Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Överraska födelsedagsbarnet med en rolig present till en 40-åring. Många unika idéer för en 40-årsfest som du kan personifiera med ett foto och en text helt efter eget val!

271 Gåvor

Du har sett 48 av 271 gåvor

40 års present

Att fylla 40 år är för många en stor händelse. Det gäller både för den som fyller år och alla som vill fira jubilaren. De flesta vill gärna ge en personlig 40 års present, något som får personen att minnas denna milstolpe. Här får du mängder av tips för både kvinnor och män, vänner och bekanta, släkt och familj. Det kan hjälpa dig att hitta den perfekta 40 års presenten om du inte riktigt vet vad du vill ge bort.

Tips på gåvor att ge bort i 40 års present

Ovan har vi bara nämnt några bra gåvor för män och kvinnor, men vi har så mycket mer i vårt utbud. Det finns inget som säger att en 40 års present inte kan ges bort med lite humor, eller i alla fall som en extra present. Kombinera gärna något personligt minnesvärt med något roligt och humoristiskt.

 • Ett graverat läderfodral till telefonen för den sparsmakade
 • En sleeve till datorn för karriäristen.
 • Vin- och ostset för livsnjutaren
 • Mjuk härlig morgonrock och tofflor för spafantasten
 • Kalsonger med foto är en rolig 40 års present till man
 • Choklad med namn och foto för godisråttan
 • Vattenflaska med tryck till joggaren
 • Personlig ryggsäck med namn för vandraren
 • Cocktailset för festprissen
 • Visitkorthållare för affärsmannen
 • Schackspel med foton för schackspelaren

Listan kan göras oändlig för vårt utbud är stort och du kan garanterat hitta något som passar för födelsedagsbarnet. Här finns både roliga och lyxiga presenter. Det kan vara allt från en exklusiv 40 års present som ett smycke, till en rolig 40 års present man verkligen kan uppskatta. Våga ta ut svängarna och försök hitta något som passar födelsedagsbarnets personlighet! Beställ sedan presenterna och låt gravera in namn eller använd foton för att göra presenten så personlig som möjligt.

Vad är en bra present till en kollega som fyller 40?

Det är inte alltid vi känner våra kollegor privat, men nog vill vi fira dem ändå. Särskilt när det är jämna födelsedagar. Är det svårt att hitta på något är ett bra tips är att köpa en gåva som personen kan använda på jobbet. Vet du vad din kollega gillar att göra på fritiden kan du köpa något som han eller hon kan använda privat.

Några tips på 40 års present kollega ur vårt sortiment är bland annat personlig anpassad anteckningsbok, smidig datorväska och pennor för jobbet. Kanske en säkerhetsväst med namn för vägarbetaren eller en kakelplatta med personlig gravering till kollegan som renoverar stugan.

Vad är en perfekt 40 års present till din bästa vän?

En perfekt 40 års present till bästa väninnan eller bästa vännen bör både vara personlig och gärna säga något om er vänskap. Det kan vara en gåva som påminner om något ni gjort tillsammans eller som kännetecknar er vänskap. Har du tänkt bjuda på en resa är en kabinväska med foto en perfekt gåva. Eller kanske en resväska i läder för vännen som vill kunna använda den till gymmet också.

Till just bästa vänner kan lite humoristiska gåvor vara kul, gärna från något dråpligt ni hittat på. En rolig 40 års present kvinna kan vara en gåva med en kul selfie av er båda. Kanske på en tröja eller kaffemugg. Det gäller givetvis samma för män också. Kan du inte träffa din vän så ofta du skulle önska är ett mjukisdjur med ditt foto en suverän personlig gåva.

40 år är det nya 30 år sägs det ofta. Oavsett hur gammal du känner dig, gör en originell födelsedagspresent varje födelsedag till en oförglömlig händelse! Det är inte alltid lätt att hitta en unik födelsedagspresent, men med en personlig present från YourSurprise ger du verkligen födelsedagsbarnet något oförglömligt.

Fyller du 40 år? Upptäck de bästa presentidéerna

Så vad ger man till någon som fyller 40 år? Kanske kan du göra något med dessa förslag?

 • Ett graverat läderförkläde med namn
 • Ett skönhetspaket (för att förbli ung för alltid)
 • En bok med födelsedagsbarnet i huvudrollen
 • En kokbok med foto och namn
 • En personlig väska
 • En resväska med foto av födelsedagsbarnets favoritsemester.

Och det är bara ett litet urval av våra många unika gåvor. Tillräckligt många bra idéer ändå?

En personlig present till en 40-årig man eller kvinna

Letar du efter en födelsedagspresent till din man, fru, mamma, pappa eller en god vän? Du kan personalisera din gåva med några få klick genom att ladda upp ett gulligt foto eller skriva en passande text. Lägg till ett presentkort och din 40-årsdagspresent är redo att skickas!

Gåvor till en man som fyller 40 år

Att hitta en 40 års present till man i sina bästa år som är precis rätt kan kräva att du tänker aningen kreativt. Precis som vi nämner ovan är en present som är personligt anpassad ett bra val. Oavsett om det är ett grillförkläde med namn och matchande grillset till pappa eller en rökig flaska whisky som 40 års present till bror.

Vi får dessutom ofta frågan "vad är en bra 40 års present till min man". Är det en gåva som du gör personlig kan det vara allt från en snygg zippo-tändare till en canvas med ett foto på en minnesvärd stund.

40 års present man

Letar du efter den bästa 40-årspresenten till en man? På YourSurprise kan du överraska männen i ditt liv, din bror, din bästa vän eller din man med något trevligt som han inte kommer att förvänta sig. Här är några idéer; en läderplånbok med hans namn ingraverat; en graverad skärbräda för en sann matlagningsälskare eller ett bärbar datorhölje i läder för arbetsnarkomanen.

40 års presenter för en kvinna

I och för sig behöver det inte alls skilja sig åt vad en man eller en kvinna skulle vilja ha som gåva när de fyller 40. Vad en 40 års present kvinna kan uppskatta beror inte minst på intresse, smak och personlighet.

Ett smart råd är att ge något som består och som inte är tidsbundet. För den vinälskande kvinnan kan ett graverat glas vara uppskattat. Har du en mamma eller en syster som älskar att laga mat kanske en läcker skärbräda med ditt foto är en passande gåva?

Tip 40 års present kvinna

Din bästa vän fyller 40 år men är inte särskilt glad över det? Att bli äldre kan vara svårt för vissa människor, men du kan göra det bästa av det med en fin originell present. Du kan satsa på något litet och enkelt, som ett vackert graverat vinglas eller en nyckelring i läder. Om hon älskar att festa kan hon förmodligen uppskatta en spritflaska med ett personligt fodral. Eller kanske en personlig resväska så att ni kan göra en väninneresa tillsammans!

En originell present till en 40-årsdag

Inget är mer speciellt än en 40-årsdag! Ja, vi säger det varje år, men det är något med just denna ålder där du redan har upplevt många speciella ögonblick. Därför är det trevligt att fira med de viktigaste personerna i ditt liv, familj, vänner och alla som har en speciell betydelse för dig. Om du blir inbjuden till en 40-årsfest vill du hitta en originell och unik present. Du kan satsa på något roligt eller något användbart. Valmöjligheterna när det gäller gåvor är oändliga. Men om du verkligen vill ge någon en originell gåva på 40-årsdagen, välj en personlig gåva. På så sätt kan du anpassa gåvan efter dina önskemål, kanske med mottagarens namn eller ett gulligt foto av er två.