Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.
Blommor till Alla hjärtans dag

Skicka blommor till Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en tid för romantik och kärlek, vilket gör det till ett perfekt tillfälle att överraska en speciell person i ditt liv. Alla älskar blommor. De är färgglada, väldoftande och ett bra komplement till alla utrymmen. När vi tänker på Alla hjärtans dag kan vi inte låta bli att tänka på att det är den perfekta dagen att överraska någon med en vacker bukett blommor.
Vill du överraska någon med blommor men vet inte var du ska börja? Ta en titt på vårt urval och välj din favorit. Våra personliga presentblommor kan skickas direkt till mottagarens adress, vilket gör det till en riktig överraskning!

Varför blommor till Alla hjärtans dag

Du kanske tänker att blommor är en mindre originell Alla hjärtans dag-present, men att ge en bukett eller vas med blommor är en klassisk och verkligt romantisk gest! Blommor ger glädje med sina söta dofter och vackra färger.
Blommor är ofta något som folk inte köper till sig själva, vilket innebär att det är ännu vackrare att få dem som gåva. Det är en gest som kommer direkt från hjärtat och som definitivt kommer att beröra mottagarens hjärta.Alla hjärtans dag-blommor


Blommor med ett personligt kort

Det finns inget mer romantiskt än att få en blombukett med ett personligt kort som är skrivet speciellt för dig.
När du överraskar någon med blommor är ett meddelande ett måste! På så sätt vet mottagaren inte bara att gåvan är avsedd för honom eller henne, utan också vad du vill förmedla med din överraskning till honom eller henne.
Det är inte alltid lätt att skriva ett kort. Ibland kan man inte komma på rätt ord eller är inte helt säker på att man skriver rätt. Ett råd: oroa dig inte för att vara romantisk, var uppriktig om hur du känner så kommer resten också! Det är enkelt att anpassa ditt gratulationskort online. Välj helt enkelt vilken blomstergåva du vill ha, välj din design och skriv in ditt speciella meddelande. Det finns flera romantiska mönster att välja på.

Torkade blommor till hemmet

Om du gillar idén att ge blommor på Alla hjärtans dag men vill ge din älskade något som håller längre och passar i hemmet kan du välja torkade blomsterdekorationer. Den här presenten kan anpassas och placeras i vilket utrymme som helst för att ge en unik, elegant touch. Torkade blommor håller också längre, vilket gör att din kärlek kan lysa även efter Alla hjärtans dag!


alla presenter till alla hjärtans dag >>>