Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Julklappsuppsättningar erbjuder ett speciellt alternativ för den festliga säsongen. Dessa set innehåller kulinariska läckerheter, fina drycker, wellness-set och mycket mer. Med unika personaliseringsalternativ uttrycker julklappsseten en unik touch av tacksamhet och uppmärksamhet under julfirandet.

33 Gåvor

Upptäck de bästa personliga julklappsseten

Julklappsset är den ultimata julklappen och en av de mest uppskattade på marknaden. Inget säger "God jul" så mycket som ett genomtänkt julklappsset. Oavsett om det är ett vackert presenterat paket med drycker och läckra delikatesser eller ett väldoftande wellness-set, är dessa gåvor hemligheten bakom att förvandla en vanlig jul till en verkligt minnesvärd jul. Våra julklappar kan anpassas för att skapa en unik och skräddarsydd gåva för den mest underbara tiden på året!

Julpaket är en utmärkt gåva till anställda, ett fantastiskt sätt att tacka dina affärspartners och ett roligt sätt att fira julhelgen.

Presentset med juldrycker för att få igång festen!

För anställda som gillar ett gott glas vin finns det inget bättre än ett personligt julvinsgåvoset. Från italienska rödviner till mousserande franska bubblor, vi har ett julvinset för alla. Om mottagaren föredrar andra typer av drycker kan du satsa på ett cocktailset! Några av våra mest populära är gin tonic-presentuppsättningar och den berömda Espresso Martini-presentuppsättningen med glas.

Wellness-presentset för en avkopplande julhelg

Våra wellness-presentpaket är precis vad du behöver för en avkopplande semester. Vi talar om mysiga, väldoftande tvålar och schampon, lotioner och krämer och mycket mer. Ett wellness-julklappsset är julklappen för den ultimata avkopplingen.

Letar du efter en unik julklapp till henne? För ett set med en mängd olika doftande produkter kan du överväga vårt presentset The Gift Label eller en ask med ett urval av tvålstänger som levereras med en personlig handduk.

Andra uppskattade julgåvor med wellnessprodukter är Love Beauty & Planet och våra personliga Axe-set.

5 unika julklappspaket för att tacka dina anställda

Trött på de vanliga färdigpaketerade julklapparna utan någon riktig personlighet eller personlig touch? I år kan du skapa ett unikt och personligt julklappspaket till dina anställda och affärspartners. Anpassa med din egen personalisering, till exempel ett foto, namn, logotyp och/eller meddelande! Några idéer för personliga julklappspaket:

  1. Presentask med plånbok och bälte: asken innehåller en graverad läderplånbok och ett läderbälte
  2. Tepaket: innehåller två graverade glas, en tebox i trä och ett urval av teer
  3. Ölgåvor: dina favoritölmärken i en personlig gåva med foto och namn
  4. Presentset med vin: med din favoritflaska vin och ett set med glas. Anpassa locket eller glasen
  5. Wellness presentförpackning: innehåller duschgel och handtvål i en personlig kartong med ditt foto, din design och/eller text.

Julklappsset med mat och dryck

Julklappspaket med mat och dryck är den perfekta lösningen på julklappsdilemmat. En vackert inslagen låda öppnas och avslöjar en flaska utsökt vin eller ett urval av öl. Till de härliga dryckerna medföljer salta snacks och ett praktiskt köksredskap: en flasköppnare ingår i ölsetet och i vinsetet ingår ett graverat serveringsfat i trä, som även kan användas som skärbräda.

Glöm inte att välja vin! Ska det vara rött, vitt eller rosé?

Letar du efter mer inspiration till julklappar till dina anställda? Kolla in alla julklappar till företag!

Originala julkorgar 2024

Beställ originella julkorgar till din personal

Vill du visa din uppskattning för din personal? Det finns inget bättre sätt än med en omtänksam, originell julkorg. På Yoursurprise kan du beställa originella julkorgar till ditt team utan några bekymmer och med minimal ansträngning från din sida. Du kan själv sammanställa och anpassa dessa julklappar, vilket innebär att varje presentpaket är unikt och skräddarsytt för mottagaren.

Vårt breda utbud av gåvor gör det enkelt att hitta något som passar alla. Från gourmetgodis till prylar, från välbefinnande gåvor till kreativa DIY-kit - vi har allt.

Och pricken över i:et är att varje produkt kan personifieras med ett namn, foto, meddelande och/eller din företagslogotyp. På så sätt kan du visa din uppskattning och samtidigt stärka samhörighetskänslan inom ditt team.

Beställa en julkorg

Att beställa en julkorg är enkelt! Vi har en omfattande samling av originella personliga gåvor att välja mellan. Och det är bara början!

Att sätta ihop din julkorg är en rolig kreativ process, och vi guidar dig hela vägen. Du väljer helt enkelt produkter, logotyp, text, namn och budskap. Vi ser till att allt skapas och skickas till dina mottagare åt dig. Lätt som en plätt!

