Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Överraska födelsedagsbarnet med en rolig present till en 40-åring. Många unika idéer för en 40-årsfest som du kan personifiera med ett foto och en text helt efter eget val!

221 Gåvor

Du har sett 48 av 221 gåvor

40 års present

40 år är det nya 30 år sägs det ofta. Oavsett hur gammal du känner dig, gör en originell födelsedagspresent varje födelsedag till en oförglömlig händelse! Det är inte alltid lätt att hitta en unik födelsedagspresent, men med en personlig present från YourSurprise ger du verkligen födelsedagsbarnet något oförglömligt.

Fyller du 40 år? Upptäck de bästa presentidéerna

Så vad ger man till någon som fyller 40 år? Kanske kan du göra något med dessa förslag?

  • Ett graverat läderförkläde med namn
  • Ett skönhetspaket (för att förbli ung för alltid)
  • En bok med födelsedagsbarnet i huvudrollen
  • En kokbok med foto och namn
  • En personlig väska
  • En resväska med foto av födelsedagsbarnets favoritsemester.

Och det är bara ett litet urval av våra många unika gåvor. Tillräckligt många bra idéer ändå?

En personlig present till en 40-årig man eller kvinna

Letar du efter en födelsedagspresent till din man, fru, mamma, pappa eller en god vän? Du kan personalisera din gåva med några få klick genom att ladda upp ett gulligt foto eller skriva en passande text. Lägg till ett presentkort och din 40-årsdagspresent är redo att skickas!

40 års present man

Letar du efter den bästa 40-årspresenten till en man? På YourSurprise kan du överraska männen i ditt liv, din bror, din bästa vän eller din man med något trevligt som han inte kommer att förvänta sig. Här är några idéer; en läderplånbok med hans namn ingraverat; en graverad skärbräda för en sann matlagningsälskare eller ett bärbar datorhölje i läder för arbetsnarkomanen.

40 års present kvinna

Din bästa vän fyller 40 år men är inte särskilt glad över det? Att bli äldre kan vara svårt för vissa människor, men du kan göra det bästa av det med en fin originell present. Du kan satsa på något litet och enkelt, som ett vackert graverat vinglas eller en nyckelring i läder. Om hon älskar att festa kan hon förmodligen uppskatta en spritflaska med ett personligt fodral. Eller kanske en personlig resväska så att ni kan göra en väninneresa tillsammans!

En originell present till en 40-årsdag

Inget är mer speciellt än en 40-årsdag! Ja, vi säger det varje år, men det är något med just denna ålder där du redan har upplevt många speciella ögonblick. Därför är det trevligt att fira med de viktigaste personerna i ditt liv, familj, vänner och alla som har en speciell betydelse för dig. Om du blir inbjuden till en 40-årsfest vill du hitta en originell och unik present. Du kan satsa på något roligt eller något användbart. Valmöjligheterna när det gäller gåvor är oändliga. Men om du verkligen vill ge någon en originell gåva på 40-årsdagen, välj en personlig gåva. På så sätt kan du anpassa gåvan efter dina önskemål, kanske med mottagarens namn eller ett gulligt foto av er två.