• Varje gåva med ditt foto och text
  • Sprid lite glädje
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
Affärsgåvor
Beställt idag, skickas idag
Beställt idag, skickas idag
Allt Logopresenter presenter
Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 574 recensioner
Britt-Marie..
Publicerades 30-12-19

"Mycket bra leveranstid👍👍👍 dessutom mkt bra skål! "

10 av 10
Sara
Publicerades 23-12-19

"Snabb leverans, bra service och mycket bra produkter. Beställde en ölsejdel med gravyr förra torsdagen.."

10 av 10
Linda
Publicerades 23-12-19

"Väldigt snabb leverans. Beställde julkulor till en vän som fått barn. Kulorna kom med en jättefin bild.."

10 av 10

Affärsgåvor

Att hitta en present till en affärspartner, kund eller kollega är inte alltid lätt. På YourSurprise hittar du alltid en lämplig gåva. Använd ett foto, text eller logotyp för att lägga till en personlig prägel på alla gåvor. Alla gåvor kan beställas i större mängder också. Förutom att skicka affärsgåvor till partners och kunder kan du inte glömma ditt eget lag! Förundra din receptionist på den nationella receptionistdagen (2: e onsdagen i maj) med choklad eller en flaska vin. På Administrativ Dag (27 april) visar du din uppskattning för administratörsteamet. Vi har avrundat några av de bästa affärsgåvorna för dig.

Personliga rånar

När du vill överraska någon (eller ett lag) som tycker om en kopp te eller kaffe, välj den personliga muggen ! Muggarna kan anpassas individuellt eller kan beställas i stora mängder i samma design. Lägg till företagets logotyp, namn på avdelningen eller gör det extra speciellt och skapa en mugg med allas namn. Du behöver inte alltid vänta på en födelsedag eller speciell (inter) nationell dag för att visa uppskattar för ditt lag, den här gåvan är perfekt för varje tillfälle!

Personlig bärbar dator ärm

Vissa människor är mycket upptagna och de reser mycket för arbete och hoppa från möte till möte. De är alltid mycket väl förberedda och levererar kraftfulla tal och inspirerande presentationer. Detta skulle inte vara möjligt utan en bärbar dator. Av den anledningen är det viktigt att hålla din bärbara dator väl skyddad. Med en personlig bärbar bärbar dator kan du göra det så professionellt eller personligt som du vill. Ta med logotypen och sloganet på företaget på bärbar dator ärm eller en bild av din familj. Nu behöver du inte oroa dig för din bärbara dator längre, du kan fokusera på att vara fantastisk på vad du gör!

Whisky present

Har du precis landat en massiv affär eller har du nått ett imponerande mål? Detta kräver fester! Behandla din stjärna kollega (er) eller partner (er) med en whisky present . Vänd denna gåva till något personligt genom att designa lyxig trälåda med ditt eget foto och text. Du kan också välja att använda företagslogotypen eller sloganet. Förutom att använda denna läckra present för att fira dina prestationer kan den också användas när någon främjas eller kommer att njuta av sin eller hennes pension.
+ Läs mer...
Kan jag hjälpa dig?
1 med