Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Kolla in våra unika 70-årspresenter. Vi ser till att du aldrig får slut på presentidéer igen. Gör en personlig födelsedagspresent och fira denna milstolpe!

274 Gåvor

Du har sett 48 av 274 gåvor

70 års present

70 år är en speciell ålder. Letar du efter en present till någon som fyller 70 år? Upptäck våra unika gåvor och gör dem personliga med födelsedagsfirarens namn och foto. Detta kommer utan tvekan att göra det till en födelsedag att minnas.

Present till 70 åring

Ett krönande år förtjänar en mycket speciell födelsedagspresent. Det kan ibland verka som om någon som är (nästan) 70 år gammal redan har allt. Men hos YourSurprise hittar du garanterat en present som du kan överraska födelsedagsbarnet med. Vad sägs om ett foto av familjen tryckt på canvas eller choklad? Ett graverat smycke eller vackra graverade glasögon? Eller vem vet, kanske gör du födelsedagsbarnet väldigt lyckligt med en huvudroll i hans eller hennes egen personliga bok? Den här sjuttioårsdagen har du utan tvekan den mest originella presenten!

Presentidéer till en 70-årig man eller kvinna

Letar du efter en present till din far, mamma, farfar eller mormor? Eller kanske en farbror, moster eller granne? Oavsett om du letar efter en present till en man eller kvinna som fyller 70 år har vi säkert en passande present. När du har hittat din gåva kan du enkelt göra den personlig genom att lägga till ett foto eller en personlig text. Ett presentkort gör det hela komplett!

Present 70 år man

Letar du efter en present till en 70-årig man? Då är du på rätt ställe! De flesta män som fyller 70 år är pensionärer. Och det kan skapa tid för nya hobbies. Då är det extra trevligt att ge en present som passar till detta. Tillbringar din pappa, farfar eller granne mer och mer tid i köket? Då är det super omtänksamt att ge ett förkläde med köksprinsens namn eller foto, du kan välja mellan ett tygförkläde men vi har även ett förkläde i äkta läder. Eller vad sägs om ett knivblock i trä med födelsedagsbarnets namn ingraverat. Du kanske också vill få din 70-åring att börja med en ny hobby. Då kan du till exempel ge bort ett ölbryggningskit med glas som är graverade med födelsedagsbarnets namn. Lägg till en personlig flasköppnare och du är redo.

Present till 70 årig kvinna

Fyller din mamma, mormor, granne eller någon annan kvinna i ditt liv 70 år? Då kan det vara en utmaning att komma på en vacker och meningsfull present. Om kvinnan i fråga älskar blommor - och vem gör inte det? - är det en trevlig idé att ge fröbomber i present. Bomberna kan sås var som helst och några veckor senare kommer de mest färgglada vildblommorna att gro. Bomberna kommer i en fin låda med ett kort där du kan lämna ett personligt meddelande. Tycker födelsedagsbarnet bättre om torkade blommor? Då har vi ett vackert träställ med torkade blommor som passar perfekt. För att lägga till en personlig touch kan du låta gravera namnet. En kvinna som fyller 70 år och som betyder mycket för dig, ge ett smycke med ett foto av er eller (barn)barnen. En nyckelring med det gulligaste fotot är också en fin idé! Eller med andra ord, massor av presentidéer till en 70-årig kvinna!

Rolig present 70 år gammal

Vill du ge en rolig present till någon som kan blåsa ut 70 ljus? Då har du kommit till rätt ställe! En rolig present till en 70-åring kan vara våra strumpor, som du kan få tryckta med födelsedagsbarnets roligaste foto. Eller kanske väljer du ett galet foto på en handduk eller kudde. Också lustigt: låt göra en gatuskylt med födelsedagsbarnets namn. Eller låt göra en ätbar version av födelsedagsbarnet genom att låta trycka ett foto på choklad. Den presenten kommer garanterat att glädja! Utbudet är stort när det gäller roliga gåvor.

Originell gåva till någon som fyller 70 år

En originell present till någon som fyller 70 år är lätt att hitta här. Eftersom du själv kan göra alla YourSurprise-gåvor personliga är ingen gåva den andra lik. Originella i alla fall!