här måste du utgå från var i livet hon står, om hon studerar, jobbar, har barn eller är singel. Detsamma gäller givetvis för 30 års present man kan ge bort till en mansperson.

För både den studerande 30-åringen och den som är mitt uppe i karriären finns det mängder av bra idéer. Bra förslag kan vara en kaffekopp med foto för morgonkaffet på jobbet eller en personlig ryggsäck för kurslitteratur och laptoppen.

Present till en kvinna som fyller 30 år

Letar du efter en present till en 30-årig kvinna, oavsett om du letar efter en present till din fru, syster eller en present bästa vän som fyller 30, gör presenten roligare med en unik personalisering. Skapa till exempel en fotobok med de bästa minnena av er tillsammans eller för den riktigt sötsugne en låda med läcker personlig choklad! Slå in din gåva med vårt personliga omslagspapper. Eller ett par roliga strumpor med foto för att få henne att le, en riktigt rolig present 30 år kvinna.

30 års presenter till flickvännen

En perfekt 30 års present pojkvän kan ge bort i gåva är något minnesvärt som visar kärlek och omtanke. Men det beror ju givetvis på hur ni visar att ni bryr er om varandra. Om ni ofta spelar varandra spratt kanske en skojig present är bättre. En personlig 30 års present kommer att bli ihågkommen, vare sig det är en rolig 30 års present kille ger eller om det är ett vackert smycke.

En vacker kimono med broderat namn, en filt med foto av er två eller en receptbok för att samla era favoriträtter kan vara alternativ. Vill du ge något lite finurligare kan du slå in ett par snygga trosor med era initialer på!

Tips på olika 30 års presenter att ge bort

En 30 års present man verkligen vill ha är något som givaren har valt ut själv och som är personlig. Här nedan listar vi presenter som passar till både 30 års present kille och 30 års present tjej.

  • Personlig planerare för kommande event, föreläsningar eller resor
  • Termosmugg till kaffet för pendlaren
  • Plånbok med bild på barnen för den unga mamman
  • Broderade handdukar för inredaren
  • En personlig solhatt i bucket-modell för soldyrkaren
  • Glasunderlägg med foton för festprissen
  • Julgranskula med foto till vännen som älskar julen

Det här är bara ett axplock ur vårt sortiment som kan ge inspiration för vad du kan ge bort till någon som fyller 30 år. De fungerar givetvis för mottagare som inte fyller jämnt också!

Perfekta 30 års presenten till bästa vännen

När det gäller att ge bästa vännen en annorlunda 30 års present har du verkligen hittat rätt. I vårt utbud kan du anpassa alla gåvor på ett eller annat sätt och ge något utöver det vanliga. Det är heller inte så att en 30 års present bästa vän behöver vara dyr. Snarare finns det nog en förväntan att den på något vis lyfter fram det unika i vänskapen. Kanske ett intresse som är gemensamt eller minnen som bara du och vännen delat.

Reser ni mycket tillsammans kan en läcker läderresväska vara en bra gåva. Älskar ni att åka på vinprovningar så köp ett set med vinglas med era namn ingraverade. Är det en barndomsvän kan det vara roligt att ge något med ett foto på er två tillsammans när ni var barn. Kanske en fleecefilt med foto eller en canvas med er första skoldag ihop?

Gör 30 års presenten personlig

Exempel på en personlig 30 års present kille eller på en personlig 30 års present tjej är kläder med broderat namn eller glas med ingraveringar. Ännu personligare blir det om det är en gåva med ett foto av födelsedagsbarnet, barn, vänner eller platser som betyder mycket för jubilaren.

Den bästa gåvan, oavsett hur gammal någon blir, är en personlig present som har något mer än att den bara till sin funktion passar den som fyller år. Det är dessutom en gåva som faktiskt är personlig med namn eller ett foto. Hos oss kan du göra varje gåva du vill ge bort helt personlig.

30 års present: presenttips till 30 åringar

Det kan vara svårt att hitta en present till någon som fyller 30 år. Trots att personen redan är 30 år har han eller hon förmodligen inte några gråa hårstrån ännu. Som man säger "trettioåringarna är de nya tjugoåringarna" och de förtjänar de bästa festerna. Det är trots allt inte varje dag man fyller 30 år! Är du inbjuden till en väns 30-årsfest? Eller kanske ska du ordna en fest åt någon? Överraska honom eller henne då med en fantastisk present! Givetvis måste gåvan passa den här åldern; därför finns det inget roligare än en personlig gåva.

Vi har samlat de bästa idéerna för att överraska din kommande 30-åriga vän på bästa sätt, med en unik och genomtänkt present. Är 30-åringen en riktig sötsugare och älskar födelsedagsbarnet choklad? Gör då en personlig Mega Milka chokladbar. Vill du hellre glädja födelsedagsbarnet med en högklassig present? Ge då ett champagnepaket från Moët & Chandon där du kan personalisera glasen. Något för alla!

Glöm inte att skapa lite födelsedagsstämning med en ballong med mottagarens ansikte på, är en rolig present 30 år senare i alla fall. Eller ett roligt kort där de kan skanna in ett videomeddelande och se din speciella videofödelsedagsönskan. Här är några av våra kunders favoriter den personliga handbagageväskan, för dem som gillar att resa över hela världen; ett cocktailpaket för dem som alltid är redo för en fest eller ett laptopfodral i läder för dem som är en riktig arbetsnarkoman och gillar att förvara sin laptop på ett elegant och säkert sätt.