Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Att överraska din partner på Alla hjärtans dag är ett fint sätt att fira kärleken och tillbringa en lite annorlunda dag tillsammans. En present behöver inte vara dyr. Du kan hitta många billiga presentidéer. Det kan vara svårt att hitta rätt bland ett hav av olika idéer och presenter, men här på YourSurprise vill vi gärna hjälpa dig att hitta den perfekta presenten även om du har en liten budget. Ta en titt på våra förslag och välj den perfekta presenten till din speciella person.

Se tillbaka på era bästa minnen tillsammans

Första semestern, födelsedagar, utflykter med vänner... Det finns så många stunder att se tillbaka på tillsammans och alla är lika speciella. Varför inte skapa något unikt med dina favoritfoton, t.ex. ett fotoalbum, eller låta trycka fotot/bilderna på en nyckelring, en kudde eller ett retrofototryckset?

Alla hjärtans dag-presenter för dig som är sötsugen

Om din älskling är den sötaste som finns och behöver sin dagliga dos av choklad eller godis kan du välja en riktigt välsmakande gåva med din unika personalisering. Vi erbjuder ett urval av presenter som inte kostar mycket, men som ändå tillfredsställer alla sötsugna! Du kan välja mellan choklad med ett foto och Toblerone med namn och foto.

Fotobok Alla Hjärtans Dag

Fotobok Alla Hjärtans Dag

Nyckelring med namn

Nyckelring med namn

Kudde - Hjärta

Kudde - Hjärta

Retro bild

Retro bild

Hur du spenderar Alla hjärtans dag inom en budget

Behöver du några billiga sätt att fira Alla hjärtans dag på som ändå känns speciella och romantiska? Du behöver inte spendera mycket pengar för att tillbringa dagen tillsammans. Här är några idéer som definitivt kommer att bli en succé och som kräver lite ansträngning och en liten budget.

  1. Ordna en romantisk middag hemma: Om du har huset för dig själv kan du laga en romantisk middag med levande ljus. Du behöver inte vara kock. En enkel pastarätt och glass som dessert räcker. Din speciella person kommer definitivt att uppskatta ansträngningen. Om du delar lägenhet med rumskamrater, gör en överenskommelse med dem om att du får ha huset för dig själv och som tack kan du lova att diska i en månad!'
  2. Var turister för en dag: Om väderprognosen visar på en solig dag, ta en tur i staden! Det område vi bor i gömmer ofta de vackraste och mest outforskade platserna. Tänk som en turist och utforska de dolda hörnen i din stad. Upptäck en vacker park, en byggnad, en häftig vandringsplats... Möjligheterna är oändliga.
  3. Njut av en gratis aktivitet: Det finns säkert några kostnadsfria aktiviteter i ditt område som skulle vara en fantastisk aktivitet på Alla hjärtans dag. Ta en titt på gratis museer, gatukonserter, festivaler och andra evenemang som anordnas av din kommun.

Fler Alla hjärtans dag-presenter för en låg budget

Fortfarande inte nöjd? Ta en titt på våra presentidéer för små budgetar:

Toblerone Valentin choklad

Toblerone Valentin choklad

Chokladhjärta

Chokladhjärta

Milka chokladhjärta

Milka chokladhjärta

Tony's Chocolonely - Bara för att

Tony's Chocolonely - Bara för att

Personlig graverad träflasköppnare

Personlig graverad träflasköppnare

Röd Vingla

Röd Vingla

Skärbräda

Skärbräda

Blog

Blog