Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Att lägga till ett sött meddelande på ett kort eller en present är alltid en bra idé. Att skicka ett kort eller en liten gåva är perfekta sätt att visa din tacksamhet, önska någon grattis på födelsedagen eller låta dem veta att du tänker på dem. Ett bra meddelande kan göra stor skillnad och få mottagaren att känna sig extra speciell. Om du letar efter inspiration, läs vidare!

Att säga grattis

Det finns många speciella ögonblick i livet som förtjänar ett stort "Grattis!". Födelsedagar, graviditeter och nyfödda barn, bröllop, bröllopsdagar, att klara en examen och att flytta in i ett nytt hem, för att bara nämna några! Kraften i ett gratulationsmeddelande ligger i att lägga till något som får mottagaren att känna sig speciell.

Födelsedag: Blommorna blommar, solen skiner starkare och livet är fantastiskt, för idag är det din födelsedag!

Nyfödd bebis: Välkommen till världen lilla [NAMN], du är så älskad! Bröllop: Vi önskar er en livstid av kärlek och lycka, det bästa är ännu inte här!

Ett kort till någon du tycker om

Din partner är en av de viktigaste personerna i ditt liv. Överraska dem med en söt påminnelse om din kärlek i form av ett gulligt kort! När du skriver ditt meddelande, tänk på alla de saker som gör dem speciella för dig; är det deras humor, deras omtänksamma natur eller en kombination av flera fantastiska egenskaper?

När du ler, ler hela världen med dig!

I samma ögonblick som jag såg dig visste jag: Du är en på miljonen. Vi kan skratta tillsammans och gråta tillsammans. Jag vill tillbringa evigheten med dig!

Dina vackra ögon, ditt söta leende. Du är en så speciell person och finns alltid där för mig. Vi har haft ännu ett fantastiskt år tillsammans, och jag hoppas att vi får många, många fler!

Sympatikort

Ett av de svåraste meddelandena att skriva är ett sympatimeddelande till någon som har förlorat en nära anhörig. Ord räcker verkligen inte till och hur mycket du än önskar att du kunde, kan du inte ta bort deras smärta. Det viktigaste är att låta dem veta att du tänker på dem och finns där om de behöver dig. Att lägga till en del som visar hur älskad den person de har förlorat var, kan också erbjuda en liten mängd tröst.

Om du känner att du inte kan fortsätta, vet att jag alltid finns här för dig, dag & natt. Jag beklagar verkligen din förlust, kära [NAMN].

De som vi behåller i våra hjärtan är aldrig riktigt borta.

Jag hoppas att det ger dig tröst att veta att jag firar det liv [NAMN] levde och är tacksam för deras inverkan på mitt liv.

Ett kort till ett barn

Din kusin, son eller dotter skulle säkert älska att få ett coolt kort med ett sött meddelande! Här gäller det att hålla det enkelt, så att de förstår och kan läsa sitt eget kort. Barn älskar att höra att de har gjort ett bra jobb och att du är stolt över dem!

Är du verkligen redan [ÅLDER]?! Du är så stor nu och en sådan smart korv. Ha en härlig födelsedag!

Hej lilla sjöjungfru! Grattis till att du klarade simprovet, du är bäst!

Bli frisk snart-kort

Det finns inget bättre sätt att säga krya på dig än med ett kort! Lägg till ett positivt, sött eller till och med roligt meddelande som får mottagaren att må bättre, om så bara för en stund.

Skicka goda vibbar åt ditt håll, må bättre snart! Planerar nya äventyr för när du är uppe och kör igen!

Vad man inte gör för att få uppmärksamhet ;) Skojar bara - krya på dig snart!

Skratt är den bästa medicinen, så här är ett roligt kort som hjälper dig att återhämta dig!

Skickar dig massor av kärlek, ljus och helande vibbar. Bli frisk snart!

Foto på träkort

Foto på träkort

Vykort med foto

Vykort med foto

Korthållare med ljushållaret

Korthållare med ljushållaret

Blog

Blog