• Varje gåva med ditt foto och text
  • Spread a little happiness
  • Levererat unika och personliga presenter i 15 år
Presenter med Foto, Bild och Text
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Inte Bara för Födelsedagar
Presenter med Foto, Bild och Text
Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.
Unika och Personliga Presenter i 15 år
Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.
Inte Bara för Födelsedagar
Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.
Choklad och Godis
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 1359 recensioner
Jessica
Publicerades 01-12-20

"Snabbt och smidigt, alltid kul med personliga presenter "

10 av 10
Josefin
Publicerades 01-12-20

"Presenten var väl inpackas och lika vacker och uppskattad som utlovat. "

10 av 10
Malin
Publicerades 01-12-20

"Snyggt jobbat! "

10 av 10

De godaste chokladpresenterna med bild och text

En originell och god chokladpresent!

De flesta människor tycker om choklad och det gör choklad till den bästa presenten som passar till alla tillfällen och fester! Allt ifrån praliner till chokladtelegram kan du personalisera med foto och text. Din bild trycks försiktigt på chokladen med ätbart bläck utan att chokladen smakar annorlunda! Vi har chokladpresenter i olika smaker, format och färger. Därför hittar du enkelt en passande present hos oss!

Toblerone med namn

Vem tycker inte om Toblerone? Vi trycker din Toblerone med namn, en personlig hälsning och ett foto. Din present kommer att se ut som en vanlig Toblerone, färgerna och typsnittet är nämligen äkta, skillnaden ligger i att din present är helt unik. Det finns bara en sådan Toblerone! För en riktiga chokofantasten har vi även en Toblerone som väger 4,54 kilo!
Se alla tobleronepresenter>>

Personlig presentask från Milka

Behöver du en present som faller alla i smaken? Varför inte överraska med en presentask full med den otroligt goda chokladen från Milka! En ask som denna passar på de flesta bord till och de flesta tillfällen! Överraska mamma med en personlig chokladask på mors dag eller varför inte skämma bort din älskling med en kärleksfull presentask. Pralinerna är fyllda med härligt krämig hasselnötspraliné som smälter på tungan - En god idé är början till en smakfull present!
Skapa en Milka presentask >>

Chokladpraliner med foto

En ask med 35 praliner är en ypperlig present till den som föredrar att mumsa på mindre chokladbitar än en 4,5 kilos Toblerone. Ditt foto förs över till pralinerna och på så sätt blir det en lika fin som god present. Dessutom, om du skulle vilja, så kan du även lägga till en liten hälsning! När allt är klart så skickar vi pralinerna i en fin presentförpackning.
Praliner med foto >>

Lyxiga praliner i presentförpackning med foto

För den som verkligen njuter av choklad och bara kan hålla sig till ett par praliner åt gången har vi dessa lyxiga handgjorda praliner. Man kan välja mellan 25, 35 eller 49 stycken med olika smaker. Dessa praliner blir inte tryckta med foto eller text eftersom de redan är små konstverk i sig själva. Här kommer din personalisering, bild och/eller text på omslaget till den lyxigt stilrena kartongen.

Chokladpresent till mors dag eller alla hjärtans dag

Choklad formad som ett hjärta är den perfekta presenten för att överraska nästan varje mamma, fru eller flickvän. Faktum är att dessa presenter är även mer än tillräckliga till vilka tillfällen som helst, även om det bara är för att muntra upp en god vän eller som julklapp under granen. Oavsett frågan, så är choklad svaret!

Mors Dag-hjärta

Visa hur mycket du älskar din mamma genom att ge henne ett riktigt läckert hjärta av choklad på mors Dag. Tryck ditt eget foto och text med ätbart bläck på hjärtat för att göra det ännu mer speciellt. Det här chokladhjärtat är tillverkat på traditionellt vis av äkta Belgisk Callebautchoklad. Den här presenten kommer få alla mammor att smälta, med andra ord så är det här ett säkert kort när du är på jakt efter en mors dag-Present.