Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Julklappar till alla

De finaste julklapparna till hela familjen

Det kan ibland vara svårt att komma på vilken julklapp man ska ge till vem. Vem tycker om vad? Vilket kan vara lite tråkigt eftersom det är, och ska vara, roligt att ge presenter eftersom det ju alltid roligt att se hur någon blir glad!
För att försöka göra det lite enklare och att hjälpa till att hitta rätt present, har vi gjort en liten lista för att hitta den där unika julklappen som får mottagaren att skina upp!


Bästa julklappen till honom

Vi vet alla att det ibland kan vara svårt att hitta rätt julklapp till män, vilket gör att det ofta slutar med de gamla vanliga strumporna eller underkläder. Varför inte hitta på något annorlunda att lägga under granen i år? Varför inte god flaska whiskey? Hos oss hittar du olika kända märken som Laphroaig, Glenn Talloch, Dalwhinnie och Jack Daniels. Dessutom är det inte bara vanliga flaskor utan du kan enkelt och snabbt personalisera en etikett eller en lyxig trälåda med text, bild eller ett foto. På så sätt har du en unik present som jultomten kan dela ut på julafton. Tycker mottagaren kanske mera om öl, så slå ett slag för ett fint personaliserat ölset eller ett häftigt bryggset.
Andra förslag är ett graverat läderförkläde eller ett laptopfodral.

Finaste julklappen till henne

Om du vill överraska kvinnan i ditt liv, så varför inte ge henne ett fint presentset från Dove med två ljuvliga produkter från Dove och en Hamamhandduk? Lägg till ett foto eller en bild för att överraska henne med en unikt personlig present! Tycker hon kanske om att laga mat och hitta på egna recept? I så fall skulle hon kanske verkligen uppskatta en fin personaliserad receptbok där hon kan skriva upp alla sina goda ideer! Eller är kanske fina graverade vinglas en bättre idé att sätta på bordet när hon lagat en av sina fantastiska rätter?
Å andra sidan sett, så träffar du alltid mitt i prick med en godchokladpresent. Ett tips är en av de riktigt goda Milka eller Toblerone. Båda kan personaliseras med bild, foto och text som du själv kan välja!

Bästa klapparna till barnen

Jul är ju barnens högtid. Så enkelt är det och så kommer det alltid att vara! Att se sina barns ansikten lysa upp när de ser julklapparna på julaftons morgon eller när de öppnar dem på kvällen är en fantastisk känsla! En riktigt stor överraskning är våra leksaker av trä med deras eget namn tryckt på. Om du verkligen vill överraska din lilla, så varför inte ge dem den fina dockvagnen eller en av de andra träleksakerna som till exempel en balanscykel
Andra fina julklappar kan vara en mjuk, skön badrock broderad med barnets namn eller kanske personaliserade sängkläder. Vem skulle inte har tyckt om sådana presenter när man var liten?
Om du kanske behöver några små extra julklappar för att fylla ut tomrummet under granen, så vad sägs om en liten fin dekorativ, men fullt användbar, resväska där de kan lägga kritor, pennor, suddgummin eller andra små roliga saker i?

De finaste presenterna till bebisar

Sist, och minst, men absolut inte att glömma - våra minsta. Dem glömmer vi naturligtvis inte! Men vad skall man hitta på? En julklapp behöver inte vara en present just för tillfället. En julklapp kan också bli ett minne för livet. De flesta av oss har sparat vissa saker från vår barndomstid. Det kan vara en kramdjur, en sparkdräkt, en snuttefilt eller en napp för att kunna tänka tillbaka och minnas. En fin babyfilt kan till exempel vara en sådan julklapp. Eller varför inte en söt björn med med bebisens namn broderat på fötterna. Ett bestickset från Miffy eller en unik personaliserad babybody.

Om det är bebisens allra första ju, så läs gärna vår Bebisens första jul blog!Andra vackra julklappar

Om du letar efter mer inspiration ser du ett antal fina julklappar nedan. Du kan också kolla in alla våra julklappar.Upptäck alla julklappar>>>