Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Boka in den 11 november i din kalender, för då är det Singles Day. Dagen då du sätter alla dina singelvänner och dig själv i rampljuset! Forskning har visat att singlar har djupare vänskapsband, är i bättre fysisk form och sover bättre. Skål för det!

Är du helt på humör för att fira ditt singelliv ordentligt? Vi ger dig 5 roliga tips för att få ut det mesta av denna fantastiska dag!

Överraska dina långväga ungkarlsvänner med en personlig present

Bor dina bästa vänner långt ifrån dig eller finns det någon annan anledning till att ni inte kan träffas? Låt dina vänner veta att du tänker på dem genom att överraska dem med en speciell gåva med en speciell text eller ett foto av er tillsammans. Älskar hon att springa eller träna? Då kan en vattenflaska med tryck eller en linneväska med namn vara en riktigt rolig present!

Anordna en filmkväll

Är ni riktiga fans av tjejfilmer eller njuter ni av en bra blockbuster? En filmkväll med din bästa vän kan vara minst lika rolig som en kväll med en dejt. Återupplev gamla minnen genom att titta på dina favoritfilmer från förr eller njut av en ny romantisk komedi. Naturligtvis är en filmkväll inte komplett utan godsaker. Överraska därför din singelkompis med en läcker present, t.ex. en personlig Tony´s Chocoloney Giftbox eller en flaska fylld med festligheter. Också kul: placera en gigantisk godisburk med klistermärke fylld med minibjörnar, blandad lakrits eller andra sötsaker du älskar. Och naturligtvis en personlig fleecefilt att mysa under! Tonys choklad, godisburk, firande & Mega Milka Bar.

Viner, viner, viner

Den roligaste tolkningen av Singles Day? Viner, viner, viner med dina tjejkompisars klubb. Ordna en rolig videosamtalskväll med tjejerna för att dricka, prata och, naturligtvis, njuta! Det finns inget roligare än att planera för bättre tider tillsammans i din personliga bucket list-bok. Också kul: att göra ett fotoalbum tillsammans med alla fina bilder från era träffar och weekendresor. Naturligtvis kan du också låta trycka dina bästa foton på retro eller designa en strandhandduk för när du får åka på semester igen.

Organisera en dejtingapp-fest

De som inte längre vill vara singlar behöver komma igång, men framför allt ha kul med andra ungkarlar. Så anordna en online-dejtkväll för dina singel-BFF:ar. Njut av att döma, swipa och fnissa tillsammans medan ni njuter av vänskap och gemytlighet. För att fullända inramningen av din swipe-fest är det naturligtvis väldigt roligt att överraska dina flickvänner med lämpliga dekorationer. Tänk till exempel på en kudde eller choklad tryckt med fotot av din bästa väns kända barndomsförälskelse eller ett vinglas tryckt med namnen på dina bästisar för att sätta stämningen!

Vattenflaska med tryck

Vattenflaska med tryck

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Vitt vinglas

Vitt vinglas

Blog

Blog