Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.


billiga presentidéer för Alla hjärtans dag

12 billiga presentidéer för Alla hjärtans dag

Att överraska din partner på Alla hjärtans dag är ett fint sätt att fira kärleken och tillbringa en lite annorlunda dag tillsammans.
En present behöver inte vara dyr. Du kan hitta många billiga presentidéer.
Det kan vara svårt att hitta rätt bland ett hav av olika idéer och presenter, men här på YourSurprise vill vi gärna hjälpa dig att hitta den perfekta presenten även om du har en liten budget. Ta en titt på våra förslag och välj den perfekta presenten till din speciella person.

Se tillbaka på era bästa minnen tillsammans

Första semestern, födelsedagar, utflykter med vänner... Det finns så många stunder att se tillbaka på tillsammans och alla är lika speciella. Varför inte skapa något unikt med dina favoritfoton, t.ex. ett fotoalbum, eller låta trycka fotot/bilderna på en nyckelring, en kudde eller ett retrofototryckset?

Alla hjärtans dag-presenter för dig som är sötsugen

Om din älskling är den sötaste som finns och behöver sin dagliga dos av choklad eller godis kan du välja en riktigt välsmakande gåva med din unika personalisering.
Vi erbjuder ett urval av presenter som inte kostar mycket, men som ändå tillfredsställer alla sötsugna! Du kan välja mellan choklad med ett foto och Toblerone med namn och foto.

Hur du spenderar Alla hjärtans dag inom en budget

Behöver du några billiga sätt att fira Alla hjärtans dag på som ändå känns speciella och romantiska? Du behöver inte spendera mycket pengar för att tillbringa dagen tillsammans. Här är några idéer som definitivt kommer att bli en succé och som kräver lite ansträngning och en liten budget.

1. Ordna en romantisk middag hemma

Om du har huset för dig själv kan du laga en romantisk middag med levande ljus. Du behöver inte vara kock. En enkel pastarätt och glass som dessert räcker. Din speciella person kommer definitivt att uppskatta ansträngningen. Om du delar lägenhet med rumskamrater, gör en överenskommelse med dem om att du får ha huset för dig själv och som tack kan du lova att diska i en månad!'

2. Var turister för en dag

Om väderprognosen visar på en solig dag, ta en tur i staden! Det område vi bor i gömmer ofta de vackraste och mest outforskade platserna. Tänk som en turist och utforska de dolda hörnen i din stad. Upptäck en vacker park, en byggnad, en häftig vandringsplats... Möjligheterna är oändliga.

3. Njut av en gratis aktivitet

Det finns säkert några kostnadsfria aktiviteter i ditt område som skulle vara en fantastisk aktivitet på Alla hjärtans dag. Ta en titt på gratis museer, gatukonserter, festivaler och andra evenemang som anordnas av din kommun.

Fler Alla hjärtans dag-presenter för en låg budget

Fortfarande inte nöjd? Ta en titt på våra presentidéer för små budgetar:


10 % rabatt


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

alla presenter till alla hjärtans dag >>>