Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Last minute cadeautjes bezorgd op Moederdag

De perfekta morsdagspresenterna

Mors dag är snart här! Har du fixat din present än? Om inte, behöver du inte oroa dig: vi har ett brett sortiment av underbara morsdagspresenter till alla mammor i världen! Nedan hittar du våra favoriter.

Choklad

Om din mamma älskar choklad, överraska henne med en utsökt chokladpresent med ett sött foto eller meddelande! Oavsett om hon gillar Toblerone, Milka eller praliner kan vi göra alla personliga med valfritt foto eller text för den perfekta personliga touchen. Lägg till hennes namn, ett hjärtligt meddelande och/eller ditt favoritfoto för att skapa en god chokladöverraskning!
Böcker till mamma

Några av våra mest populära morsdagspresenter är våra personliga böcker för mammor. Din mamma kan spela huvudrollen i sin egen historia, med hennes namn på omslaget. Vad sägs om ”Our Mum”-boken från vårt From Lucy-sortiment? I den här boken pratar en eller flera små bin om hur mycket de älskar sin mamma. Historien är väldigt söt och kommer säkert att göra din mamma rörd. Om du har många foton, varför inte skapa ett sött fotoalbum som en överraskning? Hon kommer att värdesätta det för alltid. Om din mamma gillar att vara organiserad, välj en personlig bullet-journal eller anteckningsbok!
Mother’s Day plate

Morsdagstallrik

Om du överraskar henne med en utsökt frukost i sängen på mors dag skapar du en cool personlig morsdagstallrik som du kan servera den på! Vi har många söta utföranden i vårt utbud och du kan till och med lägga till dina egna foton.

Skapa din personliga morsdagstallrik>


receptenboekje voor Moederdag

Mammas receptbok

”Mamma, mamma, kan du ge mig ditt recept?” är något du säger om och om igen. Överraska din mamma med en personlig receptbok med ett sött foto så att hon kan skriva ner alla sina godaste rätter och dela dem andra när som helst.

Maak een mooi receptenboekje >>


Schort voor de liefste mama

Personligt förkläde för mamma eller mormor

Om ni gillar att hänga i köket tillsammans, testa nya recept och bli täckta helt i florsocker, varför inte ge din mamma eller mormor ett coolt köksförkläde? Välj din favoritdesign och anpassa den med namnet du väljer. Klara, färdiga, baka!

Skapa ditt personliga förkläde>


koektrommel voor Moederdag

Kakburk med hembakade kakor

Om din mamma och/eller mormor gillar hembakade kakor kan du överraska henne med en personlig kakburk med ett sött foto av er tillsammans. Lägg till några hembakade kakor, fixa en god kopp te eller kaffe så är du redo!

Skapa din personliga kakburk>


Fler underbara morsdagspresenter

Om du fortfarande är osäker på vad du ska ge din mamma på mors dag fungerar följande presenter alltid som stora överraskningar! Locka fram ett leende hos mamma med en av dessa personliga presenter med foto eller text, hon förtjänar det!