Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.


singel på Alla hjärtans dag

5 tips om du är singel på Alla hjärtans dag

Singel på Alla hjärtans dag Årets mest romantiska dag är precis runt hörnet, men du kanske inte ser fram emot den i år. Kanske har ditt förhållande nyligen brutits eller så har du helt enkelt inte träffat din själsfrände än. Vi vet att Alla hjärtans dag kan vara obekväm när man är singel, men vi vill ge dig några praktiska tips för att göra dagen speciell även om du inte har någon romantisk kärlek att dela den med.

Tips #1: Tillbringa dagen med dina vänner

Vänner är värda sin vikt i guld! Oavsett om saker och ting går bra eller om livet ställer till det för dig är det dem vi vänder oss till. Varför inte ordna något roligt med alla dina (singel)vänner? Gör det till ett firande av er vänskap och dela kärleken på detta sätt i stället. Visste du att den 14 februari i Finland är en dag som är tillägnad våra vänner? Det kallas Ystävänpäivä, och finländarna brukar utbyta gåvor med vänner, familj, grannar och kollegor.

Tips #2: Skäm bort dig

Med studier, arbete, hem och familj kan vardagen vara hektisk. Om du är singel kan Alla hjärtans dag vara en tid för att ta en paus och sätta dig själv i första rummet med en speciell behandling, till exempel en tid hos frisören eller kosmetologen, en resa till spaet, en weekendresa... Välj något som får dig att må bra och som får dig att slappna av helt och hållet.

Tips #3: Unna dig själv något

Behöver du verkligen en ursäkt för att unna dig något? Kanske inte, men om du letar efter en kan Alla hjärtans dag vara det perfekta tillfället! På denna romantiska dag tar alla emot och ger presenter. Unna dig den där gåvan som du har haft i kundvagnen i flera månader.

Tips #4: Överraska någon du älskar

Du kanske inte har en romantisk kärlek i ditt liv, men det betyder inte att du inte kan överraska någon annan som är speciell för dig! En nära vän, din underbara mamma eller en arbetskamrat som alltid finns där när du behöver hjälp. Välj ett kort med ett sött meddelande eller en läcker chokladkaka. Några av våra favoriter:

Tips #5: Hitta tid för dina hobbies

Det är inte alltid lätt att hitta tid att fokusera på sina passioner. Livet kan vara hektiskt och därför har du inte mycket tid att göra annat än att arbeta. Medan alla njuter av middagar med levande ljus och andra romantiska aktiviteter kan du ägna lite tid åt det du älskar att göra. Oavsett om det är skrivande, sport eller någon annan fritidssysselsättning, är tid som spenderas på det vi älskar alltid väl investerad tid!


10 % rabatt


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

alla presenter till alla hjärtans dag >>>