Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Att få en komplimang är alltid trevligt, eftersom det får oss att känna oss uppskattade och omedelbart förgyller vår dag! Visste du att det finns en dag tillägnad just detta? World Compliment Day startade i Nederländerna i början av 2000-talet och är nu känd över hela världen. När exakt är det komplimangdagen? Du kan markera datumet i din kalender och göra dina komplimanger redo för den 1 mars!

Varför ge någon en komplimang?

En komplimang är ett sätt att få människor i din omgivning att känna sig uppskattade, visa dem att de är värdefulla och få dem att le. Fördelarna med komplimanger är många! Den som får en komplimang känner genast ett välbefinnande. Denna känsla kan förklaras av vetenskapen. När vi får en komplimang aktiveras specifika områden i hjärnan som påverkar motivation och koncentration, vilket skapar en cykel där hjärnan vill uppleva den känslan igen och därför blir motiverad att göra bättre och bättre ifrån sig. Men vetenskapen åsido, en komplimang är också ett sätt att stärka banden med dem i ditt liv och få någon som är viktig för dig att känna sig speciell.

Vem ska man ge komplimanger?

Alla förtjänar en komplimang då och då! Kanske har någon på jobbet lämnat in ett intressant projekt? Ge dem en komplimang för deras engagemang och resultat. Kanske har din vän funnits där för dig under en svår tid? Ge henne en komplimang och berätta hur bra hon är. Det finns gott om tillfällen att ge någon en komplimang. Tänk bara på följande:

  • Var uppriktig: Ingen tycker om att få oärliga komplimanger!
  • Håll det stilrent: Det är inte alla som tycker om att få komplimanger för sitt utseende. Om du är osäker på hur din komplimang kommer att tas emot, fokusera på något annat.
  • Var inte rädd: Att ge en komplimang kan verka läskigt, men så länge din är innerlig kommer du att vara ok. Om du känner dig för blyg för att ge någon en personlig komplimang kan du skicka ett kort istället.

Skicka ett kort med en komplimang

Ett kort är ett utmärkt sätt att ge en komplimang till någon. På så sätt kan mottagaren läsa om det när han eller hon vill och känna sig speciell varje gång!

Torkad blombukett med personligt träställ

Torkad blombukett med personligt träställ

Foto på träkort

Foto på träkort

Torkad blombukett med personligt träställ

Torkad blombukett med personligt träställ

Blog

Blog