Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Bästa tipsen för en mysig jul

De Bästa Tipsen för en Oförglömlig och Mysig Jul

Är du ett riktigt julfan och gillar att spendera julveckorna med familj eller vänner? Då kommer du att älska våra tips för att göra årets jul ännu bättre.

Skicka Julkort

En av de bästa sakerna som finns är att sprida glädje till andra människor. Att få ett julkort av någon är alltid uppskattat och ju mer personligt det är desto bättre. Så ladda upp ditt eget foto och önska alla en god jul och ett gott nytt år med ett personaliserat julkort.Läs Böcker Tillsammans

Finns det småbarn i familjen? Då är julen en perfekt period att krypa ner under en filt och läsa en bok högt för barnen. Men det ska ju inte vara vilken bok som helst. Varför inte läsa en bok där den lilla pojken eller flickan själv spelar huvudrollen?
Vi har olika typer av barnböcker där hjältarna gör och upptäcker saker tillsammans. Där rollerna spelas av de personer du väljer ska vara med i boken. Du kan enkelt skapa en personlig bok genom att ange namnet på den person du vill ska vara med och sedan skriva in egna specifica fraser i boken!

Visa alla barnböcker som jag kan personalisera

Pyssel

Ingen jul utan pyssel! Så varför inte skapa ditt egna pussel med din favorit bild på? Du kan välja mellan 40-1000 bitars pussel beroende på hur stor utmaning du vill ta dig an. Ifall du gillar att måla eller har barn så är ett personaliserat rit-kit också ett roligt och perfekt sätt att spendera julen på.Kryp ner och mys framför Tv:n

Vissa av oss vill inget annat än att krypa ner under en filt och njuta av allt som Netflix har att erbjuda. Är det du? Vad passar i så fall inte bättre än att krypa ner under en fleecefilt med en personlig bild på och njuta av en varm kopp te eller choklad i ditt eget personaliserade teglas eller julmugg?
Gillar du lite större filtar? Fleece-filten finns i storlekarna 75 x 100, 94 x 140 och 120 x 190 cm.Julmiddag

Vad är jul utan julmiddag i form av en kväll med hela familjen eller en grupp vänner? Vill du kanske ha julmiddagen hemma hos dig? Då kan du duka upp julbordet med din egen julduk, dina egna servetter, vinglas eller självdesignade ljus. Du kan te.x. ha en text graverad på vinglaset, stearinljusen, duken och servetterna. De kan även också förses med ett fint foto. Det ger julmiddagen en extra mysig känsla!Pynta julgranen

Naturligtvis är det inte riktigt jul utan en vackert pyntad julgran. Gör julgranen riktigt speciell med personaliserade julgranskulor med foto, namn och text! Vi har även andra personaliserade julpynt som gör din gran extra fin!

[productbox? &groepid=`493` ]]

10 % rabatt


Få en exklusiv 10 % rabatt på alla presenter med rabattkoden BLOG10. Ange rabattkoden i varukorgen vid köpet och du får 10 % rabatt på alla presenter.

*Rabatten gäller inte i kombination med andra kampanjer och/eller fraktkostnader.

Upptäck alla julklappar>>>