• Varje gåva med ditt foto och text
  • Sprid lite glädje
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
< Tillbaka
Beställ nu för att få dina julklappar levererade före jul!
Beställ nu för att få dina julklappar levererade före jul!
Allt Tack presenter
Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 565 recensioner
Camilla
Publicerades 10-12-19

"Lite dyrt porto. Lite svagare gravyr än jag tänkt mig men annars superfin. "

9 av 10
Linnéa
Publicerades 10-12-19

"Super bra service! Riktigt nöjd! "

10 av 10
Jenin
Publicerades 10-12-19

"Sjukt fina glas! Allt e perfekt "

10 av 10
Alla tackpresenter borde vara personliga!

Tack!

Det finns många anledningar till att tacka någon. Till exempel, för det stöd ni har fått under en jobbig tid, för att ta hand om barnen eller ta hand om växterna under din semester.

Tacka någon för att visa att du uppskattar hans eller hennes hjälp!

Självklart kan du tacka med en blombukett eller ett fint kort, men det uppskattas mer om du visar att du har ansträngt dig lite extra för att hitta ett speciellt tack!

Med en unik och personlig gåva överraskar du någon på ett mycket speciellt sätt.

Tips för speciella tack

Det finns många olika tackgåvor, men det blir extra uppskattat om du tackar någon med en personlig present! Vi har många fina tackpresenter där du kan lägga in foto och/eller text.

Vad sägs om en unik tacksång i vilken mottagaren personligen blir hyllad? Du bestämmer delvis texten med mottagarens namn och anledningen till att tacka. Med ett sådant särskilt tack kommer mottagaren verkligen att känna sig i rampljuset!

Du kan också skicka ett unikt kort med ditt egna meddelande. Exempelvis är våra chokladkort väldigt populära. Du gör dem väldigt personliga i vårt verktyg genom att lägga till ett foto eller text.

Tips: Chokladkort

Överraska dina vänner, familj och (affärs) relationer med ett speciellt tack!

Våra chokladkort är ett unikt sätt som garanterat överraskar! På kortet lägger du en ätbar bild och text som du vet att mottagaren gillar. De är för fina för att ätas men alldeles för goda för att låta bli!

Tips: Vin

Andra särskilda tack är en härlig flaska vin som inte bara är en flaska vin. Lägg till en personlig etikett och en fin träkista.

I vårt breda sortiment av drycker kan du definitivt hitta något till alla! Med en sådan personlig och läcker present kan du visa hur glad du är för hjälpen!

Tips: Canvastavla

Oavsett om du vill tacka din bästa vän eller bara skicka en fin present, med en personlig canvas kommer de att vilja tacka dig i sin tur!

Tavlorna finns i många olika storlekar så välj ut en passande form och storlek, lägg till ett fint foto och du har en tavla som pryder alla väggar!
+ Läs mer...
Kan jag hjälpa dig?
1 med