Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Designa din egen t-shirt med foto, logotyp och/eller text som du väljer själv. Välj mellan olika färger och storlekar. Finns för män, kvinnor, barn och bebisar.

153 Gåvor

Du har sett 48 av 153 gåvor

T-shirt med Tryck

Letar du efter en ny t-shirt med ditt egna tryck? Vi har t-shirts för män, kvinnor, barn och bebisar som alla kan bli personaliserade med ditt egna personliga och unika tryck.

T-shirts med text och bild

Med hjälp av vårt personaliserings verktyg kan du enkelt och snabbt designa dina egna t-shirts online. Du kan ha ditt namn eller annan text tryckt samt valfri bild som du laddar upp. Sedan ser vi till att trycka din design i mycket hög upplösning och kvalité. Ifall du vill ha flera bilder på din t-shirts så kan du självklart göra ett fotocollage på en och samma t-shirt. Trycket är även väldigt hållbart och om du ser till att tvätta t-shirten på max 40 grader så kommer trycket hålla sig fint under en väldigt lång tid.

T-shirts för svensexan

Är det snart dags för en svensexa och du vill se till att alla har samma t-shirts på sig? Eller kanske en unik t-shirt för varje person? Inga problem! Hos oss kan du hitta t-shirts i flera olika färger och designa ditt tryck exakt så som du vill ha det. Ladda upp ett par roliga foton och en kreativ text. Vi har även flera färdiga designs som du kan välja att använda dig av.

T-shirts för läger och turneringar

Många klubbar inom lagidrotter beställer sina egna t-shirt inför turneringar och läger. Det bästa med att trycka sina egna t-shirts är att de kan bli personaliserade exakt så som man vill ha dem. Det går även att individualisera varje t-shirt för sig så att alla kan ha sitt egna namn tryckt på t-shirten. Ni kan välja om ni bara vill ha lagets namn på t-shirten eller om ni även vill lägga till en snygg design eller bild.

T-shirts med företagets logga

Vill du ge alla på jobbet en tröja med företagets logga och kanske en snygg design eller bild? Du kan välja om du vill ha loggan på framsidan eller baksidan samt om du vill att varje anställd får sitt egna namn tryckt på t-shirten. På så sätt får varje person en helt egen unik t-shirt. T-shirts med eget tryck är prefekt att även ge bort under företagsfester och events.

T-shirts med tryck för barn och bebisar

Självklart har vi t-shirts för barn och bebisar. Du kan välja bland flertalet färger såsom ljusblå, rosa, röd och gul. Du kan även hitta roliga designs såsom unicorns, glass, stjärnor, en björn, flamingo, en val, etc. Vi har också roliga texter som t.ex. “queen”, “keep calm it’s your birthday”, “big sister”, “big brother” etc. Men du kan självklart även skriva din egna text och även ladda upp ditt egna foto eller bild.

T-shirts med tryck för kvinnor och män

Självklart har vi t-shirts med tryck för både kvinnor och män. Alla t-shirts har en perfekt passform, inte för lös och inte för tight.