Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

regali ecosostenibili san valentino

6 hållbara och personliga presenter till Alla hjärtans dag

Vi är alla medvetna om de problem som vår älskade planet jorden står inför. Vissa människor väljer att leva ett mer hållbart liv, med fokus på de produkter de konsumerar och på att spara resurser med återanvändbara och miljövänliga föremål.
Känner du någon som lever grönt och är en inspiration för alla du känner?
På Alla hjärtans dag i år kan du överraska din speciella person med en hållbar gåva som visar att du bryr dig om miljön och som samtidigt gör dem mållösa!

Fantastiska gröna presenter

Alla hjärtans dag

Tips #1: Gör dig av med plast!

Ibland krävs det bara en liten insats för att leva ett mer hållbart liv. Att eliminera plast från flaskor och muggar är något som inte kräver mycket ansträngning, men som har en riktigt stor effekt!
En personlig återanvändbar vattenflaska är en utmärkt miljövänlig gåva.
De som har en miljövänlig stil har förmodligen redan en vattenflaska i sin väska, men visste du att det är möjligt att skapa en egen unik, personlig flaska?
Du kan lägga till ett foto och/eller en valfri text på vattenflaskan eller välja bland ett stort urval av roliga mönster.

För att göra den till en perfekt present på Alla hjärtans dag kan du lägga till ett vackert foto av din speciella person eller en ögonblicksbild från en av era resor.

Tips #2: Hållbarhet i köket!

Visste du att du enkelt kan eliminera plast vid middagsbordet? En stor del av avfallet kommer från flaskor som du köper i snabbköpet och som hamnar i soptunnan så fort de är tomma.
Att ersätta dem med en återanvändbar glasflaska är en snabb lösning och miljön kommer att tacka dig!
På vår YourSurprise-webbplats hittar du två typer av glasflaskor som kan personanpassas med en gravyr.

Vi har också ett urval av kökstillbehör med fokus på hållbarhet, perfekt för dig som gillar att tillaga läckra rätter i köket.
Våra skärbrädor i trä är till exempel FSC-certifierade, vilket gör dem miljövänliga eftersom de stöder ekonomiskt och socialt hållbar skogsförvaltning.
Ett förkläde är ett måste i köket. Ta en titt på vårt förkläde i återvunnet läder, tillverkat av högkvalitativa läderavklipp - inget slängs!

Tips #3: Miljövänlig i farten!

Take away-kaffe är den perfekta lösningen för dem som inte har tid att njuta av sitt kaffe hemma, men som inte kan vara utan sin dagliga dos koffein. Om din speciella person alltid har en pappersmugg full av sin favoritdryck, överraska honom eller henne med en fin termokopp! Det praktiska handtaget och det lufttäta locket gör att de kan ta med sig sin dryck överallt och minska avfallet! Muggen håller också dryckerna varma under lång tid.

Tips #4: Fantastiska presentblommor som håller länge!

Blommor är en klassiker när det gäller Alla hjärtans dag; de är färgglada och väldoftande och ett vackert sätt att säga "jag älskar dig" till någon. Om du valde en vacker bukett röda rosor förra året, men är på jakt efter ett grönare alternativ i år, har vi allt du behöver.
Torkade blommor är ett bra sätt att ge en present som håller länge. En färsk bukett blommor, även om den är vacker, förlorar sin glans ganska snabbt. En bukett torkade blommor håller i genomsnitt 6 månader!

Tips #4: Gör en miljövänlig affär!

Engångskassar är en mycket förorenande produkt som hamnar i floder och hav och orsakar enorma miljöskador. Om din favoritperson är miljömedveten kommer han eller hon att bli glad över att få en personlig väska för alla sina shoppingbehov. Välj din favoritdesign, lägg till ett foto och/eller text för att skapa din egen nu!

Tips #5: Lysande hållbara skönhetspresenter!

Skönhetsprodukter använder ofta material som inte kan återvinnas eller riskerar att förorena miljön. Överraska ditt livs kärlek med ett personligt Love, Beauty & Planet-presentpaket med veganska kroppsvårdsprodukter i återvunna och återvinningsbara plastförpackningar.

Har du inte hittat din Alla hjärtans dag-present än? Ta en titt på vårt urval presenter och välj din favorit.

10 % rabatt


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

alla presenter till alla hjärtans dag >>>