Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Mors Dag
Presenter med egen bild och text
Presenter med egen bild och text
Populäraste Mors Dag-Presenterna
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 2632 recensioner
Caroline
Publicerades 22-01-22

"Beställde två muggar i XL version med blandade bilder på mina föräldrar deras 44åriga bröllopsdag. De.."

10 av 10
Naim
Publicerades 22-01-22

"jag rekommenderar YourSurprise. bra kvalitet och snabb leverans "

10 av 10
Martin
Publicerades 22-01-22

"Kul och oväntad present när man gör den personlig 😊 Köpt flertal ggr! "

10 av 10

Mors Dag Presenter 2021

De bästa mors dag-presenterna

Självklart vill du sätta mamma i rampljuset under mors dag. Det är en perfekt dag att visa att du tänker på henne och hur mycket du uppskattar din mamma. Du kanske vill tacka henne för all den support som hon har gett till dig, hennes kloka råd eller bara för att hon alltid finns där för dig. Oavsett vad så finns det inget bättre sätt att tacka henne än att ge mamma en riktigt personlig present.

För att ge dig lite i inspiration så har vi listat våra presenttips till olika typer av mammor och de 5 mest populära mors dag presenterna.

För mamman som gillar att laga mat

Är din mamma en riktig mästare i köket och älskar allt som har med matlagning att göra? Brukar hon koka upp din favoriträtt varje gång du kommer över? Bakar hon de absolut mest utsökta bullarna i hela världen? Då blir hon kanske glad för en personlig present som hon kan använda sig av i köket.
Några av våra tips:
*Skärbräda eller serveringsbräda med hennes namn eller ett fint meddelande på
*Ett förkläde med bilder av vackra minnen på
*Ett par ugnsvantar med bilder med er två tillsammans eller tillsammans med barnbarnen.
*En personaliserad bok med recept där hon kan skriva nera alla hennes briljanta matlagningstips.

För den nyblivna mamman

För den nyblivna mamman så är det extra speciellt att fira sin första mors dag. Ifall du vill imponera på henne som hennes make/sambo så rekommenderar vi att du gör något lite extra just den här dagen. Så varför inte servera henne frukost på sängen tillsammans med en liten present?
Eller tänk dig ett halsband med ert barns namn graverat på, en canvas med ett foto på familjen, eller en personaliserad mors dag mugg med texten “För den bästa mamman”

För den avslappnade mamman

Vissa mammor är cool-lugna oavsett vad som händer i deras värld. Det verkar inte finnas någonting som kan få dem ur balans.

Det finns flertalet presenter som passar denna mamman och som kommer göra hennes dag. Hur låter ett par fina vin eller teglas med hennes namn eller ett personligt meddelande graverat på? Eller varför inte en väggklocka med er två tillsammans?

Den bästa mormorn och farmorn

Vart skulle du vara utan en farmor eller mormor som alltid är redo att passa barnen?

Så varför inte tacka dem och ge dem något fint på mors dag. Här har vi ett par förslag du kan göra det på bästa sätt:
*Underlägg med en bild på barn barnen
*En kakburk med ett fint foto på
*En bricka med flera bilder på barnbarnen
*En emalj mugg med valfri text och mors dag design

För mamman som redan har allting

Vissa mammor säger att de redan har allting som deras hjärta vill ha och det inte finns något de behöver. Vårt tips: Se känslan som presenten ger henne. Självklart kan du ge henne blommor i mors dag-present, men det finns också presenter som får henne att se hur många nära och kära som hon har runt omkring sig. Så tänk på en present med ett foto på familjen eller när vänner och släkt. Kom ihåg, bilder säger mer än tusen ord!

Top 5 Mors Dag Presenter


1. Chokladhjärta med Foto
Vår absolut bästsäljare är självklart vårt chokladhjärta med foto. Detta chokladhjärta är gjort av den riktigt goda, och QPP-märkta, belgiska chokladen från Callebau. Ditt foto trycks högst upp på ett lager av vit choklad så att alla färgerna syns tydligt och trycket blir av hög kvalité. Så varför inte ge bort en present som både ser och smakar fantastiskt?

2. Mors Dag Mugg
En personlig mugg är något som alltid uppskattas. Du kan välja om du vill ha en bild på mamma, barn barnen, dig själv eller ett favorit foto hon verkligen tycker om. Lägg även till en text med t.ex. "Bästa Mamman i Världen" eller "Super Mamman".

3. Graverade Champagneglas
Dessa champagneglas är väldigt populära och av mycket hög kvalité. Du kan fritt välja vilken text som ska graveras och om du vill kan du även lägga till någon av våra förvalda designs.

4. Mors Dag Kudde
Vilken mamma gillar inte att ha fina små kuddar i soffan eller fotöljen? Varför inte designa din helt egen unika mors dag kudde. En kudde som hon troligtvist kommer uppskatta mycket mer än en dyr inredningskudde.

5. Chokladpraliner med Foto
Alla vet väl att det hör till mors dag att få ligga i soffan med en god bok och ätachokladpraliner?! Ge din älskade mamma några riktigt fina praliner som hon kan njuta både visuellt och smakligt av. Gör en chokladask bara för henne genom att lägga in ett foto av henne eller barnen på varje chokladbit.

25 Anledningar varför din mamma är bäst i världen

Vi har listat 25 anledningar till varför din mamma är bäst i världen. Så letar du efter fler orsaker till att tacka mamma för allt hon har gjort? Vi ger dig 25.