Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

fira jul med dina nära och kära

Fira jul med dina nära och kära

Förra julen var lite annorlunda mot normalt. Vi firade jul hemma, mestadels ensamma eller med våra egna familjer, och vi var tvungna att tillbringa denna härliga helg långt ifrån från våra nära och kära. Den här julen blir också annorlunda. Vi kan släppa lite på tyglarna och i jul kan vi träffa våra familjer igen. I år kan vi fira jul tillsammans igen.

Se tillbaka på det gångna året

Vad är det du först tänker på när du ser tillbaka på det senaste året? Är det inte speciellt att vi trots allt kan vara tillsammans igen, fira och hålla om varandra? Minnen skapades på ett något annorlunda sätt i år än åren dessförinnan, men minnena blir inte mindre speciella för det. Kanske tillbringade du en eftermiddag med dina morföräldrar igen för första gången på länge, eller besökte ett museum igen. Vilka var dina favoritstunder?

Gör denna jul oförglömlig

Är det inte underbart att vi får fira jul tillsammans igen i år?
Matbordet är vackert dukat, du har valt ut de bästa julklapparna åt din familj och ser fram emot att se deras reaktion. Men hur kan du verkligen göra den här julen oförglömlig? Gör julen extra speciell i år genom att välja den perfekta presenten till var och en av dina nära och kära. Fira det band ni har med varandra och reflektera över vad de betyder för dig. Du kan göra detta med personliga presenter och du kan till och med ta det ett steg längre!


Pynta din julgran med dina favoritstunder från det senaste året

Förra året gav vi familjer som inte kunde tillbringa julen med sin familj och vänner tipset att hänga bilder av dem i julgranen. Detta år, vad sägs om att pynta julgranen med positiva minnen från det gångna året? Skapa retro bilderav de vackraste ögonblicken eller förvandla dem till unika kulor. Kolla in vår guide till fotopresenter för inspiration.


Skapa adventskalendrar åt dina nära och kära

Adventskalendrar är ett favoritminne från barndomen för de flesta, oavsett om du var tålmodig nog att vänta eller åt i hemlighet flera dagars chokladbitar på en gång! I år kan du skapa din egen personliga adventskalender för någon speciell, dina syskon, mor- och farföräldrar, vänner, föräldrar och/eller barn och låt alla delta i det roliga! Kolla in vår adventskalender-blogg för idéer!


Letar du efter inspiration?

Att hitta rätt present kan vara svårt, så vi har några bra presenttips för att göra det lättare att hitta den perfekta presenten. Skrolla ner för en försmak av vår julklappsguide.
Fira jul med människorna du älskar i år, skåla för det band ni har till varandra, fira att ni kan vara tillsammans igen! Visa dem hur mycket de betyder för dig i jul med en handgjord, personlig gåva med valfritt foto, namn, text, meddelande och/eller design.

Kolla in vår julklappsguide för mer inspiration.
10 % rabatt


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

Upptäck alla julklappar>>>