Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

personlig julklappsguide

Ge de bästa personliga klapparna i jul

Julen är det perfekta tillfället att ge bort den bästa presenten. Har du funderat på hur du ska överraska din familj och dina vänner i år? Vilken present ska du ge dina far-/morföräldrar? Kommer barnen att behöva personliga presenter att ge till någon? Titta i vår julklappsguide för inspiration!


Ge familjen den perfekta gåvan till hemmet

Det är aldrig fel med en vacker personlig present till hemmet, som ger en personlig touch och stil. Om dina nära och kära har tagit in sin gran så snart de kan, vad sägs om att överraska dem med deras egna personliga julgranskulor? Med fotot och/eller texten du väljer kommer det säkert att vara kronan på verket på granen och kan till och med skickas direkt till adressen du väljer. Om mottagaren du har i åtanke tycker om att spendera tid i köket, överraska dem med sitt eget personliga förkläde med namnet eller texten du väljer. Om du tillbringar kvällen tillsammans och pizza står på menyn, välj ett personligt graverat träpizzabord med ett av våra roliga mönster tillsammans med ditt namn eller din valda text. Letar du efter en praktisk present? Välj vår unika ersonliga handtvål! Mottagaren blir påmind om dig och det ögonblick de fick sin gåva varje gång de tvättar händerna.
Överraska dina barn med roliga, pedagogiska presenter

Det behöver inte vara svårt att köpa presenter till barn. Att skapa en önskelista tillsammans är ett bra sätt att ta reda på vad de skulle vilja ha till födelsedagspresent eller julklapp. I år kanske du kan kombinera något roligt med något pedagogiskt när det gäller deras presenter! Att läsa en bok tillsammans är ett utmärkt tillfälle att hjälpa dem att lära sig läsa, berätta historier och att uppmuntra dem att använda sin fantasi. Ännu bättre om den lilles namn förekommer i boken! En läskväll i deras alldeles egna barnstol låter verkligen skojigt. Om din lilla börjar vandra omkring kan en cykel med stödhjul låta dem hitta sin balans och är jättekul. Om de skulle råka köra omkull, avled dem med lite smaskig godis!
Tacka dina far-/morföräldrar, lärare och andra nära och kära för ett fantastiskt år

Att tacka någon för att han/hon alltid finns där för dig är alltid en bra idé. Du kanske vill tacka dina föräldrar för att de är så underbara mor- och farföräldrar för din lilla, eller dina far-/morföräldrar för att de tog hand om dig under en svår tid, eller så kanske du bara är glad att du får umgås med dem. Om det är så, överraska dem med en speciell gåva, till exempel ett trähjärta för att visa dem hur mycket du älskar dem eller ett personligt fotoalbum fullt av glada stunder tillsammans.
Vet du någon annan som du kan överraska med en julklapp i år? Barnens lärare. De har gjort sitt allra bästa, kommit med nya, roliga och lärorika idéer för att hålla barnen upptagna i svåra tider och det förtjänar att erkännas. retro bilder, till exempel, är en bra idé, eftersom du kan välja att få en uppsättning med 12 eller 24 foton utskrivna som ett ljuvt minne av just den här klassen. Som ett alternativ är det aldrig fel med lite smaskig godis!
Överraska din speciella person med en extra speciell present

En av de bästa sakerna i världen är att överraska den du älskar mest, och julen är det perfekta tillfället att göra en ansträngning. En rolig present som t.ex. en magisk mugg är fantastisk! Om du letar efter något sötare, välj en personlig nalle för att de ska gosa när du är borta. En nyckelring av läder är en fiffig men söt gåva, eftersom den kommer att påminna dem om dig varje gång de tar tag i sina nycklar. Om du är ute efter något sötare, välj då en XXL Côte d’Or chokladkaka. Kanske kommer de att dela den med dig!
Vi hoppas vår blogg har inspirerat dig att överraska dina älskade med den perfekta julklappen i år. Om du behöver mera inspiration, gå till vår blogg eller sidorna med tillfällen. Det finns något speciellt för alla!Upptäck alla julklappar>>>