Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

fotopresenter för julgranen

Fyll julgranen med speciella ögonblick från i fjol

Hur firade du jul i fjol? Satt du vid bordet med bara din familj och pratade med andra familjemedlemmar via videosamtal? Eller lagade du mat till nära och kära och levererade julbord till dörren, så att du fortfarande kunde njuta av julen på något sätt? Förra året gav vi familjerna tipset om att hänga bilder av sina nära och kära i julgranen, eftersom pandemin gjorde det svårt för oss alla att se våra släktingar och vänner.


I år fyller vi julgranen med alla positiva stunder från det gångna året. Detta gör att vi kan reflektera över och vara tacksamma för alla möjligheter och goda stunder som 2021 har gett oss. Skapa en retro bilder med de bästa stunderna från 2021 eller förvandla dem till unika julgranskulor. Det har funnits många fler vackra ögonblick än du kanske tror, ​​så stanna upp och tänk, titta igenom bilderna på din telefon och förvandla alla dessa underbara, roliga, speciella minnen till fotopresenter.


Personliga fotogåvor under granen

Det kan vara jobbigt att klä granen, men det är definitivt värt besväret. Du måste tänka noga, skapa vackra färgkombinationer och, som mamma och pappa, hålla koll på de små så att de inte av misstag slår omkull granen! När lamporna är tända kan det roliga börja: dekorera trädet med kransar och kulor. Våra unika personliga kulor har ett dubbelsidigt fototryck, så att du kan se dina favoritstunder från alla håll. Om du föredrar retro bilder, skriv ut dussintals och lägg till ett hål, så att du kan använda ett snöre för att göra en vacker fotokrans. Skapa en personlig årskalender med alla de positiva stunderna från det gångna året. Även vår personliga fyrkantiga snölykta ger den perfekta julstämningen till alla rum.
Personliga fotogåvor under granen

Att klä julgranen och välja julklappar är jättekul före jul, men äntligen är det dags att öppna klapparna på julafton, som är det roligaste ögonblicket under julhelgen. Välj unika bildklappar under granen och överraska de du älskar. Ta alla dina favoritstunder från det senaste året och skapa ett personligt fotoalbum, personlig tavla, personligt kuddfodral eller personligt pussel.
Kolla in våra julklappsguide för mer inspiration.
10 % rabatt


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

Upptäck alla julklappar>>>