Beställ en originell julkorg online

Att erbjuda julkorgar online med fantastisk personlig service är vad vi gör.

Vår erfarna personal står redo att hjälpa dig med förslag och goda råd.

Vi tar oss gärna tid att verkligen förstå ditt företag, dina medarbetare och din vision för att kunna presentera olika julkorgsalternativ och sätta ihop ett julklappsset som passar just din verksamhet och dina behov.

Skapa en unik kombination av julklappar som passar ditt företag och dina medarbetare, där varje julkorg är personlig på det sätt du önskar.

Och det handlar om mer än bara gåvorna i presentförpackningen. Presentationen är minst lika viktig. Vi erbjuder ett brett utbud av snygga, högkvalitativa förpackningar att presentera dina gåvor i.

Skräddarsydda julkorgar

Vill du tacka dina medarbetare för deras insatser under julen i år, men vill ge dem något mer speciellt än en vanlig julklapp?

Visa varje medarbetare den uppskattning de förtjänar. På YourSurprise kan du få ett julklappsset som är personligt anpassat för varje enskild medarbetare. En överraskning som garanterat får alla att le på läpparna!

Personliga julkorgar online

Vill du beställa originella julklappar?

Vi kan personifiera gåvorna i dina julklappsset eller julkorgar med:

  • Den anställdes namn
  • Företagets logotyp och slogan
  • Företagsfoto av alla anställda med individuellt personligt meddelande
  • Tackmeddelande och foto

Du väljer produkter, förpackning och ger oss eventuella specialinstruktioner. Vi tar hand om allt åt dig. Vi skräddarsyr gåvorna, packar dem snyggt och ser till att de levereras i tid.

Beställ de bästa julklappsseten redan idag och överraska din personal med en originell och effektfull julklapp i år.

Trender för julkorgar 2024

Låt oss ta en titt på de senaste och mest populära trenderna för den kommande julsäsongen.

Hållbarhet först

Hållbarhetstrenden fortsätter in i 2024. Företag väljer i allt högre grad julkorgar med produkter som är miljövänliga och har en positiv inverkan på vår planet. Tänk produkter tillverkade av återvunnet material, biologiskt nedbrytbara produkter eller produkter som bidrar till en hållbar livsstil, t.ex. återanvändbara vattenflaskor.

Hälsa och välbefinnande

Med tanke på den rådande hälsokrisen ökar fokus på hälsa och välbefinnande. Julkorgar som innehåller välfärdsprodukter, fitnesstillbehör eller hälsosamma snacks kommer därför att bli en hit 2024.

En julkorg som företagspresent

En julkorg är inte bara en fin present till personalen, utan kan också fungera som en utmärkt affärsgåva. Om du överraskar dina affärspartners med en personlig julklapp visar du att du har lagt ner tid och möda på att hitta en originell gåva. En vacker julkorg kan lämna ett gott intryck och stärka din relation med dina affärspartners.

Det fina med en julkorg som företagspresent är att du kan anpassa innehållet helt efter mottagaren. Du kan välja ett tema som passar din affärspartners personlighet, eller välja föremål som passar deras företagskultur.

Roliga julkorgar speciellt för män

Letar du efter originella julkorgar för manlig personal? Vi har ett fantastiskt urval för dig att välja mellan!

Våra julklappar till män kan vara helt personliga, vilket alltid garanterar en riktigt originell julklapp.

Till exempel:

Läckra förfriskningar: Till exempel en uppsättning läckra specialöl i ett ölgåvoset, personifierat efter dina önskemål. Eller en jättechoklad från välkända chokladmärken som Milka, Toblerone och KitKat med ett foto och en text som du själv väljer.

Grillgåvor: De flesta män gillar att grilla, så en julkorg med personliga grilltillbehör kommer att bli mycket uppskattad.

Genom att kombinera julklappar kan du skapa en originell julkorg som säkert kommer att uppskattas av dina manliga medarbetare.

Julkorgar för kvinnor

Om du letar efter en julkorg som är särskilt utformad för kvinnor har du kommit rätt. Vi förstår att alla är unika och har därför satt ihop ett brett utbud av julkorgar som är särskilt anpassade efter kvinnors smak och preferenser.

Några av våra coola julklappsidéer för damer:

Choklad med personlig text: Vem älskar inte choklad? En jättelik chokladkaka, personlig med ditt foto och text.

Stearinljus med foto: Perfekt för att skapa en mysig atmosfär under de mörka vinterdagarna.

Skapa en julklapp till varje vacker dam och se till att du har unika julklappar till alla!

Julklapp till personal & affärsrelationer

Kort sagt, om du letar efter en fin present till alla som arbetar inom eller med din organisation kan du sluta leta här. Vi står till din tjänst, kommer gärna att tänka med dig och ta allt besvär ur dina händer.