Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Ska din vän fylla 50 år? Fira honom eller henne med en cool och rolig 50-årspresent! Upptäck alla idéer och börja personalisera dem redan nu!

478 Gåvor

Du har sett 48 av 478 gåvor

50 års present: unika och originella idéer

När en person fyller 50 år, ett halvt sekel, måste det givetvis uppmärksammas. Du vill antagligen att det ska vara en present som han eller hon kommer att uppskatta. Vilken typ av gåva du kan köpa beror givetvis på om det är en 50 års present till bästa väninnan eller en 50 års present till bekant. Ju bättre du känner personen, desto personligare gåva kan du oftast ge bort.

Vi har ett stort utbud med en mängd olika både roliga och exklusiva presenter att ge bort. Presenter som du dessutom kan göra personliga. För att hjälpa dig på traven ger vi dig här en hel del tips och idéer på vad du kan ge bort i 50 års present.

Tips på 50 års presenter

Det är alltid roligt att kunna ge bort en present som passar med jubilarens personlighet, tycke och smak. Saknar du inspiration ta gärna en titt på presenterna vi listat nedan.

  • Anteckningsbok med namn och foto för dagboksskrivaren
  • Skön morgonrock med namn att mysa i på helgerna
  • Personlig fotobok med gemensamma minnen
  • Graverad läderplånbok för mannen som har allt
  • Personligt ölgåvoset till ölälskaren
  • Ett graverat hängsmycke eller ett smycke med foto

Oavsett om den 50 års present du vill ge bort ska vara exklusiv, rolig eller praktisk har vi på YourSurprise den rätta överraskningen för dig att ge bort.

Vad är en bra present till bästa vännen som fyller 50 år?

Du kanske inte ger underkläder eller morgonrock till någon som bara är en bekant. Däremot kan det vara helt okej till bästa vännen. En lyxig kimono och ett hudvårdsset är en perfekt 50 års present till bästa väninnan som tycker om flärd och lyx. För gentlemannen som gillar att koppla av med en whisky och en cigarr kan ett graverat whiskyglas och en elegant graverad tändare vara en suverän gåva.

En annan bra 50 års present till en vän som fyller jämnt är att ge bort något som de kan använda för sitt intresse. Vare sig det handlar om att läsa en god bok i soffan eller ge sig ut på en löprunda i skogen finns det bra presenter att ge. En skön kudde och en mjuk fleecefilt med personliga foton på är en härlig gåva till bokälskaren. För den hurtige finns det både vattenflaskor och säkerhetsvästar som du kan göra personliga med namn och foton.

Roliga 50 års presenter

Är det någon som står dig nära som fyller 50 år och som du kan skämta med, kan du satsa på en rolig 50 års present. Kanske ett par stringtrosor eller boxershorts med foto på, beroende på vem som ska få presenten. Eller varför inte ge någon som önskar sig en cykel en liten träcykel som 50 års present skämt? Den kommer säkert att uppskattas och gör sig bra som prydnad istället. Vill du spetsa till det är en flaska YourSurprise - Vodka med etiketten Bottle of Bad Decisions perfekt. En gåva som garanterat får både den som fyller år och gästerna att skratta.

Annars är fotografier alltid ett bra val att satsa på, vare sig de trycks på väskor, chokladaskar, klockor eller ett pussel. Vi på YourSurprise erbjuder mängder av gåvor som du kan göra personliga med roliga foton.

Gör 50 års presenten personlig

Det är något av vår specialitet, att du kan göra i princip varje present i vårt utbud till en personlig 50 års present. Gravera in namn och datum på vinglas, karaff, ölglas eller champagneglas. Personligare än så blir det knappast. Hos oss kan du välja att göra en 50 års present personlig med tryck eller brodyr och givetvis med foton i alla dess former.

Bra idéer för en 50 års present

Idag kan ett 50 års firande vara allt från en middag med catering i en bokad lokal till en fest utomlands på stranden. Att anpassa en 50 års present utifrån festens tema är alltid en bra idé. Hos oss hittar du presenter som passar allt från en fest på stranden, till en lyxig middag.

Strandhandduk med foto eller brodyr och personliga flipflops är en passande rolig present för strandpartyt. För den lyxiga middagen kan däremot någon god dryck eller vin i presentförpackning vara bästa valet.

Andra bra idéer är att matcha presenten med vilken typ av kalas eller fest det är. Är det en utomhusfest kan graverade longdrinkglas i plast vara en bra 50 års present. Det är dessutom något som kommer väl till användning för framtida gardenpartyn.

Är det en weekendfest kan ett vinpaket med glas och snacks vara en perfekt present som kommer väl till användning för en picknick dagen efter stora festen. Det är dessutom en bra 50 års present till bekant.

50 års present mamma

Mamma, en av de viktigaste personerna i ditt liv, är på väg att fylla 50 år! Överraska henne med en gåva som gör henne glad, till exempel ett fotoalbum med era bilder tillsammans. Om din mamma däremot älskar varma drycker kan du ge henne en personlig kopp.

50 års present pappa

Det är inte alltid lätt att visa sin kärlek till pappor, men även en liten gest kan göra skillnad. En unik gåva är en bra idé, särskilt till en 50-årsdag! Har du slut på idéer? Inga problem, vi rekommenderar gåvor som kommer att imponera på vilken pappa som helst. Du kan ge ett läderförkläde med ett ingraverat namn eller ett utmärkt vin med en ingraverad förpackning.

Läckra gåvor till 50 år

Vem har sagt att man vid 50 år inte kan vara chokladälskare? Om du känner någon som firar sin 50-årsdag och är en chokladälskare kan du säkert kolla in våra personliga chokladgåvor. Några av de mest kända är den gigantiska Milka-baren eller de hjärtformade chokladen. Personalisera med ett foto, namn eller text för att göra den unik.

Presentidéer till femtioårsdagen

Har du inte hittat den rätta presenten ännu? YourSurprise hjälper dig! På vår webbplats kan du hitta den perfekta presenten som passar alla personer och alla budgetar ... du kommer säkert att göra födelsedagsbarnet lycklig. Glöm inte gratulationskortet! På vår webbplats hittar du många anpassningsbara biljetter och du kan även göra ett videomeddelande!