Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter t-shirts med ditt eget foto, namn eller egen design? Personliga t-shirts är fantastiska gåvor för många olika tillfällen, både speciella och vardagliga. Du kan designa en t- shirt för absolut alla. Vi har t-shirts för män, kvinnor, barn och bebisar, alla skräddarsydda med den personalisering du väljer. 

151 Gåvor

Du har sett 48 av 151 gåvor

T-shirt med Tryck

Letar du efter en ny t-shirt med ditt egna tryck? Vi har t-shirts för män, kvinnor, barn och bebisar som alla kan bli personaliserade med ditt egna personliga och unika tryck.

T-shirts med text och bild

Med hjälp av vårt personaliserings verktyg kan du enkelt och snabbt designa dina egna t-shirts online. Du kan ha ditt namn eller annan text tryckt samt valfri bild som du laddar upp. Sedan ser vi till att trycka din design i mycket hög upplösning och kvalité. Ifall du vill ha flera bilder på din t-shirts så kan du självklart göra ett fotocollage på en och samma t-shirt. Trycket är även väldigt hållbart och om du ser till att tvätta t-shirten på max 40 grader så kommer trycket hålla sig fint under en väldigt lång tid.

T-shirts för svensexan

Är det snart dags för en svensexa och du vill se till att alla har samma t-shirts på sig? Eller kanske en unik t-shirt för varje person? Inga problem! Hos oss kan du hitta t-shirts i flera olika färger och designa ditt tryck exakt så som du vill ha det. Ladda upp ett par roliga foton och en kreativ text. Vi har även flera färdiga designs som du kan välja att använda dig av.

T-shirts för läger och turneringar

Många klubbar inom lagidrotter beställer sina egna t-shirt inför turneringar och läger. Det bästa med att trycka sina egna t-shirts är att de kan bli personaliserade exakt så som man vill ha dem. Det går även att individualisera varje t-shirt för sig så att alla kan ha sitt egna namn tryckt på t-shirten. Ni kan välja om ni bara vill ha lagets namn på t-shirten eller om ni även vill lägga till en snygg design eller bild.

T-shirts med företagets logga

Vill du ge alla på jobbet en tröja med företagets logga och kanske en snygg design eller bild? Du kan välja om du vill ha loggan på framsidan eller baksidan samt om du vill att varje anställd får sitt egna namn tryckt på t-shirten. På så sätt får varje person en helt egen unik t-shirt. T-shirts med eget tryck är prefekt att även ge bort under företagsfester och events.

T-shirts med tryck för barn och bebisar

Självklart har vi t-shirts för barn och bebisar. Du kan välja bland flertalet färger såsom ljusblå, rosa, röd och gul. Du kan även hitta roliga designs såsom unicorns, glass, stjärnor, en björn, flamingo, en val, etc. Vi har också roliga texter som t.ex. “queen”, “keep calm it’s your birthday”, “big sister”, “big brother” etc. Men du kan självklart även skriva din egna text och även ladda upp ditt egna foto eller bild.

Personliga t-shirts med din design

Letar du efter en originell och helt unik present? Låt trycka en bekväm t-shirt med din egen design. Tillverkade av högkvalitativ bomull och med en bekväm rund halsringning, samt ett urval av olika färger, kan våra t-shirts anpassas för att passa dina behov.

Vill du få t-shirts tryckta för en svensexa, möhippa, turnering, jobbutflykt, barnkalas, demonstration eller weekendresa med vännerna? Inga problem!

Vi trycker dam-, herr-, barn- och baby-t-shirts i olika färger och storlekar, så att du alltid kan hitta det du behöver för alla tänkbara tillfällen.

Du kan helt enkelt beställa enstaka t-shirts, dvs. från 1 styck, upp till så många t-shirts som du vill ha. Inget minimum, inget maximum, det är helt upp till dig.

Vi trycker ditt foto, en bild, ett namn, en logotyp och/eller en slogan eller en av våra coola designer som finns i vår online editor.

T-shirts med personligt foto

Få ditt foto tryckt på din/dina t-shirt(s) i mycket hög kvalitet och fullfärg.

Om du har flera foton som du vill använda kan du snabbt och enkelt skapa ett collage av dem alla. Tvätta bara din t-shirt med insidan utåt i max 30°C för att trycket ska hålla sig snyggt. Ska du välja en sentimental bild, ett roligt foto eller ett kreativt collage? Det är helt upp till dig!

Kan jag få mina t-shirts tryckta på både fram- och baksidan?

Du kan få dina personliga t-shirts tryckta på både fram- och baksidan, eller hålla dig till bara fram- eller baksidan. Lägg bara till din design eller ditt/dina foto, välj tryckplacering och slutför din beställning på nolltid.

Designa dina personliga t-shirts: skapa din egen personliga stil

Vill du göra ett unikt statement med dina kläder? Designa din egen t-shirt och visa upp din personliga stil. Oavsett om du letar efter en personlig present eller vill skapa dina egna kläder är våra personliga t-shirts perfekta för dig.

Med ett brett utbud av färger, storlekar och designalternativ har du full frihet att uttrycka din kreativitet. Lägg till din favorittext, grafik eller foton för att skapa ett unikt plagg som är helt rätt för dig. Våra högkvalitativa material säkerställer att din T-shirt inte bara ser bra ut, utan också är bekväm att bära.

Personliga t-shirts för företag

Vill du ge alla dina anställda samma tröja på en företagsutflykt eller fest?

Vi hjälper dig gärna! Få dina t-shirts tryckta med en logotyp, ett namn och/eller ett foto så att de matchar ditt varumärke.

Personliga t-shirts för barn och bebisar

Vi erbjuder också söta och sköna t-shirts för de allra minsta i coola färger som beige, rosa och grönt.

Du kan få skjortorna tryckta med alla möjliga roliga mönster, ett namn eller en söt text. Du hittar coola mönster med enhörningar, hjärtan, pratbubblor, popsicles, en stjärna, en björn, flamingo, en val och mycket mer i vår online editor. Lägg till ditt foto och/eller text för en perfekt personlig finish!

Personliga t-shirts för kvinnor: slim fit t-shirts

Vi erbjuder också slim fit-t-shirts för damer, som kan personifieras och finns i storlekarna S till XXL.

Personliga sport-t-shirts: perfekt för träningspasset

För att få sporttröjor med tryck av bästa kvalitet behöver du ett annat material än bomull. I själva verket behöver du snabbtorkande polyester för att säkerställa att svetten inte stannar kvar.

Vi har ett specialavsnitt med anpassade sport-t-shirts, perfekt om du har en (företags-)turnering, ett evenemang eller en löptävling på gång.