Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Affärsgåvor

Att hitta en present till en affärspartner, kund eller kollega är inte alltid lätt. På YourSurprise hittar du alltid en lämplig gåva. Använd ett foto, text eller logotyp för att lägga till en personlig prägel på alla gåvor. Alla gåvor kan beställas i större mängder också. Förutom att skicka affärsgåvor till partners och kunder kan du inte glömma ditt eget lag! Förundra din receptionist på den nationella receptionistdagen (2: e onsdagen i maj) med choklad eller en flaska vin. På Administrativ Dag (27 april) visar du din uppskattning för administratörsteamet. Vi har avrundat några av de bästa affärsgåvorna för dig.

Personliga rånar

När du vill överraska någon (eller ett lag) som tycker om en kopp te eller kaffe, välj den personliga muggen ! Muggarna kan anpassas individuellt eller kan beställas i stora mängder i samma design. Lägg till företagets logotyp, namn på avdelningen eller gör det extra speciellt och skapa en mugg med allas namn. Du behöver inte alltid vänta på en födelsedag eller speciell (inter) nationell dag för att visa uppskattar för ditt lag, den här gåvan är perfekt för varje tillfälle!

Personlig bärbar dator ärm

Vissa människor är mycket upptagna och de reser mycket för arbete och hoppa från möte till möte. De är alltid mycket väl förberedda och levererar kraftfulla tal och inspirerande presentationer. Detta skulle inte vara möjligt utan en bärbar dator. Av den anledningen är det viktigt att hålla din bärbara dator väl skyddad. Med en personlig bärbar bärbar dator kan du göra det så professionellt eller personligt som du vill. Ta med logotypen och sloganet på företaget på bärbar dator ärm eller en bild av din familj. Nu behöver du inte oroa dig för din bärbara dator längre, du kan fokusera på att vara fantastisk på vad du gör!

Whisky present

Har du precis landat en massiv affär eller har du nått ett imponerande mål? Detta kräver fester! Behandla din stjärna kollega (er) eller partner (er) med en whisky present . Vänd denna gåva till något personligt genom att designa lyxig trälåda med ditt eget foto och text. Du kan också välja att använda företagslogotypen eller sloganet. Förutom att använda denna läckra present för att fira dina prestationer kan den också användas när någon främjas eller kommer att njuta av sin eller hennes pension.