Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

De leukste cadeaus voor je bff

De 20 bästa presenterna till din BFF!

Det finns ingen som din bästa vän! Hon är alltid där för dig när du behöver henne. Hon är ärlig och snäll. Ni har jättekul tillsammans och har upplevt de bästa äventyren. Om du vill ha lite inspiration om vad du ska ge till din bästis, ta en titt nedan!

Njut av ett gott glas av någonting och en utsökt matbit tillsammans

Om ni gillar att njuta av ett glas vin och lite snacks tillsammans, överraska din BFF med personliga vinglas med hennes namn på! Du kan välja bland röda vinglas eller vita vinglas. Om hon gillar en god ostbricka, kommer hon att älska en vacker serveringsbricka i trä som också kan användas som skärbräda. Låt gravera hennes namn på för att göra den verkligt personlig. Om du vill lägga till en trevlig vinflaska, välj en trevli flaska med rött vin, vitt vin eller rosé med en personlig etikett eller i en personligt träask
En god kopp te eller kaffe och en sötsak

Om du hellre vill njuta av en kopp te eller kaffe tillsammans under en tjejkväll, överraska henne med mycket personliga te- eller kaffeglas och en chokladkaka eller skål med hennes egna sötsaker. Skålen med sötsaker innehåller inte mindre än 1,8 kilo sötsaker, så det är mycket att dela på. Välj bland karameller, gelébjörnar, vingummin, fruktkarameller eller lakritskonfekt.

Alla dessa presenter kan göras personliga med en rolig bild av er två, vilket gör dem riktigt unika och personliga.

Ta fram dina favoritbilder

Om ni varit vänner i evigheter, har du en samling bilder av era favoritögonblick tillsammans. Gör något roligt med dem! Få dem tryckta på en mugg, eller på en uppsättning framkallningar i retro bilder för att skapa ett coolt collage. Om du har tillräckligt med bilder för att fylla ett album, ge henne ett ljuvligt album fullt av era bästa ögonblick tillsammans. Om du har en speciell bild som du älskar, låt trycka den på ett pussel så att ni kan ha kul i flera timmar.Mer fantastiska presenter

Om du fortfarande inte är säker på vad du ska ge till BFF, få inte panik! Vad sägs om en av de ljuvliga presenterna nedan? En cool linneväska är den perfekta presenten till en miljövänlig vän, tillsammans med en personlig vattenflaska så att hon kan undvika plastflaskor. Vattenflaskan håller till och med drycker kalla i upp till 24 timmar och varme i upp till 12 timmar.
Om ni vill träffas snart, ge henne ett graverat te- eller kaffeglas. Om hon älskar att tillbringa tid i köket med att blanda till utsökta rätter, ge henne en alldeles egen receptbok. Om du vill att hon ska påminnas om dig varje gång hon går hemifrån, välj en cool nyckelring med en bild av er två på.

Lägg till ett förkläde till receptboken för att skapa ett extra roligt presentset eller överraska henne med en fleecefilt om hon ofta fryser. Hon kommer att bli varm och go'!Vi hoppas att vi har inspirerat dig med roliga presenter till din bästa vän i hela världen! Vad väljer du?

Till alla bloggar