Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Du är hemma igen efter sommarsemestern men inte riktigt tillbaka på jobbet än, så varför inte träffa vänner för en rolig kväll och dela med dig av dina semesterberättelser? Det är den perfekta ursäkten för att organisera ett cocktailparty med familj, vänner och/eller kollegor - med tanke på lämpliga avstånd i det nuvarande klimatet, naturligtvis! Om du vill vara värd för ett cocktailparty eller har blivit inbjuden att delta i ett har vi många bra råd för dig! Läs nedan för våra enkla steg för att organisera och/eller delta i ett cocktailparty som alla kommer att minnas, utan att spräcka banken.

1) Tänk igenom dina inbjudningar:

Skapa coola, unika inbjudningar genom att lägga till valfritt foto, logotyp och text, eftersom de inte bara kommer att kännas roligare och mer spännande för dina gäster än ett enkelt Whatsapp-gruppmeddelande, de kommer också att vara ett roligt minne av en fantastisk fest. Du kan välja att ha ett tema för festen, till exempel ett karibiskt eller 20-talstema, så att du kan utforma dina inbjudningar därefter! Självklart kan du alltid ordna ett cocktailparty för en födelsedag eller för att vinka av en kollega som lämnar för ett nytt jobb; du kan anpassa din inbjudan för att passa vilket tema eller vilken stil du vill.

2) Skapa rätt atmosfär:

Tänk på var dina gäster ska sitta, var du ska placera och hur du ska duka bordet och hur du skapar en inbjudande och festlig miljö. Dekorera med personliga ballonger med ditt eget foto och text, och duka med personliga bordstabletter, servetter och tallrikar. Skapa stämning, stil och härlig mjuk belysning med personliga doftljus, särskilt under de härliga svala sommarkvällarna. Det perfekta avslutet är en fotoautomat med rolig rekvisita som solglasögon och personliga bubblor. Ett praktiskt tips som vi kan ge är att se till att varje gäst har sitt eget glas, så att alla inte tappar bort vilket glas som är deras och så att du slipper en massa disk! Det finns två sätt att göra detta: antingen gravera in varje gästs namn i deras eget glas, eller skapa personliga glasunderlägg med gästernas namn. Dessa personliga föremål kommer inte bara att göra festen lättare att hantera, det kommer också att göra den minnesvärd och erbjuda varje gäst en rolig minnessak att ta med sig hem och sätta rätt stämning.

3) Mat & drycker:

Vilka cocktails du väljer beror på dina gäster, temat och hur mycket förberedelsetid du har. Om du vill ha en lättsam fest eller drinkar före middagen rekommenderar vi att du väljer vin eller bubbel, t.ex. prosecco eller mousserande vin. Om din fest eller den fest du deltar i är mer av en tjusig affär, gå för champagne! En flaska Moët & Chandon i ett lyxigt, personligt trälåda kan inte gå fel. Efter middagen behöver du några klassiska cocktails. Whisky, gin, vodka och rom är basen för många välkända cocktails som är mycket uppskattade, så se till att dessa inte saknas på din drinkmeny. Här är några recept för att göra det enklare:

Vykort med foto

Vykort med foto

Såpbubblor

Såpbubblor

Serveringsbrädor

Serveringsbrädor

Longdrinkglas

Longdrinkglas

Hur man gör en Bellini cocktail

Bellini är en riktig italiensk cocktail, gjord på Prosecco och persika. Den smakar underbart friskt och sött.

Ingredienser till din egen Bellini cocktail: - 50 ml persikojuice - 100 ml prosecco - 50 ml persikojuice. Du kan skapa denna läckra drink per glas eller per karaff, kom bara ihåg att du alltid ska tillsätta dubbelt så mycket mousserande vin eller champagne som persikosaft. Vi rekommenderar att du serverar denna cocktail i flöjtglas och lägger en skiva persika på kanten av glaset för en extra försköning.

Hur man gör sin egen Whysky Sour

Sura cocktails finns i många typer och smaker. Du kan använda olika typer av drycker med denna cocktail. Daguiri är till exempel en sur cocktail, men även Margarita och Cosmopolitan är exempel på sura cocktails. I det här receptet gör vi den med whiskey!

Den bästa Sour cocktail du skapar med whiskey!

Ingredienser till din whiskey sour cocktail: - 50 ml Jack Daniels - 20 ml citronsaft - 15 ml sockerlag - 4 isbitar.

Blanda alla ingredienser i en shaker tills isen lösts upp och servera i ett whiskeyglas, garnerat med ett apelsinskal.

