Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.Originella presenter på den internationella kvinnodagen


Originella presenter på kvinnodagen

Visste du att den internationella kvinnodagen firas varje år den 8 mars ? Det är den perfekta dagen för att överraska kvinnan i ditt liv med ett presentkort eller en liten present. I Italien är det till exempel tradition att ge bort mimosa, en gul blomma som symboliserar kvinnor, men det finns många andra små presenter som fungerar lika bra.

Varför firar vi den internationella kvinnodagen?
Detta firande började som en politisk kvinnorörelse för lika rättigheter, men övergick snart till att bli en symbol för kvinnors problem i allmänhet. I dag är den här dagen i första hand ett tillfälle att minnas hur hårt kvinnor har fått kämpa genom åren för jämställdhet mellan könen.

Varför ger man presenter på den internationella kvinnodagen?

Naturligtvis måste du inte ge en present till alla kvinnor i ditt liv den här speciella dagen. Du kan i stället använda dagen till eftertanke, skicka ett meddelande till någon du bryr dig om eller stödja en sak som är viktig för dig.
Om du söker en riktigt fin present till din flickvän eller vän, har vi satt ihop några bra och budgetvänliga presenttips till den internationella kvinnodagen. Ta en titt nedan!

Blommor till den internationella kvinnodagen

Blommor är ett populärt val för detta tillfälle. De är färgglada, väldoftande och allmänt uppskattade. På YourSurprise kan du skicka blommor direkt till mottagarens adress, tillsammans med ett gratis meddelandekort. Glöm bara inte att berätta hur mycket hon betyder för dig!

Presenter på den internationella kvinnodagen

Om du vill satsa på något annat än blommor i år, ta en titt på våra presenttips och hitta den perfekta presenten till din bästa vän, din kollega, din farmor eller andra kvinnor i ditt liv.

10 % rabattkod


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får direkt 10 % rabatt på alla presenter.*

Visa alla presenter till henne >

*Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller specialerbjudanden och gäller inte fraktkostnader.