Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

När vi köper en present till ett speciellt tillfälle tänker vi ofta inte på hur vi ska slå in den. Men inslagningen är nästan lika viktig, eftersom en vacker förpackning ger mottagaren ännu mer glädje. Föreställ dig det stora leendet på mottagarens ansikte när de håller din överraskning i sina händer. Naturligtvis finns det många sätt att slå in en present ännu vackrare. Läs våra 5 tips på hur du slår in en present ännu vackrare här.

Tips 1: Börja med vackert omslagspapper

Brukar du ofta misslyckas med att slå in presenten snyggt och rosetter och dekorationer tenderar att hänga på presenten snarare än bredvid den? Välj då ett unikt, personligt omslagspapper. Personifiera detta speciella omslagspapper med ett foto och en fantastisk design. Superpraktiskt, eftersom du inte längre behöver presentkort. Extra tips: Om du har en present med svåra former är det ofta ännu svårare att slå in presenten snyggt. För att göra det enklare för dig är det bäst att lägga presenten i en ask först så att den blir lättare att slå in.Designa ditt eget omslagspapper med ett foto >>>

Tips 2: originaltillägg

Att välja ett lämpligt kort är en uppgift i sig. Vad ska man skriva på kortet? Är det trevligare att skriva något på kortet själv och kanske är ett handskrivet meddelande mycket mer personligt? Vad sägs om att ge din gåva det där lilla extra? Det finns ju massor av sätt att göra presenten ännu vackrare. Du kan till exempel designa några retrofoton och fästa dem på presenten med ett snöre. Om du vill ha flera retrofoton utskrivna kan du också lägga dem på presenten och fästa dem med washitejp. De fina retrobilderna kommer säkert att väcka fina minnen hos alla.Designa dina egna retrofoton nu>>>

Tips 3: Glöm inte kortet!

Naturligtvis bör ett kort inte saknas i en gåva. Med ett kort kan du visa mottagaren hur mycket han eller hon betyder för dig. Du bör inte underskatta känslan som ett handskrivet kort ger. Det är inte bara orden som är viktiga, utan även hur de levereras. Om du lägger så mycket kärlek på att slå in presenten, varför inte lägga lika mycket kärlek på att skriva ett fint meddelande? Extra tips: välj en vacker design med ett foto av ett gemensamt minne. Något som kan förklara er vänskap eller relation i ett foto.Designa ditt personliga kort >>>

Tips 4: Låt fantasin flöda!

Att överraska någon är alltid roligt. Så låt fantasin flöda. En present behöver inte alltid vara inslagen i omslagspapper. Vardagliga föremål som du fortfarande har liggande någonstans oanvända är också perfekta. Tänk till exempel på en bit tyg, som också kan fungera perfekt som omslagspapper. Du kan också slå in presenten i tidningspapper. Sedan bör du definitivt dekorera den med originaldekorationer. Det finns säkert några knappar, rosetter eller andra små föremål i huset som inte längre har någon användning. Vi är säkra på att du kan göra något riktigt speciellt med dessa.

Tips 5: Ta god tid på dig

När du slår in din överraskning är det viktigt att du tar dig tid till det. Ju mer tid du tar på dig, desto vackrare blir din present i slutändan. Så ha inte bråttom!

Andra praktiska tips för en perfekt inslagen present

Om du fortfarande är osäker på hur du slår in din present på bästa sätt bör du tänka på följande saker.

  1. Ta bort priset: det här steget talar faktiskt för sig själv, men tro oss, det glöms ofta nog. Det skulle vara dumt om gåvan kommer från försäljningen och fortfarande är skriven med stora bokstäver på gåvan. Detta är en situation som bör undvikas.
  2. Använd inte för mycket tejp: det finns många andra sätt att hålla ihop presenten utan att använda för mycket tejp. Om du använder för mycket tejp kanske presenten inte blir så fin som du hade tänkt dig.
  3. Den perfekta mängden papper: du bör använda rätt mängd papper när du slår in presenten. Om du använder för mycket papper kan det bli för mycket papper på sidorna. Och för lite... Ja, det kan du naturligtvis tänka på själv. Mät omslagspappret i förväg så att du kan vara säker på att det inte finns för mycket omslagspapper.