Hur man gör Mojito cocktail

Mojito är en mycket populär kubansk cocktail baserad på rom. Du känner igen den direkt på myntabladen.

Ingredienser till en Mojito: - 2 teskedar farinsocker - 12 myntablad - 15 ml limejuice - 45 ml vit rom - 40 ml sodavatten. Krossa socker, myntablad och limejuice tillsammans och tillsätt i shakern. Tillsätt rom, sodavatten och is och skaka tills allt är blandat. Servera i ett highballglas med ett festligt sugrör.

Kvitto på en äkta Gin tonic-cocktail

Kanske mer populär än Mojito är Gin-Tonic, även förkortad till GT av de riktiga fansen. En cocktail med en något bitter smak på grund av tonicen, men mycket god!

Ingredienser till din egen Gin-Tonic: - 150 ml tonicvatten - 50 ml gin (vi rekommenderar Bombay Sapphire gin) - Iskuber - Citronklyfta. Fyll glaset med isbitar, häll i ginen och toppa med tonicvattnet. Rör om försiktigt, garnera med citronklyftan och servera i ett gin- och tonicglas.

Hur man förbereder en Moscow mule-cocktail

Denna kryddiga cocktail med fräsch smak är en av de mest trendiga och rekommenderas varmt till ditt cocktailparty. Du kan enkelt göra den själv.

Ingredienser för en Moscow mule: - 40 ml vodka - 135 ml ginger beer - ⅓ av en lime - Skivad gurka - Ingefära. Denna cocktail serveras traditionellt i en metallmugg, och vi har de perfekta rostfria stålmuggarna med en kantig, retro känsla att servera denna läckra drink i. Fyll muggen med is och tillsätt vodka och ginger beer. Tillsätt limejuice, rör försiktigt ihop och lägg till dina garneringar.

Kom ihåg att alltid erbjuda ett alternativ till de alkoholhaltiga dryckerna, t.ex. läsk, mocktails eller alkoholfritt vin och öl. Du kan även välja alkoholfritt bubbel till barnen, så att de känner sig inkluderade. Ställ dryckerna på vackra brickor, använd vinkylare för att hålla dryckerna svala och servera friskt vatten i vackra karaffer med is, myntablad, citronskivor och röda frukter. När det gäller maten rekommenderar vi att du håller dig till fingermat: gott, lätt att tillaga och perfekt att avnjuta med en drink. Fler bra idéer är pasta- eller rissallader, som kan förberedas i förväg och efter gästernas smak. Lägg till några roliga fruktspett och en ostbricka som passar till de goda dryckerna. Dessa kan serveras på vackra graverade brädor, antingen rektangulära eller runda. Du kan även lägga till en cool pizzabräda.

Jack Daniels whisky

Jack Daniels whisky

Bacardi White rum

Bacardi White rum

Gin och tonicglas

Gin och tonicglas

Inristat whiskyglas

Inristat whiskyglas

Gin Bombay Sapphire

Gin Bombay Sapphire

Mugg - Stål

Mugg - Stål

Vodka Smirnoff

Vodka Smirnoff

Män

Män

4) Underhålla dina gäster

Det viktigaste med en fest är förstås att få koppla av med nära och kära och njuta av den härliga sommarkvällen med cocktails och mat. Tänk på dina gäster; känner du alla? Kommer några barn att närvara? Dessa frågor kan hjälpa dig att hitta den rätta atmosfären för din tillställning. Välj musik och, om det passar, fundera på att planera en gruppaktivitet som ett dryckesspel (med mocktails för dem som inte dricker, förstås!). Ni kan också spela ett brädspel, vi har ett annorlunda spel som schack eller ett familjebrädspel.

5) Sprid lite glädje

Samla ihop alla dina favoritfoton av de närvarande före festen och låt trycka upp dem på retrofototavlor som dekor. Du kan även skriva ett litet personligt meddelande eller datumet under varje foto och dela ut dem som presenter i slutet av kvällen. Ett annat bra alternativ är att skapa personliga t-shirts med foton som tagits på din fest och skicka ut dessa som gåvor för att tacka dina gäster för att de deltog. Båda alternativen är underbara sätt att sprida lite glädje, få dina nära och kära att le och skapa ett oförglömligt sommarminne tillsammans.

Champagneglas

Champagneglas

Vinkylare av Rostfritt Stål

Vinkylare av Rostfritt Stål

Riondo

Riondo

Blog

Blog